Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN!
Sanırım şuan Bi tane kalmış. Benimde ilk 14 tane toplandı. Ve 5.güne sadece 2 tane kalmıştı. Transfer günü moralim bozuk olarak girdim. Onlarda tutmaz dedim. Ama şükür tuttu ve dünyalar güzeli kızım doğduTeşekkür ederim, oldum, 6 tane büyüyen yumurtam vardı ama 4 tanesi ya boş yada işleme alınamayacak kadar kalitesizmiş ancak 2 tanesi ile dölleme yapacaklar, embriyo oluşacak mı 5. Güne ulaşacaklar mı diye çok endişeliyim![]()
Ay İnşallah, allah bebeğinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, darısı benim başımaSanırım şuan Bi tane kalmış. Benimde ilk 14 tane toplandı. Ve 5.güne sadece 2 tane kalmıştı. Transfer günü moralim bozuk olarak girdim. Onlarda tutmaz dedim. Ama şükür tuttu ve dünyalar güzeli kızım doğdu15 aylık olduk bile. O yüzden ümidini kaybetme canım hayırlısıyla olur
![]()
Amin sağol canım darısı senin başınaAy İnşallah, allah bebeğinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, darısı benim başıma
Şükür canım çok sevindim. Peki transfer ne zaman olacak, diğer ay mıÇok şükür bi tanecik embriyom yaşadı, 5. Güne ulaştı, donduruldu, havuzda 3 tane embriyo beni bekler![]()
Maalesef, benim durumum biraz farklı, daha önceden 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, bununla 3 oldu, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanacak, Ankaraya ayıklamaya gidecek, transfer ondan sonra olacak yani önümde baya uzun bi süreç var daha, yarın 4. Tur için tekrar Denizliye gideceğim, şöyle 3 er 4 er oluverse keşke de süreç uzadıkça uzamasaAmin sağol canım darısı senin başına
Şükür canım çok sevindim. Peki transfer ne zaman olacak, diğer ay mı
190 tlYunus beyin şu an muayene ucreti ne kadar acaba?
Tesekkurler :)190 tl
Anladım canım evet farklıymış durumun. İnş dediğin gibi Bi toplamada 3'er 5'er toplanır da bebeğine kavuşursun bir an önceMaalesef, benim durumum biraz farklı, daha önceden 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, bununla 3 oldu, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanacak, Ankaraya ayıklamaya gidecek, transfer ondan sonra olacak yani önümde baya uzun bi süreç var daha, yarın 4. Tur için tekrar Denizliye gideceğim, şöyle 3 er 4 er oluverse keşke de süreç uzadıkça uzamasa![]()
Buradan doğum ücretini söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum canım. Ama muayeneye gittiğinizde sorabilirsiniz yunus beyeKızlar ben de yunus beyin hastasıyım. Doğum ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz
İnşallah çok teşekkür ederim ama doktorumla bu temennimi paylaştım, çok zor, bu şekilde devam etcez görünuyo, elimizden geleni yapıyoruz, şükret bunun yolunu gözleyen o kadar çok insan var ki dedi, ben de kabullendim artık durumu, bi tane iki tane derken geç olsa sonuç güzel olsun da, buna da şükürAnladım canım evet farklıymış durumun. İnş dediğin gibi Bi toplamada 3'er 5'er toplanır da bebeğine kavuşursun bir an önce![]()
Merhaba WeNeedHope miyomunuzdan kurtuldunuz mu acaba ? Yunus beyde mi ameliyat oldunuz ? Süreç ve sonuç nasıldı bahseder misinizDarısı başıma inşAllah ama bana önce miyomlardan kurtulmak gerek dedi ne yazık ki![]()
225 tl cnm...çok iyi bir doktor..kalbini rahat tutMerhaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar Yunus beyin sigortasız muayene ücreti nedir
merhaba, siz tüp bebeği orda mı yaptırdınız225 tl cnm...çok iyi bir doktor..kalbini rahat tut