DENİZLİ DE TÜP BEBEK ?

hatice2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
31
9
86
Merhaba Arkadaşlar 2 Yıllık Evliyim.2 Yıldır Bebek İstiyoruz Fakat Bebegimiz Olmuyor..Eşimde Sperm Sorunu Yok.Benimde Aylarda Testlerim Yapıldı Hiçbir Sorun Gözükmedi.Geçen Ay Laparoskopi Oldum.Tüplerimin İkiside Kapalı Ve Yapışık Çıktı.Doktor Normal Yoldan Çok Zor Tüp Bebek Yapmak Zorundayız Dedi..Denizlide Oturuyorum Ve Denizliye En Yakın Bildiginiz En İyi Tüp Bebek Merkezi Neresidir ? Direk Tüp Bebek Yaptırmalımıyız ? Yoksa Bunun Bir Tedavisi Varmıdır ? Cevaplarınız İçin Çok Teşekkürler

Ben de denizlide oturuyorum . Denizli de sadece Erpa Hastanesi tüp bebek yapıyo. Biz izmirde yaptırcaz temmuz da başlayacağız .

Merhaba Arkadaşlar 2 Yıllık Evliyim.2 Yıldır Bebek İstiyoruz Fakat Bebegimiz Olmuyor..Eşimde Sperm Sorunu Yok.Benimde Aylarda Testlerim Yapıldı Hiçbir Sorun Gözükmedi.Geçen Ay Laparoskopi Oldum.Tüplerimin İkiside Kapalı Ve Yapışık Çıktı.Doktor Normal Yoldan Çok Zor Tüp Bebek Yapmak Zorundayız Dedi..Denizlide Oturuyorum Ve Denizliye En Yakın Bildiginiz En İyi Tüp Bebek Merkezi Neresidir ? Direk Tüp Bebek Yaptırmalımıyız ? Yoksa Bunun Bir Tedavisi Varmıdır ? Cevaplarınız İçin Çok Teşekkürler
Öncelikle geçmiş olsun. Acaba neden denizlide yaptırmıyorsunuz. Dr nihat gül ve dr babür bey var. Benim arkadaşım babür beyde tedavi oldu ve ilk denemede hamile kaldı. Bende onda tedavi gördüm ama olumlu olmadı.

denizlide doktor cok fazla evet ama başarı şansı nedir o tartışılır.ama ilk tüp bebegi denizlide yaptırmayı düşünüyorum inş tüp bebege gerek kalmaz :(

Biz iki sene önce izmirde yaptırdk tuttu fakat 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Bu defa denizlide yaptırıca inş ağustos yada eylülde

Geçmiş olsun bn Alasehir den denizliye prof dr erkan Alataş a geliyorum p u de hocalık yapıyor çok tecrübeli ve uzman bir dr her türlü tedaviyi yapıyor ancak tup bebekte izmir ile çalışıyor bu noktada bnce en önemli si dr un uzmanlığı bn çok uzun bir hastalık süreci geçirip dr dr dolaştıktan sonra erkan beyi buldum suan tup bebekte ikizlerimiz sekiz ayda doğumda da onu tercih edicez inşallah uzun yazdm ama öncelikle mevlam Nasip etsin bütün isteyenlere sonra da dr umu tavsiye ederim

Denizli devlette 3 aşılamadan sonra rapor çıkartıp izmire smyrna tüp bebek de yaptırdım olmadı. dondurulmuş embriyolarımı alıp Ege üni hastanesinde nazan hanıma gideceğim haziranda.burda erpa var sadece..

Geçmiş olsun bn Alasehir den denizliye prof dr erkan Alataş a geliyorum p u de hocalık yapıyor çok tecrübeli ve uzman bir dr her türlü tedaviyi yapıyor ancak tup bebekte izmir ile çalışıyor bu noktada bnce en önemli si dr un uzmanlığı bn çok uzun bir hastalık süreci geçirip dr dr dolaştıktan sonra erkan beyi buldum suan tup bebekte ikizlerimiz sekiz ayda doğumda da onu tercih edicez inşallah uzun yazdm ama öncelikle mevlam Nasip etsin bütün isteyenlere sonra da dr umu tavsiye ederim
Doktorunuz izmirde hangi merkez ile çalışıyor

Ben İzmirde irenbede tüp bebekle cocuk sahibi oldum. 3 aşılamada sonra oldu. İrenbeyi tavsiye ederim

Cnm mrb yeni üye oldum da şimdi okuyorum bende tüp bebeğe karar verdim arastiriyordum ve şehir dışına çıkacaktım ama sonra erpaya doçent doktor yunus aydın'ın geldiğini öğrendim ve çoook sevindim araştırın isterseniz çok iyi bir doktor ve gerçekten çok güven veren birisi kesinlikle tavsiye ederim tüp bebek konusunda uzman bir doktor yeni geldi zaten 2 hafta oldu ...

bende yeni yunus bey ile tüp bebek tedavisine başlıyorum. maalesef benim tüplerim alındığı için normal gebe kalma şansım yok 28 yaşındayım.yunus beyin çok iyi bi doktor olduğunu çok yerde okudum fakat hekimliğine dair övgüler okudum açıkcası tüp bebek yaptım onun sayesinde oldu vb bşi görmedim. ynede görüşmem için söylüyorum güven duygusu oluşturan ılıman bir doktordu.korkan tedirgin hastayı rahatlatan bi mizacı var.ilk başta bende başka şehire gitmeyi çok istedim ama memurum ve izin skınıtısı ayrca her sorunda gt gel zor olur dye evimin oldgu yerde rahat olsun dedim açıkcası brazda kaderci yaklştım bu dünyada nasibi varsa gelecek dedim kendme:) inşallah bu ayın sonunda adet olunca drek tüp bebek işlemlerine başlycam yunus beyle . beyaz_20 sen ne zmana başlayacaksın canım işlemlere

bende yeni yunus bey ile tüp bebek tedavisine başlıyorum. maalesef benim tüplerim alındığı için normal gebe kalma şansım yok 28 yaşındayım.yunus beyin çok iyi bi doktor olduğunu çok yerde okudum fakat hekimliğine dair övgüler okudum açıkcası tüp bebek yaptım onun sayesinde oldu vb bşi görmedim. ynede görüşmem için söylüyorum güven duygusu oluşturan ılıman bir doktordu.korkan tedirgin hastayı rahatlatan bi mizacı var.ilk başta bende başka şehire gitmeyi çok istedim ama memurum ve izin skınıtısı ayrca her sorunda gt gel zor olur dye evimin oldgu yerde rahat olsun dedim açıkcası brazda kaderci yaklştım bu dünyada nasibi varsa gelecek dedim kendme:) inşallah bu ayın sonunda adet olunca drek tüp bebek işlemlerine başlycam yunus beyle . beyaz_20 sen ne zmana başlayacaksın canım işlemlere
arkadaşım merhaba.bende yunus beye tüp bebek tedavisine başlayacagım ay kendiliginden hamile kaldım :) şuan 6 haftalık hamileyim.yunus bey doktorum.kesinlikle çok iyi bir doktor bende beyaz_20 nin önerisiyle gittim.

Aa ne güzel bi duygu allah tamamına erdirsin inşallah. Bizdr başladık önümüzdeki çarşamba yumurta toplanacak artık hayırlısı olsun

Merhabalar
Ben de Yunus Bey'in hastasıyım. 2 gün önce trasnferim yapıldı. Hem rezerv azlığım var hem de çikolata kistim var. İzmirde oturuyorum. Daha önce izmirde yapılan 2 aşılama ve 1 tüp deneyimim oldu. Rezerv azlığım göz önüne laınmadı sanırım o zamanlar.
Yunus Bey bunu göz önünde bulundurarak bana yeni çalışmalardan tedaviler uyguladı. 3 yumurtasm döllendi ki bu bile benim için fena değildi. 2 gün önce transferim yapıldı. Şimdi heyecanla 10 gün daha bekleyeceğim.

Back
X