DENİZLİ DE TÜP BEBEK ?

Denizli devlette 3 aşılamadan sonra rapor çıkartıp izmire smyrna tüp bebek de yaptırdım olmadı. dondurulmuş embriyolarımı alıp Ege üni hastanesinde nazan hanıma gideceğim haziranda.burda erpa var sadece..
dondurulmusları alabılıyormuyuz baska yere goturmek ıcın

Merhaba Arkadaşlar 2 Yıllık Evliyim.2 Yıldır Bebek İstiyoruz Fakat Bebegimiz Olmuyor..Eşimde Sperm Sorunu Yok.Benimde Aylarda Testlerim Yapıldı Hiçbir Sorun Gözükmedi.Geçen Ay Laparoskopi Oldum.Tüplerimin İkiside Kapalı Ve Yapışık Çıktı.Doktor Normal Yoldan Çok Zor Tüp Bebek Yapmak Zorundayız Dedi..Denizlide Oturuyorum Ve Denizliye En Yakın Bildiginiz En İyi Tüp Bebek Merkezi Neresidir ? Direk Tüp Bebek Yaptırmalımıyız ? Yoksa Bunun Bir Tedavisi Varmıdır ? Cevaplarınız İçin Çok Teşekkürler
Muğla milasta çip yöntemi ile tüp bebek yapan doktor var kendi kliniği özel yani ali kavas netten araştırın derim.

Muğla milasta çip yöntemi ile tüp bebek yapan doktor var kendi kliniği özel yani ali kavas netten araştırın derim.
Canım sen ali kavasta mi yaptırdın tup bebek.ben aydındayım da ali kavasa mi gitsem yunus aydin denizlideki doktor hangisine gitsem bilemedim.uc.kimyasal gebel igim var

Canım sen ali kavasta mi yaptırdın tup bebek.ben aydındayım da ali kavasa mi gitsem yunus aydin denizlideki doktor hangisine gitsem bilemedim.uc.kimyasal gebel igim var
Ben düşünüyordum ama kendiliğinden hamile kaldım. Ali kavasa gidenler memnunlar facedende takip edebilirsin ?
Diğer doktoruda seven öven var. Her hasta her doktor farklıdır tabi. Tedavi yöntemleride farklı. Aydında olunca milas daha yakın olur tabi

Back
X