Denize Girmek İstermisiniz...? Mayonuzu Giyin Girin İçeri :)

dur geliyom anam,bikinimin yanlizca altini giyem geliyom,zaten bende ustleri hic olmadiki,bu sular bensiz olmaz,,cekilin kurbalama atliyooom,savuluuuuuuunkaydirigubbakcemile

Çok canlı görüntüler. İçine dalıverme isteği uyandırıyor.
Paylaşımın için teşekkürler sardunyam.
a.s.

valla belden aşağımda bir serinleme hissettim,sanki suya girmişim,ayy süper resimler yaa..

Çok güzel ya insanın içi gidiyo helede havalar düzeldi artık oooff offfffffffff

denioze girmeyeli uzun yillar oldu mayoyu bikiniyi kim takar monitordan icine dalasim geldi ya:jeyyar:
nekadar gercekci görünüyo
paylasimin icin cok tskler canisia.s.

Ay içim gitti yaaa...

Ama ben şimdi nasıl ders çalışabilirim ki senağlama

Yaz gelsin bi an önce, şu okul bitsin, ben tatile gitcemmmmmm

hasta hasta bu fotoğraflara bakınca iliklerime kadar üşüdüm...:bbo:

adam nasıl fotoğraflar çekmiş ki içinde hissetim kendimi bırrr:uhm:...üstüm kalın olmasına rağmen çok üşüdüm...:bbo:

ateşli bir hastalık geçirirken (inşallah olmazsınız:Saruboceq:) bu fotoğraflara mutlaka bakın...diyeceğim ama uzun bakamayacağınıza eminim...sengözlerimebaksanab

cidden çok entersan fisfisfis

çook güzle fotolar böyle elini daldırsan o serinliğe ulaşacakmışsın gibi.
Su duru çevre gzel ben böyle bir yerde tatil istiyorum yaamafoldumben

oyyyoyyy bunlar süperdiidelikafadulden...deniz hayranı olan ve denize girmeyi bugünlerde çok özleyen ve ihtiyacı olan ben bunları görünce dayanamadım çok sahici gerçekden o suyu hissedebildim resmen renklerde muhteşemdi...çok sağol...vereliniortak

offf offff Sardunyam yaaaaaa..............şuan işyerindeyim ve karşımızda da devletin kampı var.Birde bu resimler...........denize atlamak istiyoooooooooommmmmmm
çalışmak değil

ay sardunyaaaa daha tatile çok var kızzz
ben denizi özledim
yüzmeği
dalmayı
palet çırpmayı
kumsalda güneşlenmeyi
kitap okumayı
banane yaaaaaaa
bananeeeeeeeee
pehüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…