Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

İnşallah öyle olur sizede hayırlı sonuçlar diliyorum

Merhaba hanimlar bende tüp bebek tedavisine baslicam doç.dr yunus aydin'in fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi
Kesinlinlikle cok iyi edersin. Sasirtici fiyatlar yok, malum tup bebek tedavisi... Dilersen arayip bilgi alman daha iyi olur bence

Kesinlinlikle cok iyi edersin. Sasirtici fiyatlar yok, malum tup bebek tedavisi... Dilersen arayip bilgi alman daha iyi olur bence
Daha önce doktor nihat bey ile gorusmustum karasız kalmistim yunus bey yeni gelmis kendisiylede gorusmeyi dusunuyorum umarim hakkimizda hayirlisi olur .

Daha önce doktor nihat bey ile gorusmustum karasız kalmistim yunus bey yeni gelmis kendisiylede gorusmeyi dusunuyorum umarim hakkimizda hayirlisi olur .
Yunus Bey'i ben Eskisehir Osmangazi universitesinde ogretim uyesi iken de duymustum. Ama eskisehir cok uzak oldugu icin gidememistim. Esimle Denizliye geldigini ogrendikten sonra Izmirden kalkip hemen yanina gittik. Ikimiz de calismamiza ragmen en ufak bir usg icin bile usenmedik gittik. Cok guzel bir tedavi sureci gecirdik. Umarim 9 gun sonra guzel sonuclar alirim. Ama hayirlisi... Alamasam da yolumuza Yunus Bey ile devam etmeyi planliyoruz.
Bence de Yunus Bey ile gorusmeden karar verme.

Yunus Bey'i ben Eskisehir Osmangazi universitesinde ogretim uyesi iken de duymustum. Ama eskisehir cok uzak oldugu icin gidememistim. Esimle Denizliye geldigini ogrendikten sonra hemen yanina gittik. Cok guzel bir tedavi sureci gecirdik. Umarim 9 gun sonra guzel sonuclar alirim. Ama hayirlisi... Alamasam da yolumuza Yunus Bey ile devam etmeyi planliyoruz.
Bence de Yunus Bey ile gorusmeden karar verme.

Canim umarim güzel haberlerini aliriz senin icin dua ettim bile :) banada umut ışıgı olursun kendimi tedaviye hazir hissettigim guzel bir zamanda baslıcam insallhah

Canim umarim güzel haberlerini aliriz senin icin dua ettim bile :) banada umut ışıgı olursun kendimi tedaviye hazir hissettigim guzel bir zamanda baslıcam insallhah
Tesekkurler:) insallah, hakkimizda sagliklisi hayirlisi ne ise o olsun.

Back
X