.
deniz suyu tuzlu su olduğu için bedava okyanus suyu işte bence faydalı olur :)
.burun 8 haftadan sonra baya stabil hale geliyor diye biliyorum keskin dalışlar yapmadıktan sonra su altında yüzmek zarar vermez sanmıyorum ama doktorunuza sormanızda fayda var.
Ödemler de denize girince indi mi ?
Benim sıcakta burnum şişiyor sonra bir kaç saatte iniyor yeniden..
:)) iskeleden mi atlayacaktın : ) yapma allahını seversen o bildiğin burna darbe olur hem de betona çarpmış gibi bir darbe, darbe almak ister misin burnuna. tedbiri elden bırakma.demeyin ...
ben hemen doktoruma da sorayım ..iyi ki iki gün beklemişim .. tesekkür ederim uyarınız için
iskeleden atlayacaktım bir de
Yok hala var ödemler 3 aydayım alnımın ortasındaki yeni gidiyor buarada sabahları ve sıcaksa benim de şişiyorÖdemler de denize girince indi mi ?
Benim sıcakta burnum şişiyor sonra bir kaç saatte iniyor yeniden..
Ben hiç güneşlenmem , çok sıcak parlak güneşi sevmiyorum ,burun ameliyatından önce de öyleydi ..hep akşamüstü 5 ten sonra giriyorum .Dün yine giremedim ..biraz da hevesim kaçtı sadece ıslanıp çıkmak çekici gelmiyor artık ..
atlamak istemiyorum elbette o çok riskli
benim aklıma takılan şu : ben hiç suyun üstünden yüzemem .su yüzeyinin biraz altından paletle yüzüyorum ..dalıp çıkıyorum ..o kadar derinde basınç olmaz ama soramadım henüz o yüzden erteledim
ben de paletle yüzdüm baya, birazcık daldım da çok derin olmasa da, bence biraz deneseniz anlarsınız zaten sıkıntı yaratıyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?