Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Denizlide ki yurtları googlede arattır mutlaka yorumlar olacaktır ben gitmeden önce gideceğim şehirdeki araştırmıştım
Zaten kayıda gidince hepsi borşür dağıtır gider dolaşırsın aklına ne yatarsa
Denizlide ki yurtları googlede arattır mutlaka yorumlar olacaktır ben gitmeden önce gideceğim şehirdeki araştırmıştım
Zaten kayıda gidince hepsi borşür dağıtır gider dolaşırsın aklına ne yatarsa
Hayırlı olsun öncelikle :)
İlk önce internetten bi araştır okula yakınlık bakımından kıyasla.İmkanın varsa bayram sonunda gidip görsen iyi olur özel yurtsa kesin.Çünkü çabuk doluyor istediğin odayı bulamayabilirsin
ozel yurtlar simdiden asla dolmaz. bosuna panik yapmayın. kimse once yurdunu ayarlayip bi ay sonra birdaha kayda gitmez. kayit icin gittiğinizde yurtlar yakaniza yapisacak zaten. gitmeden once de internetten ufak bi araştırma yapin bi fikriniz olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadasim dedi ozel yurtlar cabuk doluyor simdiden bak internetten baktim aslinda ama acaba kalan var mi diye buraya da sormak istedim
kyk ya basvurucam ama cikmaz diye dusunuyorum
sen yne de basvur bak basvurular bugn basladı..bellı olmaz o kdr cok kısıye cıkıyor kı.zaten denızlıye gtmeden de yurt falan secme derım gıt gor oyle sec.zamanın hep orda gececk cnku evın olacak br yer secyrsn.okula kayıt ıcn gttgnde ordaı yurtları gezersın ılla kı tanıtımlarnı yapıyorlar hatta servıslerle goturup gezdırıyorlar.