Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Teşekkür ederim, oldum, 6 tane büyüyen yumurtam vardı ama 4 tanesi ya boş yada işleme alınamayacak kadar kalitesizmiş ancak 2 tanesi ile dölleme yapacaklar, embriyo oluşacak mı 5. Güne ulaşacaklar mı diye çok endişeliyim 😔
Sanırım şuan Bi tane kalmış. Benimde ilk 14 tane toplandı. Ve 5.güne sadece 2 tane kalmıştı. Transfer günü moralim bozuk olarak girdim. Onlarda tutmaz dedim. Ama şükür tuttu ve dünyalar güzeli kızım doğdu :KK36: 15 aylık olduk bile. O yüzden ümidini kaybetme canım hayırlısıyla olur 😉

Sanırım şuan Bi tane kalmış. Benimde ilk 14 tane toplandı. Ve 5.güne sadece 2 tane kalmıştı. Transfer günü moralim bozuk olarak girdim. Onlarda tutmaz dedim. Ama şükür tuttu ve dünyalar güzeli kızım doğdu :KK36: 15 aylık olduk bile. O yüzden ümidini kaybetme canım hayırlısıyla olur 😉
Ay İnşallah, allah bebeğinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, darısı benim başıma

Amin sağol canım darısı senin başına 🙏

Şükür canım çok sevindim. Peki transfer ne zaman olacak, diğer ay mı
Maalesef, benim durumum biraz farklı, daha önceden 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, bununla 3 oldu, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanacak, Ankaraya ayıklamaya gidecek, transfer ondan sonra olacak yani önümde baya uzun bi süreç var daha, yarın 4. Tur için tekrar Denizliye gideceğim, şöyle 3 er 4 er oluverse keşke de süreç uzadıkça uzamasa 😔

Maalesef, benim durumum biraz farklı, daha önceden 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, bununla 3 oldu, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanacak, Ankaraya ayıklamaya gidecek, transfer ondan sonra olacak yani önümde baya uzun bi süreç var daha, yarın 4. Tur için tekrar Denizliye gideceğim, şöyle 3 er 4 er oluverse keşke de süreç uzadıkça uzamasa 😔
Anladım canım evet farklıymış durumun. İnş dediğin gibi Bi toplamada 3'er 5'er toplanır da bebeğine kavuşursun bir an önce 🙏🙏

Anladım canım evet farklıymış durumun. İnş dediğin gibi Bi toplamada 3'er 5'er toplanır da bebeğine kavuşursun bir an önce 🙏🙏
İnşallah çok teşekkür ederim ama doktorumla bu temennimi paylaştım, çok zor, bu şekilde devam etcez görünuyo, elimizden geleni yapıyoruz, şükret bunun yolunu gözleyen o kadar çok insan var ki dedi, ben de kabullendim artık durumu, bi tane iki tane derken geç olsa sonuç güzel olsun da, buna da şükür 😔

Merhaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar Yunus beyin sigortasız muayene ücreti nedir

Back
X