• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

tebrik ederim sonuç aldınız mı bilmiyorum ama Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah. bende de erken rezevr yetmezliği var. 21 yaşımdan beri. şuan 28 yaşındayım. 5. tedavimdeyim. yarın 3. gün transferi yapılacak. sizin kaç yumurta oluştu. kaçı döllendi ve kaliteleri nasıldı. kaçıncı gün embriyosuydu bilgi verir misiniz?
Merhaba cnm..aynı sorun bendede var..rezervim az.ama yaşım senden büyük. .şükürler olsun yunus beyin tedavisi sayesinde iki embiri olustu donduruldu..bu ana bile gelemiyordum hep tedavi yarida kaliyordu iptal oluyordu. ..inşallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur hepimizinde...

Biz güven duymakta cok zorlandik cunku bu hastaneye yunus bey gelmeden once heo kötü seyler soylediler. ondan cok korkuyordum sonucta maddi manevi yoruluyoruz. ama kendi doktorumu o kadar seviyordumki o yunus beyi onerince tamam dedim iyikide demişim
Kendi doktorunuz kimdi ? Nerde oturuyorsunuz cnm siz ?

Merhaba cnm..aynı sorun bendede var..rezervim az.ama yaşım senden büyük. .şükürler olsun yunus beyin tedavisi sayesinde iki embiri olustu donduruldu..bu ana bile gelemiyordum hep tedavi yarida kaliyordu iptal oluyordu. ..inşallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur hepimizinde...
benim 5 yumurtam oluyor. sağlıklılar da kaliteleri de iyi oluyor 5. günü bile gitti ama ne yazıkki tutunma olmuyor. doktorum genetik bozukluktan şüpheleniyor. Bakalım nolacak? 5. tedavim de negatif sonuçlandı. Allahtan bi mucizem var. artık doğal deneyecez olursa olur yoksa yapacak birşey yok.

benim 5 yumurtam oluyor. sağlıklılar da kaliteleri de iyi oluyor 5. günü bile gitti ama ne yazıkki tutunma olmuyor. doktorum genetik bozukluktan şüpheleniyor. Bakalım nolacak? 5. tedavim de negatif sonuçlandı. Allahtan bi mucizem var. artık doğal deneyecez olursa olur yoksa yapacak birşey yok.
Allah yardimcimiz olsun. .Allahtan sizin bi tane varmış. .rabbim inşallah ikinciyide verir..

Negatif sonuclanmasina uzuldum. Hayirlisi olsun demekten baska care yok. Olur da ileride tekrar ivf dusunur isen Yunus Bey ile gorusmeni oneririm. Hakkinizda hayirlisi olsun.

@ecechic bunu senmi yazdin cnm

Zorlu yolculuğumuz sırasında bize rehberlik eden bu süreci uzakta olmamıza rağmen hiç proplemsiz ve bize verdiği güvenle sıfır endişe ile atlatmamızı sağlayan hocam iyiki sizi tanımışız.Tek kelimeyle mükemmel bir insansınız sizi çok seviyor ve takdir ediyorum.

@ecechic bunu senmi yazdin cnm

Zorlu yolculuğumuz sırasında bize rehberlik eden bu süreci uzakta olmamıza rağmen hiç proplemsiz ve bize verdiği güvenle sıfır endişe ile atlatmamızı sağlayan hocam iyiki sizi tanımışız.Tek kelimeyle mükemmel bir insansınız sizi çok seviyor ve takdir ediyorum.
Hayir ben yazmadim. Facebookta mi gordun? Benim orada yorumum yok henuz cunku cevremdeki insanlar tuo bebek surecimi bilmiyor.

Back
X