Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

denizlinin güzel hanımları yaşadığınız güzel dostlukların devam etme dileğiyle

denefimizin güzel ablası gelse ablamız da sıcak ve samimi

çokkkkkkkkk öpüyorum bayanlar hepinizi
canım çok tşk ederım inş sızlerlede buluşma ımkanımız olur 1 hafta sonra ordayım:lepi:
gülse abla siz denefin ablasısızı da
benzemiyorsunuz söyleyim birbirinize
sen sarışın denef esmer
sanırsam denizlide bir kardeşiniz daha olacaktı o neden yok aranızdaCADIARZU
evet oyle dıyorlar ...anıden işi çıkınca gelemedı sevgılerını yolladı herkeseopuyorumnanaktan

evet ablasıyım haydeçin tşklerr
arkadaşlar guzel yorumlarınız için hepınıze tşkleropuyorumnanaktan

sagol canım benım evet saklamaya çalıştım evet bıraz daha ıyıyım artık merak etme opuyorumnanaktan

sagolasın canım bende senı çok öpuyorum Şeniz

Hepiniz harikasınız. Çok güzel bir buluşma olmuş.
Gülse arkadaşımız bizim Sakarya topiğinden haydeçin ablası
sanırım sizi görmek çok güzeldi.opuyorumnanaktan Anuşka ablacığım gülen
yüzünüz hiç solmasın. Dilerim sık sık buluşur dostluğunuzu
daha da güçlendirirsiniz. Sakarya'dan hepinize kucak dolusu sevgiler..a.s.

Sımsıcak yaz günlerinde içleri serinleten bir buluşma devamını olması dileklerimle öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

çok tşkler evet ablasıyım kaydirigubbakcemile5
bızdende sızlere kucak dolusu selam ve sevgılera.s.

iboooooşşşşş yakmısın len ortalığı kaydirigubbakcemile3 anam ekranı kapladın haaaa puhahahaaa kaydirigubbakcemile3 ama en güzeliniz yufusumuz opuyorumnanaktan minik tırtılım bennm nasılda belli ekim bebişi olduu yerim ulen seni pis tırtıl hain tırtıl cokacimcoook
cok gzl olmus valla ne ii yapmıssınız :1hug: inşallah en kısa zamanda yine tekrarlarsınız :hooray:

hepiniz ayrı ayrı mıhteşemsiniz:asigim:
ama ben ufaklığa bittim:kedi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepiniz mükemmelsiniz
Dostluğunuz daim olsun gülen yüzleriniz solmasın.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

denizlinin güzel hanımları yaşadığınız güzel dostlukların devam etme dileğiyle

denefimizin güzel ablası gelse ablamız da sıcak ve samimi

çokkkkkkkkk öpüyorum bayanlar hepinizi

yok canım yalnış anlamayız
ne diyem bendende zayıfmışsınız :roflol:

çok hoşsunuz şekerler dostlugunuz daim olsun.....

yok canım neden yanlış anlayalımkaydirigubbakcemile3

Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

Ağzından bal damlıyor Haydeçim. Yok di mi kilo falan?

Denızlı nın bayanları bu sıcak gunde resımlerle yuregımızı ısıttınız

dostlugunuz daım olsun

Oooy mükemmelsiniz bu arada ben onur eymen in nişanlısı oluyorum:)

Teşekkürler Elifim de siz cezalısınız. Hem buluşup hem de fotoğraf çekmemişsiniz. Çabuk bir daha buluşun ve bir kaç foto yollayın bize. Sohbet etmeseniz de olur.

Maşallah Denizli hatunlarına...Anuşka ve iBolya sizi yazılarınızdan biliyordum...Şimdi fotolarınızı da gördüm...çok memnun oldum...hepiniz çok tatlısınız....Dostluğunuz daim olsun...:Saruboceq:

wayyyyyyyyyyy hemşerilerim sizi görmek ne kadar güzelll

bende hiç denizliden buluşmuyorlar diye yakınıpduruyordum maşallah hepiniz çok güzel çıkmışsınız:lepi:

denizliye yakışır bir şekilde hepinizde çok güzelsinizhihoyyyt

ee nedemişler denizlinin tozu kızı horozu meşhurdur buluşmanız çamlıkta olmuş herhalde .........

Evet canım Çamlık'taydık. Yeni hali çok güzel oldu. Gülse, Pelincan ve ben Denizli kızı değiliz ama bunca yıl sonra bize de bulaşmıştır belki...

hepiniz çok tatlısınız ...anuşkam 41 kere maşallahhhhhhhhhhh.........minik yusuf eymen de çok tatlı allah nazarlardan saklasın dostluğunuz daim olsun ........anuşkam en yakın zamanda antalyaya da bekliyoruz annene de selam söyle ..öpt

Canım benim, teşekkürler. Aklımın yarısı Antalya'da zaten. İlk fırsatta geleceğim ve sizleri bir kez daha göreceğim. Annemi görebilirsem selamını iletirim.
Sevgiler canım.

kendine bak sen ulen :dilcikar:
Maşallah Denizli hatunlarına...Anuşka ve iBolya sizi yazılarınızdan biliyordum...Şimdi fotolarınızı da gördüm...çok memnun oldum...hepiniz çok tatlısınız....Dostluğunuz daim olsun...:Saruboceq:

canım benim teşekkür ediyorum, kızlar herkese çok teekkür ediyorum, ayrı ayrı alıntı yapamadım, topice biraz geç girdim de:kedi:
Ahanda İboş... Nerede kaldın kuzum ya? Gözüm yollarda kaldı.

amaaaann abla sorma yaa, çarşıda gezerken yorgunluktan öldüm, eve geldik böcüğü uyuttum derken ancak geldim kafamçokkarıştı

denizli sizede bulaşmış belli allah dostluğunuzu daim etsin inş sıksık bekliyoruz buluşmalarınızı.............

teşekkürler canım Şeniz
canım sen aslen denizlilimisin yoksa, kız izmirle denizli arası ne kadarcık şey ki, bi dahakine sende gelsene Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…