- 7 Ağustos 2021
- 4
- 3
- 1
- Konu Sahibi bimavibulut
-
Allah kurtarsın kardeşGeçen gün kız arkadaşlarımla sözleştik günübirlik denize gitmeye karar verdik yakınımızda bir şehre.
Sabah erkenden çıkıp gece 12 gibi döndük. Erkek arkadaşımı arayıp haber verdim geldik bilgin olsun diye. Çat diye telefonu suratıma kapattı. 5 yıllık bir ilişki bu arada. Beni engellemiş. Öncesinde de zaten gitme boş ver deyip durdu da ben tabi ki dinlemeyip gittim. Ne kadar eğlenmeye çalışsam da haliyle moralim bozuldu. Hala engeli kaldırmamış. Arkadaşlarımla ne zaman bir yere gitsem gezsem tozsam tartışıyoruz. Her seferinde de onu dinlemediğim için daha da küslük uzuyor. Benim babam bile bana karışmıyorken sen nasıl beni kısıtlarsın diyorum sürekli ama anlamıyor.
Ne yapmalıyım bilemiyorum. Bu tür karakterde insanlar değişir mi? Bana neden güvenmiyor anlam veremiyorum, çok kıskanıyor. Oysa ki hiçbir şekilde yalan, sadakatsizlik olmadı tarafımdan. Bu tür insanların düşündükleri nedir ki? Fikirlerinizi merak ediyorum
Değişmez. Ömrünü yer bu adam. Ama yedim demez, o saatte orda tonla erkeğin içinde ne işin vardı, aranıyor musun der. Kişi kendinden bilir işi diyor ve çekiliyorum.Geçen gün kız arkadaşlarımla sözleştik günübirlik denize gitmeye karar verdik yakınımızda bir şehre.
Sabah erkenden çıkıp gece 12 gibi döndük. Erkek arkadaşımı arayıp haber verdim geldik bilgin olsun diye. Çat diye telefonu suratıma kapattı. 5 yıllık bir ilişki bu arada. Beni engellemiş. Öncesinde de zaten gitme boş ver deyip durdu da ben tabi ki dinlemeyip gittim. Ne kadar eğlenmeye çalışsam da haliyle moralim bozuldu. Hala engeli kaldırmamış. Arkadaşlarımla ne zaman bir yere gitsem gezsem tozsam tartışıyoruz. Her seferinde de onu dinlemediğim için daha da küslük uzuyor. Benim babam bile bana karışmıyorken sen nasıl beni kısıtlarsın diyorum sürekli ama anlamıyor.
Ne yapmalıyım bilemiyorum. Bu tür karakterde insanlar değişir mi? Bana neden güvenmiyor anlam veremiyorum, çok kıskanıyor. Oysa ki hiçbir şekilde yalan, sadakatsizlik olmadı tarafımdan. Bu tür insanların düşündükleri nedir ki? Fikirlerinizi merak ediyorum
Bende cok merak ettim sebebini. Sacmaligin daniskasi boyle birseye katlanmak5 sene bu muameleye katlanma motivasyonunuz nedir?
Beş senesini heba mı etsin? Şu platformda söylenecek şey mi bu? Ayrılmak ne demek? Evlenince düzelir diyeceksin, olmadı çocuk yap düzelir diyeceksin.Sahsen ayrilirdim.
Evet. Bir de, kadın başını bile kaldıramazsın ki yediği haltları göremesin.Kendisi eminim bir güzel geziyordur kendi arkadaşları ile. Ben erkeklerin bu kadar kısıtlayıcı olmasının nedeninin kendisi ve çevresinin ortamlarında bulunan kadınlara yan gözle bakmaları ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Zira kişi her zaman dünyaya kendi gözü ve dünya görüşü işe bakar.
Beş senesini heba mı etsin? Şu platformda söylenecek şey mi bu? Ayrılmak ne demek? Evlenince düzelir diyeceksin, olmadı çocuk yap düzelir diyeceksin.
5 sene bu muameleye katlanma motivasyonunuz nedir?
Kendisi eminim bir güzel geziyordur kendi arkadaşları ile. Ben erkeklerin bu kadar kısıtlayıcı olmasının nedeninin kendisi ve çevresinin ortamlarında bulunan kadınlara yan gözle bakmaları ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Zira kişi her zaman dünyaya kendi gözü ve dünya görüşü işe bakar.
Esim nisanli iken karismazdi asla evlenecegimiz siralar izin alirsin falan demeye basladiGeçen gün kız arkadaşlarımla sözleştik günübirlik denize gitmeye karar verdik yakınımızda bir şehre.
Arkadaşların erkek olduğuna emin miyiz?Evet kendisi de gezmeye bayılır, haftanın üç dört günü mutlaka arkadaşlarıyla görüşüp gezer tozarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?