Deniz ve Tarot

dodude

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
1.005
1.124
333
Ankara
Kızlar merhaba, Instagram’da sponsorlu reklamlardan Deniz ve Tarot diye bir sayfaya denk geldim. Web siteleride var. Doğum haritası, koçluk, şifalandırma vs.. gibi geniş bir hizmet yelpazesi var. Aramızdakilerden hiç deneyen oldu mu? Ücreti biraz tuzlu ama doğum haritaları zaten genelde o fiyat aralığında. Bir sormak istedim hiç deneyen, memnun kalan oldu mu, dolandırıcı bir hesap mı diye?

Kızlar merhaba, Instagram’da sponsorlu reklamlardan Deniz ve Tarot diye bir sayfaya denk geldim. Web siteleride var. Doğum haritası, koçluk, şifalandırma vs.. gibi geniş bir hizmet yelpazesi var. Aramızdakilerden hiç deneyen oldu mu? Ücreti biraz tuzlu ama doğum haritaları zaten genelde o fiyat aralığında. Bir sormak istedim hiç deneyen, memnun kalan oldu mu, dolandırıcı bir hesap mı diye?

astrology weekly diye Bir forum var orada amatör ben profesyonel astrologlar varı, hattını postala oraya onlar sana yazarlar.

Dediğin yeri de denemedim

astrology weekly diye Bir forum var orada amatör ben profesyonel astrologlar varı, hattını postala oraya onlar sana yazarlar.

Dediğin yeri de denemedim
Burayı bilmiyordum bir inceleyeyim, teşekkür ederim :)
Doğum haritasından ziyade bu hesap gerçek mi, dolandırıcı mı onu daha çok merak ediyorum aslında :D

Aa buradan mı bakmıştınız?
ozel mesajalrımı sılıyorum baktıklarımın
sana baktım mı özel mesajlarına bakar mısın

hatta dogum hartası baktırmak isteyenler bu başlık altına gelsin konum var oraya yazdın mı hiç?

yazmadıysan ozelden bana
doğum tarihin ve saatini net şekilde
doğum yerin ve yaşadıgın yeri at
sorunu yaz bakayım

Kızlar instagramdan çok fal baktırılması taraftarı değilim. Arkadaşıma bakacaklarını söyleyip para hesaba yatırılınca engellendi. Sayfayı net hatırlamıyorum ama bire bir baktırın daha iyi ya da belirli uygulamalar üzerinden.

Kızlar instagramdan çok fal baktırılması taraftarı değilim. Arkadaşıma bakacaklarını söyleyip para hesaba yatırılınca engellendi. Sayfayı net hatırlamıyorum ama bire bir baktırın daha iyi ya da belirli uygulamalar üzerinden.
Canım bu fal değil ama haklısın. Güvenilmiyor kimseye bu devirde artık

objektif yorum yapacak kadar doğru olmadıkları icin reklama basvuruyorlar yalan dolan üyelikler vs
Katılıyorum sana. Instagram hesabında çok takipçi ve beğeni var ama fake gibi geldi bana o yüzden buraya konu açıp deneyen olup, olmadığını görmek istedim

Back
X