Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

ah denizli.............hatıralarım çokkk
çok tatlısınız aldınız götürdünüz beni...

tek kelime ile hepiniz harikasınız..sevgili ablacım gülse çok tatlısın seni fotolarda bile görmek beni mutlu etti..fark etmedim sanma kolunu saklamışsın ama ..sanırım daha iyisin..

ibolya bebişinide senide görmek güzeldi. anuşka seni iyi gördüm kilo demeyin kilomu var ... süpersiniz hepiniz...

selam tatlı bayanlar,çok şekersiniz,
anuşka seni gördüğüme sevindim canım.maşallahınız var.allah bozmasın dosluğunuz daim olsun,hepiniz sağlıcakla kalın ...sağlıklı olun inş.:Saruboceqpuyorumnanaktan

Sizi görmek, buradan da olsa tanımak çok güzel. Sık sık buluşmanız dileği ile.

Oooy mükemmelsiniz bu arada ben onur eymen in nişanlısı oluyorum:)

öncelıkle bugun gerçekten harıka bı gun geçırdım arkadaşlarımla hepınıze çok teşekkur ederım
aramıza yenı katılan gul105 ve pelıncan arkadaşlarım sızlerı tanımaktan çok memnun oldum ıkınızde harıka ve çok samımısınız guzel sohbetınız için tşkler
sevgılı anuşka senın bugun gulen yuzunu görmek harıkaydı senınle yenıden sohbet guzeldı tşkler
serserım bugun senıde yenı tanımış oldum gerçekten çok hoş zarıf bı bayansın
canım ibolyam senın için söyleyecek soz bulamıyorum ..tek kelımeyle harıkasın arkadaşım sempatıklıgın sohbetın çok guzel tşkler
canım kızımda vardı ciwciw onuda resımlerını yarın göreceksınız artık... bı anne ne dıyebılırkı kızı için canımm benım oo

Son düzenleme:
heyy ablalarım cok tatlısınız=) cok sevdım sızııı=) ben fotoları yuklemeye calısıyorum ama nerden oldugunu unuttum hehe mafoldumben yardımcı olursanız ben yuklıcem

ınternetım cok yawas oldugu ıcın suanda yukleyemıyorum ama sabah erkenden yuklıcem sımdıden uzgunumm =(

Son düzenleme:
hep benim herifin yüzünden oldu yaaa, ben bu kıyafetleri giymicektim, başka bişi giycektim, illaki bu sana yakışıyo onu giy diye diretti, ay sevmiyom bunu ben giymicem istemiyom dedikçe diretti, aman hadi çenesi sussun diye giydik, şu hale bak, 10 kilo fazla göstermiş beni, 10 kilo da fotoğraf makinesinin gıcıklıından ettimi sana 20, çok sinir oldum çok

hepiniz harika görünüyosunuz maş.
gülen yüzleriniz solmasın,
gülse ablacım seni gördüüme çok sevindim,
sevgili anuşkacım harika görünüyosun cnm,
seni böylesine ii gördüüme çok sevindim,allah nazardan saklasın,
sakaryadan hepinize kokulu öpçükler yolluyorum...

Son düzenleme:

canım benim sağol, kilo yok tabi ulen, dedimya 10 kilo kıyafetten 10 kilo da makineden kaynaklanıyo, yoksa ben ballık etli bi hatunum yani :roflol::roflol: hep herifin yüzünden oldu yaaa sinir oldum bak iyimi :mymeka:
Oooy mükemmelsiniz bu arada ben onur eymen in nişanlısı oluyorum:)

tüüüüüüüüüüüüüüüüüü daha nişanlının adını bilmiyon onur eymen diil yusuf eymen :mymeka:

ıyıyım ıboşş ablacım heheh zemuszemus ıstahınızı yarına saklayın benım fotomda gelıo hehehhe o zamn tekrar yorum ısterım hee ona goreeee:lepi::enbuyukkk:

temem temem, ülen mümkünse benim olduğum bölümü azık yukarı doru uzatsan yav :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…