deniz

canım mutlu günlerde aşkla kullan cicilerini kahvaltı takımını bende çooooooooooooook beğenmiştim ama kahvaltı setinden vazgeçince kaldı öyle belki ilerde değişir fikrim de alırım :)

canım mutlu günlerde aşkla kullan cicilerini kahvaltı takımını bende çooooooooooooook beğenmiştim ama kahvaltı setinden vazgeçince kaldı öyle belki ilerde değişir fikrim de alırım :)

çok tatlı bi deseni var gerçekten..günlük yemek takımı içinde modeli var canım almak istersen aklında bulunsun

$11100917381095578.webp $ARcELiK-8104HE-A-SINIFI-8-KG-100_79755_1.webp $K28287208-1.webp $K28288211-1.webp

ablamın aldığı bulaşık makinem
çamaşır makinem
havlularım(yeşil hariç)

Deniz hoşgeldin, bayadır yoktun buralarda :3:

Son aldıkların da hayırlı olsun, güle güle kullan hepsini tatlımm :16:

evet son olarak hamam setim (bornoz almayacağım kayınvalidem almış)
taç marina desen(nişanlım marina deseni çok seviyo) $Tac marina hamam seti beyaz lacivert.webp

bernardo anneler günü inidirimiyle 1 alana 1 bedava olarak aldığım misafirlik meşrubat bardaklarım
$634558331864494766.webp
bridal platinium yemek takımımla çok uyumlu..kadeh,rakı bardağı almadım..vitrinim olamayacağı için kullanmayacağım parçaları eledim belki sonradan 6 adet kadeh alabilirim:)

bardak konusunda kararsızdım,konu açtığımda bu modeli önermişler ilk.hatrımdan çıkmış..ama kızlar sizin zevkinize güvenmem gerektiği bi kez daha ortaya çıktı:D

:nazar: Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu , güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini canım ,çok güzel eşyalar almışsın . :34:

Back
X