Denize gittim diye engelledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım böyle bir insanla evlilik düşünmek zor bence ayrıl daha ortada birşey yokken Allah kurtarsın seni

Sizde onu engelleyin.

Böyle belalı tiplerle neden çıkılıyor anlamıyorum ki?
Güya size ders verecek, siz ayağına gidip sürüneceksiniz de denize gittiğiniz için özür dileyeceksiniz de beyefendi engeli kaldıracak.

Evlendiniz bu sefer annenize gittiniz diye mi küsecek? Babanızla konuştunuz diye evi mi terkedecek nedir yani?

Uyarı sinyallerini vermiş ayrılın demiyorum ama en azından dikkatlice gözlemleyin. Mesele sadece başka erkeklerin sizi mayoyla görmesi değil, arkadaşlarınızla sıradan bir yere giderken de sinirleniyor.

Bu basit bir kıskançlık değil, sizi zorla sindirmeye çalışıyor olabilir çok üzülebilirsiniz aman dikkat.

5 yıldır çıktık hadi evlenmemiz lazım diye sakın düşünmeyin iyice tartın.

Değişmez net. Ben olsam oturur düşünürüm bu ilişkiyi

Sizin sadakatsiz olup olmamanızın hiçbir ama hiçbir önemi yok çünkü bu duyguları sizden kaynaklanmıyor. Özgüveni ve sorunlara yaklaşında problem var, bu sizin denize gitmeyerek çözebileceğiniz bişey değil. Denizi bırakırsınız markete bensiz gitme der, yapısı bu.

Kendisinin ben böyle olmak istemiyorum demesi lazım ama bu şans da açıkçası çok çok düşük.

Bununla evlenirsen burnunu camdan dışarı bile çıkaramazsın...

İlk birkaç yıl hiç böyle değildi. Son zamanlarda artık iyice saçmalamaya başladı.
Ve en sonunda hep o özür diliyor bende düzeliyor zannediyorum/zannediyordum açıkçası
Her seferinde en yüce değerlerinize kadar laf yiyip tavır çekip, sonra nasıl bir araya gelebiliyorsunuz, hiç anlamıyorum ki. Hem size güvenmiyor hem vazgeçmiyor da. Nasıl ilişki bu?

Güvensizlik duygusunun temelinde 0-2 yaş arasındaki ebeveyn tutumu yatıyor. Siz değiştiremezsiniz, uğraşmayın

Tövbe tövbe. Basit sosyal aktiviteleri bile kıskanan insandan korkarım, Allah bilir kendi kafasından ne geçiyor da kıskanıyor derim. Duygularınızın kurbanı olup böyle adamlara ömrünüzü harcamayın nolur ya

Hayatını yaşa,bu günler gittimi geri gelmiyor,kız kıza gezin eğlenin yaşayın,o engellemişse sende engelle elinde oyuncak değilsin.sanki namussuzluk yaptın.herşeyde hayır vardır kurtulduğuna dua et.

Yav napıcaksınız ne düşünerek böyle davrandığını öğrenip? Normal biri değil işte bitti gittii, bırakın kaçın ya yoksa hoşunuza mı gidiyor karışılması, güya kıskanması? Neden karıştırdınız kendinize neden?

Evet kendisi de gezmeye bayılır, haftanın üç dört günü mutlaka arkadaşlarıyla görüşüp gezer tozarlar.
Evren sana çok güzel mesajı göndermiş, gelecek ile ilgili ama anlarsan. İlerdeki yaşamınla ilgili çok güzel bir fragman olmuş başına gelen. Sana bir tavsiye; eğer bir erkek kendine hak gördüğünü sana layık görmüyorsa ondan kocada babada olmaz. Erkek arkadaşın demek ki sokakta gördüğü ve ortamına girem her kıza yan gözle bakma potansiyeline sahip ki sanada öyle baktıklarını en acısıda senin onlara karşılık verebileceğini düşünüyor. Demek ki o ortamındaki kızlardan yaklaştıklarıda ona karşılık veren var.
Senin başına gelenin ilahi uyarı olduğu ile ilgili çok güzel bie fıkra ekledim alta.

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-10-00-11-53~2.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 58
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…