deniz ??

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
643
Merhabaa bayanlar :))
ben 172 boyunda 50 kiloyum. zayıfım yani ben de kilo almaya çalışıyorm. kalçam geniş oldugu için legen kemiklerim baya çıkık ve zayıflıgımdan dolayı bacaklarım çok çarpık, ayaklarımı birleştirdiğimde bacaklarım arasında baya bi boşluk kalıyo yani, neredeyse oraya da bi bacak sığacak. erkek arkadaşımla tatile gideceğiz bir hafta sonra. yeni yeni bikiniler aldım ama, ben bu bacaklarla o bikiniyi nasıl giyeceğim ? ne yapıp kapatabilrm hadi denizde bi derece ama güneşlenirken o bacaklarrrr :43:

ben 172 boyunda 50 kiloyum. zayıfım yani ben de kilo almaya çalışıyorm. kalçam geniş oldugu için legen kemiklerim baya çıkık ve zayıflıgımdan dolayı bacaklarım çok çarpık, ayaklarımı birleştirdiğimde bacaklarım arasında baya bi boşluk kalıyo yani, neredeyse oraya da bi bacak sığacak. erkek arkadaşımla tatile gideceğiz bir hafta sonra. yeni yeni bikiniler aldım ama, ben bu bacaklarla o bikiniyi nasıl giyeceğim ? ne yapıp kapatabilrm hadi denizde bi derece ama güneşlenirken o bacaklarrrr :43:

Ah güzelim..ben de 1.70 im 51 kg.yum..maalesef zayıflığımızı saklayabilmek mümkün değil..kilo almalıyız ama nasıl???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah güzelim..ben de 1.70 im 51 kg.yum..maalesef zayıflığımızı saklayabilmek mümkün değil..kilo almalıyız ama nasıl???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ramazan ayında herkes alır, ben kilo vermişim :(( Bünye meselesi yıllardır aynıyım:(

Kilo almanin yollari
▪️Yemeklere cok yag koyun cok tuz atin
▪️Yemeklerden sonra yatin dinlenin
▪️Sadece zayiflamak isteyenler saymiyor kalorileri siz de sayin
▪️Surekli yemeyin aniden cok fazla yiyin
▪️Yatmadan hemen once cikolata cips yuklemesi yapin agir yatin
▪️Haslanmis degil kavrulmus ve kizartilmis yiyecekleri tercih edin

Yemenizi onerdigim yiyecekler:
-Cici bebe biskuvisi
-Oreo
-Eti cay keyfi
-Disarida iskender,beyti
-Kola ve meyvesulari

Ben bunlari yaptigim icin(kilo almak icin degil midesi buyuk bi insanimdir :D) suan bu haldeyim kizlar

Bacaklar zayıflıktan dolayı da çarpık gözükebiliyor muymuş of beh

Back
X