Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler hayırlı olsun hamileliğiniz. Acaba hangi dr da tedavi oldunuz?Merhaba Denizlide tedavi görcek arkadaşlar purogen ilaç ihtiyacınız varsa ücretsiz vericem özelden ulaşabilirsiniz
Teşekkür ederim . İstanbul özel sağlıkta tedavi gördüm.Aret Kamar dı doktorum.iyi günler hayırlı olsun hamileliğiniz. Acaba hangi dr da tedavi oldunuz?
Cnm istanbulda nerde kaldınız, kaçıncı gün gittiniz ve ne kadar kaldınız?Teşekkür ederim . İstanbul özel sağlıkta tedavi gördüm.Aret Kamar dı doktorum.
Takiplerim Denizlide yapıldı.İlk muayene için gittim.Yumurta toplama . Transfer için toplamda 3 sefer gittim.Sadece yumurta toplama sonrası 1 gün kalmayı istiyorlar .Diğerlerinde aynı gün geri döndüm.Cnm istanbulda nerde kaldınız, kaçıncı gün gittiniz ve ne kadar kaldınız?
Tşkler çok soruyorum ama, transfer sonrası aynı gün 10 saat yolculuk mu yaptınız. Birde hangi dr yaptı yumurta takibini?Takiplerim Denizlide yapıldı.İlk muayene için gittim.Yumurta toplama . Transfer için toplamda 3 sefer gittim.Sadece yumurta toplama sonrası 1 gün kalmayı istiyorlar .Diğerlerinde aynı gün geri döndüm.
Murat Karayel yapmıştı.Mehmet Gencerde anlaşmalı doktorları arasında.Size seçenek sunuyorlar başka doktorlarda var hangisini tercih ederseniz.Tşkler çok soruyorum ama, transfer sonrası aynı gün 10 saat yolculuk mu yaptınız. Birde hangi dr yaptı yumurta takibini?
Çok teşekkürler, murat karayel odak ta heralde. Bizde görüşmüştük bi defa dr aret kamarla ama işte nasip olmadı.Murat Karayel yapmıştı.Mehmet Gencerde anlaşmalı doktorları arasında.Size seçenek sunuyorlar başka doktorlarda var hangisini tercih ederseniz.
Uçakla gidip gelmiştim.1 saat ancak sürüyor.
Hakında hayırlısı olur inşallah.Allah kimseye aratmasın.Evet odak hastanesindeÇok teşekkürler, murat karayel odak ta heralde. Bizde görüşmüştük bi defa dr aret kamarla ama işte nasip olmadı.
Amin cnm saol, inşallah sağlıkla biran önce kucağına alırsın bebeğiniHakında hayırlısı olur inşallah.Allah kimseye aratmasın.Evet odak hastanesinde
Teşekkür ederim inşallahAmin cnm saol, inşallah sağlıkla biran önce kucağına alırsın bebeğini![]()
tebrikederim..tedaviniz hakkında biraz anlatırmısınız.kaç yıllık evlisin,sorununuz neydi..Teşekkür ederim . İstanbul özel sağlıkta tedavi gördüm.Aret Kamar dı doktorum.
tebrikederim..tedaviniz hakkında biraz anlatırmısınız.kaç yıllık evlisin,sorununuz neydi..
bende özel egeye gidicem ilk defa bakalım ne dicek.arat kamarla anlaşmalıymış dediğiniz gibi başka yerlerlede..uzak oluşu korkutuyor beni.ama zor bi hasta olduğumdan burda ilerliyemedim şansımı başka yerde aramak istiyorum..
amin...darısı bizlere inş.Canımmm dimple 20 aklıma geldin bugün dedim bir girip bakayım. İçime doğmuş altındaki haftalık bebiş uygılamasını görünce dünyalar benim oldu. Allah sağ srlamet kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah arkadaşım hergün dua ediyorum. Rabbim herkese nasip et diye bende tedavimi izmirde irenbe tüp bebek merkezinde oldum. Soracağın bişey olursa her zaman yanındayım. İnşallah seninde iyi haberlerini alurız.amin...darısı bizlere inş.
Sağol canım teşekkür ederim.Darısı tüm isteyip dileyenlerin başına olur inş.Canımmm dimple 20 aklıma geldin bugün dedim bir girip bakayım. İçime doğmuş altındaki haftalık bebiş uygılamasını görünce dünyalar benim oldu. Allah sağ srlamet kucağına almayı nasip etsin.
Merhabalar fiyat hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Tesekkur ederimDoc. Dr. Yunus Aydin, bambaska...
Yasim 32, esim 36. Yumurya rezervlerim iyi degil. 2 yildir ugrasiyorduk. 2 asilama ve 1 tup bebek maceramiz oldu.
Bir arkadasim Doc. Dr. Yunus Aydin'i onerdi. Izmir'den kalkip Denizliye gittik. Iyi ki de gittik!!!!!!
Oncelikle cok bilgili, sizin yarariniza olabilecek en yeni ilaclari bile yakindan takip ediyor, cok caliskan.
Bunun disinda cok kibar, sakin, iyi niyetli, acik yurekli duzgun bir insan.
Denizli Ozel Saglik Hastanesi'nde calisiyor. Hastaneyi cok begendik. Ekip koordineli birlik icinde calisiyor. Saga sola savrulmuyorsun.
Biz Izmirden Denizliye geldigimize cok memnun kaldik. Burada bir fabrika islemiyor. Yunus Bey randevu ile her hastasina zaman ayirarak, onu ve isteklerini anlayarak, en yeni calismalari takip ederek iyi bir ekip calismasi icinde hastasina yaklasiyor. Kendinizi guvende hissediyorsunuz.
Bu surec maddi, fiziksel, psikolojik ve manevi olarak cok zor bir surec. Yasadigimizi bir biz biliyoruz. En yalin arkadasimiz, kardesimiz bile bizi anlayamaz. O yuzden benimle benzer sorunlari yasayanlarla paylasmak istedim
Yapilan islemlerebgore fiyat degisiyor olabilit, dilersen telefon ile bilgi al.Merhabalar fiyat hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Tesekkur ederim