deniz ve balayı

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
evet kızlar deniz kültürü olan biri değilim, yani yazın denize, bir ya da iki kez giderim arkadaşlarımla. çocukluktan da gitmek alışkanlık olmadığı için tam anlamıyla yüzme öğrenemedim. denizde olsun havuzda olsun yüzme konusuna gelince yüzmeyi bilmiyorum, yani bayılıyorum böyle cup cup yüzen insanlara, sulara kendilerini bırakıp suyun keyfini çıkarabilen insanlara.

şimdi nişanlımla balayı için mekan seçiyoruz. Marmaris tarafı için araştırma yapmaktayım. ama kafama takılan, nişanlım havuza denize girecek oh suyun keyfini çıkartacak, bense belime kadar giriyorum, kendimi bırakamıyorum, kısacası yüzme bilmiyorum, balayı bana zehir olmasın, evet 1 hafta sırf deniz kenarında geçirmicez, ama 1 -2 gün bilemedin 3 gün böyle olucak.

benim gibi olan var mı, yani yanımda cup cup yüzen nişanlım, ve yüzme bilmediğim için keyif almayan ben. ben birlikte eğlenmek istiyorum, balayımızı unutulmayacak hatıralarla hatırlamak istiyorum....:16:
bu konudaki görüşleriniz, fikirleriniz ve varsa önerilerinizi almak istiyorum kızlar... :31:

ben hayatımda denize parmağını sokmuş insan değilim onu geçtim hiç mayo bikini bile giymedim fiziksel problemimden dolayı:14: insanlar için tatil deniz güneşlenmek yüzmek bende düşünüyüorum bazen evlenip balayına çıksam pantolon tişörtle oturup kocamı yüzerken geridenmi izleyecem diye:26: ne kadar basit şeylerden mahrumum :14:

benimde su fobim var:ssz:boğulma tehlikesi atlatmıştım zamanında:ssz:şu anda iyi yüzebildiğim halde boyumu aşan yerlere gidemiyorum çok korkuyorum gözüm falan kararıyo:52:en iyisi bel hizası:ssz:olmadı eşiniz sizin kolunuzu tutar beraber uzaklaşırsınız:23:

benimde su fobim var:ssz:boğulma tehlikesi atlatmıştım zamanında:ssz:şu anda iyi yüzebildiğim halde boyumu aşan yerlere gidemiyorum çok korkuyorum gözüm falan kararıyo:52:en iyisi bel hizası:ssz:olmadı eşiniz sizin kolunuzu tutar beraber uzaklaşırsınız:23:

şuan birlikte olduğum insanla evlenirsem onun denizden uzaklaşması söz konusu bile değil benden uzaklaşır ondan uzaklaşmaz:27: kendimi kötü hissediyorum bu konudan dolayı hep üzülüyorum denizin içinde yaşıyorum ama denizi yaşamıyorum keşke biraz daha normal bi bedenim olsaydı:14::14::14:

bende bılmıyordum ama balayını genede 5 yıldızlı otelde gecırdım. havuzada gırdım belıme kadar olsada:1: kaydıraktan atladım ve eşime aşağıda bekle dedım durum okadar vahımdı yanı:1:denıze sadece bacaklarımı soktum korkudan eşimi bıle fazla oteye göndermedım çok dalga vardı korktum:1: ben sudan korktukça eşimin hoşuna gıttı galıba:1: aman napayım bılmıyosam bılmıyom bıdaha mı balayı yapcam dedım .suda cırpınmakta guzel boşver ıyıkıde gıtmışım

şuan birlikte olduğum insanla evlenirsem onun denizden uzaklaşması söz konusu bile değil benden uzaklaşır ondan uzaklaşmaz:27: kendimi kötü hissediyorum bu konudan dolayı hep üzülüyorum denizin içinde yaşıyorum ama denizi yaşamıyorum keşke biraz daha normal bi bedenim olsaydı:14::14::14:
oy üzülme abla:16::16:mayo falan da mı giyemiyosun spor yap evlenene kadar:23::23:

sudan korkmuyorsanız yüzme kursuna gidin
düğüne kadar bikaç ayda yüzme öğrenirsin

evet kızlar deniz kültürü olan biri değilim, yani yazın denize, bir ya da iki kez giderim arkadaşlarımla. çocukluktan da gitmek alışkanlık olmadığı için tam anlamıyla yüzme öğrenemedim. denizde olsun havuzda olsun yüzme konusuna gelince yüzmeyi bilmiyorum, yani bayılıyorum böyle cup cup yüzen insanlara, sulara kendilerini bırakıp suyun keyfini çıkarabilen insanlara.

şimdi nişanlımla balayı için mekan seçiyoruz. Marmaris tarafı için araştırma yapmaktayım. ama kafama takılan, nişanlım havuza denize girecek oh suyun keyfini çıkartacak, bense belime kadar giriyorum, kendimi bırakamıyorum, kısacası yüzme bilmiyorum, balayı bana zehir olmasın, evet 1 hafta sırf deniz kenarında geçirmicez, ama 1 -2 gün bilemedin 3 gün böyle olucak.

benim gibi olan var mı, yani yanımda cup cup yüzen nişanlım, ve yüzme bilmediğim için keyif almayan ben. ben birlikte eğlenmek istiyorum, balayımızı unutulmayacak hatıralarla hatırlamak istiyorum....:16:
bu konudaki görüşleriniz, fikirleriniz ve varsa önerilerinizi almak istiyorum kızlar... :31:

Belediyelerin düzenlemiş olduğu ücretsiz yüzme kursları var oralara gidebilirsin yada eşinle beraber havuzda denizde vakit geçirebilirsin. Bende senin gibiyim bir kaç sene denize gidemediğim için unuttum zannediyorum yüzmeyi. Ama korkum yok boğazıma kadarda olsa girebilirim :21:

Kesinlikle kurslara gitmeni tavsiye ederim. Eğer çalışıyorsan hem haftanın yorgunluğunu stresini atarsın hemde yüzme öğrenirsin. Bulunduğun yerde kurs yoksa hamamlarda olabiliyor havuz. Bilen bir arkadaşın sana öğretebilir yüzme. :107:

Ay ne güzeldi keşke geri dönsem o haftaya:)

Ne yüzme bilirim ne daha önce tatile gittim denizde belime kadarda olsa yalnız kalamam kramp girer diye düşün ama çok güzel geçti eşimle girdim denize havuzda da kucağına aldı beni öyle yüzdü çok eğlenceliydii turlarada çıktık gezdik ama en güzeli otelde havuzda denizde vakit geçirmekti gi ya git hiç çekinme keşke bidaha gidebilsek keşke şimdi tek tatil eşimin ailesinin yanına köye gitmek:(

ay sağolun ya beni sevindirdiniz :9:
ya sırf bu yüzden kursa gitmek işime gelmiyor normalde istiyorum içimde hep var ama zaten çok taksitim var, kurs 50 lira deseniz ona ayıracak bütçem yok :52: o derece vahimim yani :27:

Belediyelerin düzenlemiş olduğu ücretsiz yüzme kursları var oralara gidebilirsin yada eşinle beraber havuzda denizde vakit geçirebilirsin. Bende senin gibiyim bir kaç sene denize gidemediğim için unuttum zannediyorum yüzmeyi. Ama korkum yok boğazıma kadarda olsa girebilirim :21:

Kesinlikle kurslara gitmeni tavsiye ederim. Eğer çalışıyorsan hem haftanın yorgunluğunu stresini atarsın hemde yüzme öğrenirsin. Bulunduğun yerde kurs yoksa hamamlarda olabiliyor havuz. Bilen bir arkadaşın sana öğretebilir yüzme. :107:

yani normalde aktivite amaçlı gitmek istiyorum, sahi ne kadar sürede öğrenilir, çalışıyorum ama müsaitliğim olur yani.

Son düzenleme:
bende bılmıyordum ama balayını genede 5 yıldızlı otelde gecırdım. havuzada gırdım belıme kadar olsada:1: kaydıraktan atladım ve eşime aşağıda bekle dedım durum okadar vahımdı yanı:1:denıze sadece bacaklarımı soktum korkudan eşimi bıle fazla oteye göndermedım çok dalga vardı korktum:1: ben sudan korktukça eşimin hoşuna gıttı galıba:1: aman napayım bılmıyosam bılmıyom bıdaha mı balayı yapcam dedım .suda cırpınmakta guzel boşver ıyıkıde gıtmışım

ben de kız arkadaşlarımda denize gidiyorum ama belime kadar, ayaklarımın yere basması lazım, bir de havuzda tutunamadın yüzemiyorum, millet cuuuukk diye atlıyo özenerek bakıyorum:17: bi de Karadenizliyim :36:

ayy çok yanılıyosun canım benim ..bak bende yüzme bilmiyorum evim deniz kenarıydı ama hiçç öğrenme hevesim olmadı eşimde bildiğin balık gibi yüzer ve bayılır yüzmeye biz evlendik beraber hayatımda gitmediğim kadar denize gittik ne mi yapıyoruz valla hayatım bikinimi giyiniyorum ohh boyuma kadar gidiyorum dalıyorum çıkıyorum sonuçta boy sorun yok sonr eşimle oyun oynuyoruz beni kaldırıyo atıyo suya(omuzlarından) o yüzerken bende sırtından tutunup gidiyorum vs yani kasma emin ol öyle abes bişi değil hiç garip görünmüyosunisterseniz top alın voleybol oynayın nolcakki eğlenmenize bakın öyle kalıplara lüzum yok hele ki balayıııı eminim en son takıldığınız şey olur:1::1::16::16::16:

yani normalde aktivite amaçlı gitmek istiyorum, sahi ne kadar sürede öğrenilir, çalışıyorum ama müsaitliğim olur yani.

Şöyle söyliyim haftada kaç gün ve kaç saat gittiğine bağlıdır öğrenmen ama haftada 1 gün ve 2 saat gittiğini farzedersek max 1.5 - 2 ayda öğrenirsin oda maximum olarak söylüyorum.

Ben İstanbul Pendikte ikamet ediyorum. Tanıdığım bir teyzem vardı. Tuzlaya belediyenin ücretsiz verdiği yüzme kursuna gidiyordu ve bu teyzem 45 - 50 yaşlarındaydı. Sadece aktivite olsun diye gidiyordu. Yüzmeyi geç balıklama atlama, sırt üstü yüzme v.s. bunları bile yapabildiğini söylüyordu :1:

1-2gunluk deniz kenarında kalmanız sizin tadınızı kacıracak kadar moral bozuklugu yaratmaz bence.
ama insanlar sırf dugun gecesi icin dans kurslarına gidiyorlar da siz hayatınız boyunca yararlanacagınız bir yuzme kursuna gitmekten neden cekiniyorsunuz ki?
eger ucreti dolayısıyla ozel kurslar istemiyorsanız bazı belediyelerin kadınlar grubu oluyor diye duymustum, fiyatları da makulmus.

derdin bu olsun güzelim:) git bi kursa öğren yüzme dediğin 2-3 derslik bir mevzu. ha komik olur mu diye sorarsan biraz komik oluyo ya. şahsen bu yaz yüzme bilen kadın, yüzemeyen erkek şeklinde bi çifte şahit oldum. adam bi de sudan korkuyor, kızın arkasından çok açılma falan diye bağırıyordu:))

Back
X