canım çok tşk ederım inş sızlerlede buluşma ımkanımız olur 1 hafta sonra ordayım:lepi:denizlinin güzel hanımları yaşadığınız güzel dostlukların devam etme dileğiyle
denefimizin güzel ablası gelse ablamız da sıcak ve samimi
çokkkkkkkkk öpüyorum bayanlar hepinizi
evet oyle dıyorlar ...anıden işi çıkınca gelemedı sevgılerını yolladı herkeseopuyorumnanaktangülse abla siz denefin ablasısızı da
benzemiyorsunuz söyleyim birbirinize
sen sarışın denef esmer
sanırsam denizlide bir kardeşiniz daha olacaktı o neden yok aranızdaCADIARZU
kıslar hepiniz süpersiniz..güzel bi gün geçirdiğiniz yüzünüzden belli...
gülsecim sen sakarya top.ablacığı haydeç aplamızın kardeşisin sanırım..
allah dostluğunuzu daimetsin..hepinizi öpüyorum..
tek kelime ile hepiniz harikasınız..sevgili ablacım gülse çok tatlısın seni fotolarda bile görmek beni mutlu etti..fark etmedim sanma kolunu saklamışsın ama ..sanırım daha iyisin..
ibolya bebişinide senide görmek güzeldi. anuşka seni iyi gördüm kilo demeyin kilomu var ... süpersiniz hepiniz...
hepiniz harika görünüyosunuz maş.
gülen yüzleriniz solmasın,
gülse ablacım seni gördüüme çok sevindim,
sevgili anuşkacım harika görünüyosun cnm,
seni böylesine ii gördüüme çok sevindim,allah nazardan saklasın,
sakaryadan hepinize kokulu öpçükler yolluyorum...
Hepiniz harikasınız. Çok güzel bir buluşma olmuş.
Gülse arkadaşımız bizim Sakarya topiğinden haydeçin ablası
sanırım sizi görmek çok güzeldi.opuyorumnanaktan Anuşka ablacığım gülen
yüzünüz hiç solmasın.Dilerim sık sık buluşur dostluğunuzu
daha da güçlendirirsiniz. Sakarya'dan hepinize kucak dolusu sevgiler..a.s.
hepiniz ayrı ayrı mıhteşemsiniz:asigim:
ama ben ufaklığa bittim:kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepiniz mükemmelsiniz
Dostluğunuz daim olsun gülen yüzleriniz solmasın.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
denizlinin güzel hanımları yaşadığınız güzel dostlukların devam etme dileğiyle
denefimizin güzel ablası gelse ablamız da sıcak ve samimi
çokkkkkkkkk öpüyorum bayanlar hepinizi
yok canım yalnış anlamayız
ne diyem bendende zayıfmışsınız :roflol:
çok hoşsunuz şekerler dostlugunuz daim olsun.....
yok canım neden yanlış anlayalımkaydirigubbakcemile3
hepinize bayrı ayrı çook teşekkürediyorum.
tek kelime ile hepiniz harikasınız..sevgili ablacım gülse çok tatlısın seni fotolarda bile görmek beni mutlu etti..fark etmedim sanma kolunu saklamışsın ama ..sanırım daha iyisin..
ibolya bebişinide senide görmek güzeldi. anuşka seni iyi gördüm kilo demeyin kilomu var ... süpersiniz hepiniz...
Oooy mükemmelsiniz bu arada ben onur eymen in nişanlısı oluyorum:)
yyyyyyyyyettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wayyyyyyyyyyy hemşerilerim sizi görmek ne kadar güzelll
bende hiç denizliden buluşmuyorlar diye yakınıpduruyordum maşallah hepiniz çok güzel çıkmışsınız:lepi:
denizliye yakışır bir şekilde hepinizde çok güzelsinizhihoyyyt
ee nedemişler denizlinin tozu kızı horozu meşhurdur buluşmanız çamlıkta olmuş herhalde .........
hepiniz çok tatlısınız ...anuşkam 41 kere maşallahhhhhhhhhhh.........minik yusuf eymen de çok tatlı allah nazarlardan saklasın dostluğunuz daim olsun ........anuşkam en yakın zamanda antalyaya da bekliyoruz annene de selam söyle ..öpt
iboooooşşşşş yakmısın len ortalığı kaydirigubbakcemile3 anam ekranı kapladın haaaa puhahahaaa kaydirigubbakcemile3 ama en güzeliniz yufusumuz opuyorumnanaktan minik tırtılım bennm nasılda belli ekim bebişi olduu yerim ulen seni pis tırtıl hain tırtıl cokacimcoook
cok gzl olmus valla ne ii yapmıssınız :1hug: inşallah en kısa zamanda yine tekrarlarsınız :hooray:
Maşallah Denizli hatunlarına...Anuşka ve iBolya sizi yazılarınızdan biliyordum...Şimdi fotolarınızı da gördüm...çok memnun oldum...hepiniz çok tatlısınız....Dostluğunuz daim olsun...:Saruboceq:
Ahanda İboş... Nerede kaldın kuzum ya? Gözüm yollarda kaldı.
hepiniz çok tatlısınız ...anuşkam 41 kere maşallahhhhhhhhhhh.........minik yusuf eymen de çok tatlı allah nazarlardan saklasın dostluğunuz daim olsun ........anuşkam en yakın zamanda antalyaya da bekliyoruz annene de selam söyle ..öpt
wayyyyyyyyyyy hemşerilerim sizi görmek ne kadar güzelll
bende hiç denizliden buluşmuyorlar diye yakınıpduruyordum maşallah hepiniz çok güzel çıkmışsınız:lepi:
denizliye yakışır bir şekilde hepinizde çok güzelsinizhihoyyyt
ee nedemişler denizlinin tozu kızı horozu meşhurdur buluşmanız çamlıkta olmuş herhalde .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?