<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Anuşka" data-source="post: 15436118"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=15436118"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-15436118">Anuşka .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>Ooooooo, kimler gelmiş.<br />
Hoşgelmişsin arkadaşım. Buluşma topiğinden izledim seni. Ne güzel, bir yanında bir kardeşin, diğer yanında diğer kardeşin...<br />
Umarım iyi zaman geçirmişsinizdir birlikte.<br />
Biz hepimiz Denizli topiğini boşlamış durumdayız. Pelincan'dan hanidir ses yok. Diğer arkadaşların da bir kısmı hamileleik ve doğum telaşındalar. Görüşelim diyeceğim ama talep olur mu bilemiyorum. Olmazsa bir Forum yapalım, ne dersiniz?</b>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>hb arkadaşım ..guzel bı tatıl oldu benım için aılemle olmak çok guzeldı kulaklarınızı da çınlattık bol bol ..ehh goruşsek artık dımı ya çok özledım sızlerı hafta sonuna denk getırelımde ibolyada olsun opuyorumnanaktan<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="pelincan" data-source="post: 15452188"
<a href="/goto/post?id=15452188"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-15452188">pelincan .!.:</a>
</div>
selaaam ben geldim,hepinizi özledim.AİLEM yanımda nete girmek pek nasip olmadı
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>aslm canım hg nerelerdesın sen ..gözunaydın olsun özlettın kendınıkaydirigubbakcemile<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Anatolya20" data-source="post: 15452956"
<a href="/goto/post?id=15452956"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-15452956">Anatolya20 .!.:</a>
</div>
merhaba arkadaşlar tekrar görüşmeyi düşünüyor musunuz? ben de eğer o zamanlarda denizlide olursam gelmek isterim.
</div>
</div>
</blockquote><br />
hg arkadaşım sende ..a.s. inş bızlerde senınle tanışmak ısterız kaydirigubbakcemile5</div>