<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="hera42" data-source="post: 14802504"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=14802504"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-14802504">hera42 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Mrb Anuşka,Pelin,Gülse ablacıklarım ve Dila,Eliferdi,Bluemoon ve Denizlideki tüm bayanlar..Uzun süredir ayrı olunca giriş böyle oluyor:)1 aydır Konyadaydım yeni döndüm enerji depolamış ve morallenmiş olarak:)Uzunca bi süre netten ayrı kaldım biraz kafa dağıttım artık aranızdayım bundan sonra..Sizleri,muhabbetinizi özledim..Anuşka abla ve Pelin anla kışın gelmesini istemişsinizde demiyosunuz ki bu kız doğuracak kışın çokta korkuyo nası çıkacak o bebek diye:)İlk kez bu yıl kışın gelmesini istemiyorum:)Buluşma yapmayı düşünüyor musunuz bu arada?Hepinize kocaman öpücüklerrr...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
selam bende buranın çoook eski üyelerinden. doğumdan korkma derim(korkunun ecele faydası yok) tabi ben 5 ay önce sezeryan oldum zorunluluktan çok rahat geçti .normal daha zor diyolar . kaç ay kaldı?*</div>