deniz ve balayı

ben yarıda bıraktım kursu. 2 ay gittim ama denizde havuzda bildiğin yüzüyorum yani artık:))Denizde su kaldırdığı için zaten daha kolay yüzüyorsun. Eskiden havuza girmek hayaldi benim için mesela ,şimdi eşimle yarış yapıyorum. (yenilsem de olsun :27:suya kendimi özgürce bırakabilip yüzebiliyorum ya yeter)

fiyatları araştırdım şu an, hoca tanıdık, ama havuza para veriliyor, aylık, 220 tl :31:

ben de öyle yapıcam canım, güzel geçicek inşallah:)
ama o kramp korkusu ben de var :18:

Nerdeyse suyun icinde buyudum, bir kere bile kramp girmedi...
Bu cok istisnai bir durum...
Bunu dusunup stres yapmayin...
Tabi ki riske atmamak lazim, ama sizin zaten esiniz yaninizda olacak, bir sey olsa iki dakikada kiyida olursunuz merak etmeyin...

canım marmariste nereleri arastırıyorsun bende marmariste yasıyorum on senedır buraya ılk geldıgımde yuzmeyı de bılmıyodum denızle kulturumde cok yoktu ama yuzdeyıde ogrendım kızlarım bıle 4 ve 6 yaslarındayken ıkısıde yuzmeyı ogrendı denızle hasır nesır olacaksın kı tedırgınlıgın olmasın burda cok goruyorum sosıs tarzında yada kollukla denıze gırenler cok oluyo yuzmeyı bıl yada bılme onemlı olan tatılın tadını cıkarmak sende oyle dusun ogrenemesen bıle suyun uzerınde tutacak bıcok sey var onlardan bırıyle cok ta guzel gecırırsın tatılını

Şu anda dert edilecek birşey değil öyle kurs filan müsait değilsen kasma bence kendini..zaten evlendikten sonra ayrı bir rahat edecek bunları düşünmeyeceksin bile nişanlılık ve evlilik bir değil...herseyi oluruna bırak yüzme bilmemek ayıp değil ki herkes herşeyi biliyormu dünyada..nişanlın bu kadar düşünmüyordur bence ..bu arada bende yüzme bilmem eşim hep dalga geçer:)ama yazın denize gidelim diye ben tuttırurum:)balayımızda denizli havuzlu bir yerdi ama gayet güzel geçmişti..

canım marmariste nereleri arastırıyorsun bende marmariste yasıyorum on senedır buraya ılk geldıgımde yuzmeyı de bılmıyodum denızle kulturumde cok yoktu ama yuzdeyıde ogrendım kızlarım bıle 4 ve 6 yaslarındayken ıkısıde yuzmeyı ogrendı denızle hasır nesır olacaksın kı tedırgınlıgın olmasın burda cok goruyorum sosıs tarzında yada kollukla denıze gırenler cok oluyo yuzmeyı bıl yada bılme onemlı olan tatılın tadını cıkarmak sende oyle dusun ogrenemesen bıle suyun uzerınde tutacak bıcok sey var onlardan bırıyle cok ta guzel gecırırsın tatılını

marmariste silvanus otel varmış,nişanlıma arkadaşı önermiş. ben balayında öyle otele kapanmak istemiyorum, kafamıza göre olmak istiyorum. gerekirse kendi arabamızla olucaz, yada ordan kiralayacağız.bir yada 2 gün denize gireriz, gezmek görmek değişik şeyler tatmak, değişik şeyler yapmak istiyorum, o yüzden koştur koştur otel eğlencesiydi filan istemiyorum.ama kaldığım otel iyi temiz balayı odası şık bi yer olsun tercihimdir, kahvaltı edebileceğimiz güzel bir balkonu mesela, canım bilgi verir misin oradalar hakkında, nişanlım gitmiş daha önce, ama ben ilk kez gideceğim...:6: bekliyorum canım :ssz:

Şu anda dert edilecek birşey değil öyle kurs filan müsait değilsen kasma bence kendini..zaten evlendikten sonra ayrı bir rahat edecek bunları düşünmeyeceksin bile nişanlılık ve evlilik bir değil...herseyi oluruna bırak yüzme bilmemek ayıp değil ki herkes herşeyi biliyormu dünyada..nişanlın bu kadar düşünmüyordur bence ..bu arada bende yüzme bilmem eşim hep dalga geçer:)ama yazın denize gidelim diye ben tuttırurum:)balayımızda denizli havuzlu bir yerdi ama gayet güzel geçmişti..

anlıyorum canım, zaten plaja çok sık gidiyo nişanlımlar, ben de artık gide gele öğrenicem :1 :21:0:

marmariste silvanus otel varmış,nişanlıma arkadaşı önermiş. ben balayında öyle otele kapanmak istemiyorum, kafamıza göre olmak istiyorum. gerekirse kendi arabamızla olucaz, yada ordan kiralayacağız.bir yada 2 gün denize gireriz, gezmek görmek değişik şeyler tatmak, değişik şeyler yapmak istiyorum, o yüzden koştur koştur otel eğlencesiydi filan istemiyorum.ama kaldığım otel iyi temiz balayı odası şık bi yer olsun tercihimdir, kahvaltı edebileceğimiz güzel bir balkonu mesela, canım bilgi verir misin oradalar hakkında, nişanlım gitmiş daha önce, ama ben ilk kez gideceğim...:6: bekliyorum canım :ssz:

canım otelınızı duymadım ama buyuk bı ıhtımalle içmelerdedir eger otele baglı kalmayacaksanız gunluk turlar var koyları gezebılırsınız datça yol ayrımından kız kumu var cok enteresan bır yer yıne aynı yol uzerınde turgut şelalesi cok meşhur yazın cok turıst gezıyo daha gezılecek bı cok yerı var

Bence nişanlınız yanınızdan ayrılmayacaktır ayrıca denize girdiniz diye yüzmeye gerek yok ki kıyıda da vakit geçirip, deniz oyunları oynayabilirsiniz.

Ben de iyi yüzücüyüm sevgilim yüzmeyi bilmiyor. Asla sıkılmadım hatta saçma sapan oyunlar yaratmaktan akşama kadar çıkamamıştık sudan :16:

Tabi sizi bilirsiniz ama düğün telaşesinden ve yorgunluğundan sonra insanın aklında sadece yatmak oluyor desem yeridir. Zaten balayı olduğundan öyle sabahın köründen akşamın bir saatine kadar gezilmez sanırım. Yani insan öğlene kadar yataktan kalkmak istemez gibi geldi ama benim tembelliğimden de olabilir.

Yüzme konusuna gelince. Benim iki hayalimdi araba kullanmayı öğrenmek ve yüzme öğrenmek. Ders almıştım, hocanın yanında havuzundan kısa kenarlarında yüzüyordum ama devam etmeyince kaldı. Şimdi hala havuzda pek yüzemem. Ama denizde yüzmeyi başardım sonunda. Benim sıkıntım su çenemi geçmeye başlayınca boğulacak gibi olmamdı. Asla kafamı suya sokmuyordum çünkü gözümde lens oluyordu ve canımı yakıyordu tuzlu su. Ne zaman bir deniz gözlüğü aldık ben ikinci gün yüzmeye başladım. Kafanı suya sokmaya alışınca o boğulacak gibi olma hissi de geçiyor.

Senin yuzme bilmemen belki bi avantajdir :8:
Kocişin sana ógretirken balayinda yuzmeyi en unutlmaz dakikalarda yasatir belki :27:
Ona bakarsan bende en son 3 sene önce yuzmustum
bende bilmiyorum yani. :17:
Ama benim süpermen bildigin su kurbagasi :9:
Anacim adamin elinden gelmeyen is yok zaten :15:

canım otelınızı duymadım ama buyuk bı ıhtımalle içmelerdedir eger otele baglı kalmayacaksanız gunluk turlar var koyları gezebılırsınız datça yol ayrımından kız kumu var cok enteresan bır yer yıne aynı yol uzerınde turgut şelalesi cok meşhur yazın cok turıst gezıyo daha gezılecek bı cok yerı var

anladım canım, biz çevrede gezilecek yerler de istiyurz, belki ordan bodrum filan, ay bilmedm ki, ilk kez gideceğim için kafamda da plan yapamıyorum ki. :26::17:

Bende yüzme bilmiyorum. Anne tarafım antalya da yaşıyor, yazlarımız orada geçer, sık denize havuza gideriz ama öğrenmedim üzerinde de çok durmadım çünkü sevmiyorum çok fazla. Güneşlenmek, deniz kenarında kitap okumak daha çok hoşuma gidiyor.

İlk balayı na gittiğimiz otel havuzu çeneme geliyordu, orada eşimi yanlız bırakmamak için bazı zamanlar girdim, yüzdüm biraz. Denize de girdim ama pek açılmadım.

İkinci kez yazın gittiğimizde havuzun suyu göz hizama geliyordu, eşime tutunarak girdim sadece. Birde eğlence havuzu vardı, oranın hizası omuzlarımdaydı, en çok orada vakit geçirdik. Eşim su kaydıraklarını çok seviyor bende orada eğlendim.

Ama tatil sadece havuza girmekten ibaret değil, yüzme bilsen bile en fazla 2 saat giriliyor, otelde eğlenmek için bunu çok baz alma bence.

Senin yuzme bilmemen belki bi avantajdir :8:
Kocişin sana ógretirken balayinda yuzmeyi en unutlmaz dakikalarda yasatir belki :27:
Ona bakarsan bende en son 3 sene önce yuzmustum
bende bilmiyorum yani. :17:
Ama benim süpermen bildigin su kurbagasi :9:
Anacim adamin elinden gelmeyen is yok zaten :15:

olabilir aslında evet. seninkine de boşuna Süpermen demiyolar :1:

eşin sana öğretir yüzmeyi

ben kafaya takacak bişi görmedim ne güzel bahane olur hem
balayınızn keyfini çıkartın :31:

istanbulda yaşıyosanız kasımpaşada belediyenin kapalı havuzu var-yüzme de öğretiliyo
ücretsiz diye biliyorum...

Tam bir yaz kadını tam bir deniz hastasıyım öyle ahım şahım bir vucudum yok fala kilolarım biraz selülüt bolca çatlak :) var ama ne var biliyomusunuz ben zevk alıyorum ya amannnn kime ne rahatsız olan varsa dönüp bakmasın kardeşim o kadar :) bence kendi vucutunuzla barışık olun estetik kaygılarr yada bir arkadaşımızın belirttiği fiziksel bozuklukjluklar filan size engel olmasın engel kişinin beyninde başlıyor :( son olarak allah ömü-r verirde 80 ime girersem pörsük pörsükte olsa yine giyerim bikinimi heyttttttttttttttttt deniz ve mehtap neredesinnn

Bende yüzme bilmiyorum. Anne tarafım antalya da yaşıyor, yazlarımız orada geçer, sık denize havuza gideriz ama öğrenmedim üzerinde de çok durmadım çünkü sevmiyorum çok fazla. Güneşlenmek, deniz kenarında kitap okumak daha çok hoşuma gidiyor.

İlk balayı na gittiğimiz otel havuzu çeneme geliyordu, orada eşimi yanlız bırakmamak için bazı zamanlar girdim, yüzdüm biraz. Denize de girdim ama pek açılmadım.

İkinci kez yazın gittiğimizde havuzun suyu göz hizama geliyordu, eşime tutunarak girdim sadece. Birde eğlence havuzu vardı, oranın hizası omuzlarımdaydı, en çok orada vakit geçirdik. Eşim su kaydıraklarını çok seviyor bende orada eğlendim.

Ama tatil sadece havuza girmekten ibaret değil, yüzme bilsen bile en fazla 2 saat giriliyor, otelde eğlenmek için bunu çok baz alma bence.

öyle yapacağım canım, ama yüzmek yanıma kar kalsın istyorum bir yandan...yorumun için teşekkürler :42:

Back
X