Denizli///20

<div class="bbWrapper">selaaam ben geldim,hepinizi özledim.AİLEM yanımda nete girmek pek nasip olmadı</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="pelincan" data-source="post: 15452188" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15452188" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15452188">pelincan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> selaaam ben geldim,hepinizi özledim.AİLEM yanımda nete girmek pek nasip olmadı </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b>Gözün aydın canım. Umarım kısa zamanda görüşürüz.</b></div>

<div class="bbWrapper">merhaba arkadaşlar tekrar görüşmeyi düşünüyor musunuz? ben de eğer o zamanlarda denizlide olursam gelmek isterim.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Anatolya20" data-source="post: 15452956" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15452956" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15452956">Anatolya20 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> merhaba arkadaşlar tekrar görüşmeyi düşünüyor musunuz? ben de eğer o zamanlarda denizlide olursam gelmek isterim. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b>Aslında bu aralar bir görüşsek iyi olacak. Sen buradan takip et canım.</b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Anuşka" data-source="post: 15436118" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15436118" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15436118">Anuşka .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b>Ooooooo, kimler gelmiş.<br /> Hoşgelmişsin arkadaşım. Buluşma topiğinden izledim seni. Ne güzel, bir yanında bir kardeşin, diğer yanında diğer kardeşin...<br /> Umarım iyi zaman geçirmişsinizdir birlikte.<br /> Biz hepimiz Denizli topiğini boşlamış durumdayız. Pelincan&#039;dan hanidir ses yok. Diğer arkadaşların da bir kısmı hamileleik ve doğum telaşındalar. Görüşelim diyeceğim ama talep olur mu bilemiyorum. Olmazsa bir Forum yapalım, ne dersiniz?</b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>hb arkadaşım ..guzel bı tatıl oldu benım için aılemle olmak çok guzeldı kulaklarınızı da çınlattık bol bol ..ehh goruşsek artık dımı ya çok özledım sızlerı hafta sonuna denk getırelımde ibolyada olsun opuyorumnanaktan<br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="pelincan" data-source="post: 15452188" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15452188" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15452188">pelincan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> selaaam ben geldim,hepinizi özledim.AİLEM yanımda nete girmek pek nasip olmadı </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>aslm canım hg nerelerdesın sen ..gözunaydın olsun özlettın kendınıkaydirigubbakcemile<br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="Anatolya20" data-source="post: 15452956" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15452956" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15452956">Anatolya20 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> merhaba arkadaşlar tekrar görüşmeyi düşünüyor musunuz? ben de eğer o zamanlarda denizlide olursam gelmek isterim. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> hg arkadaşım sende ..a.s. inş bızlerde senınle tanışmak ısterız kaydirigubbakcemile5</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Anuşka" data-source="post: 15454061" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15454061" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15454061">Anuşka .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b>Aslında bu aralar bir görüşsek iyi olacak. Sen buradan takip et canım.</b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> tamam anuşka takip ederim buradan. ben denizlinin ilçesinde görev yapıyorum. hafta sonu görüşürseniz size katılabilirim inşallah.</div>

<div class="bbWrapper">kızlar buluşma ne zaman.cumartesi günleri müsayitimm</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="pelincan" data-source="post: 15474707" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15474707" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15474707">pelincan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> kızlar buluşma ne zaman.cumartesi günleri müsayitimm </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b>Haftaya olmasın da öbür cumartesi boşum ben de. Yani ayın 16&#039;sında olabilir.</b></div>

<div class="bbWrapper">tamam 16sını ayarlayalımmmm.buluşalım forumda olursa iyi olur,biryerde kahfaltı yaparız</div>

<div class="bbWrapper"><b>Selamlarr<br /> Ooo sonunda bir buluşma daha :)<br /> Forumda kahvaltı yapılcak bi yer varmı ki :S </b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Dilal2a" data-source="post: 15496249" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15496249" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15496249">Dilal2a .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b>Selamlarr<br /> Ooo sonunda bir buluşma daha :)<br /> Forumda kahvaltı yapılcak bi yer varmı ki :S </b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b>Kahvaltı şart değil gülüm, kahve içiveririz.opuyorumnanaktan</b></div>

<div class="bbWrapper">buluşmaolacak diye çok mutluyum.lütfen bu sefer eksiksiz olalım</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="pelincan" data-source="post: 15533716" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15533716" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15533716">pelincan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> anaaa dünde aynı yorumu yapmışımm </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="pelincan" data-source="post: 15541699" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15541699" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15541699">pelincan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> günaydın,sayfamızıziyaret eden yokmu huuu </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b>Ben senden önce uğrayıp gülme krizine girmiştim canım...</b></div>

<div class="bbWrapper">gördüm nuşkacım nasılsın.önümüzdeki cumartesi buluşma var değilmi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="pelincan" data-source="post: 15542358" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=15542358" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-15542358">pelincan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> gördüm nuşkacım nasılsın.önümüzdeki cumartesi buluşma var değilmi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b>Bu cumartesi değil de öbür hafta yapalım diyorum ben. 16&#039;sında yani. Ama nerede ve kaçta, siz karar verin.</b></div>

<div class="bbWrapper">bencede 16sı çok uygun.saat olarakta 2.5tan sonra olursa sevinirim kızın kursları var.çocukla rahat edemem</div>

Back