Sen birinciyi de yunus hoca da yaptirmistin canimAnladım canm herseyin hayırlısı biz yeterki sağlıklı olalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen birinciyi de yunus hoca da yaptirmistin canimAnladım canm herseyin hayırlısı biz yeterki sağlıklı olalım.
Evet canm hepsini Yunus beyde yaptırdım.Sen birinciyi de yunus hoca da yaptirmistin canim
Cevap için çok teşekkürler tatlımEvet canım adetliyken gidiyorsun. Tam hatırlamıyorum ama 15 gün içinde gidersen 2 defa almıyordu sanırım. Yinede emin değilim üzerinden bayağa geçti canım
Darısı başıma inşAllah ama bana önce miyomlardan kurtulmak gerek dedi ne yazık kiMerhaba canım benimde miyomum var ama türünü bilmiyorum.hatta doğum sonrası 1.5 aylık kontrolümü dün oldum iki tane 1. 9cm 2. 6 cm çapında bende miyomumla tedavi oldum ve tüp bebek ikinci denemede oldu çok şükür şimdi 1.5 aylık kızım var.biraz zor geçiyor hamilelik o da düşük tehlikesi daha fazla olduğu için normalden.bir de kasık ağrım olurdu benim ilk 3 yada 4 ay oturup kalkarken.birde doğum sonrası bulunduğu yerden dolayı zorladı beni.eğer Yunus bey bir engel yok diyorsa güvenebilirsin.
Sare bebek evet muayene 190 tl ve 10 günü geçerse ücret alınıyor. AMH testi fiyatını da paylaşayım sizinle 200tlAdetin ikinci yada üçüncü günü git canım tahlil ister senden.her muayenede değil ama ardaki süre 10 gün.10 günü geçerse alıyorlar şu an 190 tl.
Hayırlısı olsun canım inşallah ameliyattan sonra sende muradına erersinDarısı başıma inşAllah ama bana önce miyomlardan kurtulmak gerek dedi ne yazık ki![]()
Darısı başımızaArkadaşlar siteyi ve konuları pasif takipteyken bebek isteği, bu süreçte bilgi alışverişinde bulunmak ve psikolojik olarak destek arayışı içinde olduğum için siteye üye oldum. Denizli’de tüp bebek tedavisi gören ve doktoru Yunus Aydın olan arkadaşlarımızla iletişim halinde olalım, lütfen yazın. 51nisa45, foxi, ebrar09 ve Sabrsukurdua hepinize MaşAllah. Darısı başımıza inşeAllah
Yarın Yunus Aydın ile 3. Opu işlemi yapılacakDarısı başımıza
Hayırlısı olsun inşallah anne olmayı başarı rizYarın Yunus Aydın ile 3. Opu işlemi yapılacak
Hayırlısı olsun canım. Oldun mu işlemiYarın Yunus Aydın ile 3. Opu işlemi yapılacak
Teşekkür ederim, oldum, 6 tane büyüyen yumurtam vardı ama 4 tanesi ya boş yada işleme alınamayacak kadar kalitesizmiş ancak 2 tanesi ile dölleme yapacaklar, embriyo oluşacak mı 5. Güne ulaşacaklar mı diye çok endişeliyimHayırlısı olsun canım. Oldun mu işlemi
Benim durumum farklı, şu an 2 tane dondurulmuş embriyom var, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanıp Ankaraya ayıklamaya gidecek, bu nedenle de böyle az sayıda olunca süre git gide üzüyorSadece bir tane sağlıklı yumurta ve bir tane sperm e ihtiyacin var sakin ol! Ve de dua et!
Bir gün başaracağız anne olmayı sen hiç merak etme bu kadar çabamız boşuna değil yasemin sakin ol lütfenBenim durumum farklı, şu an 2 tane dondurulmuş embriyom var, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanıp Ankaraya ayıklamaya gidecek, bu nedenle de böyle az sayıda olunca süre git gide üzüyor![]()
İnşallahBir gün başaracağız anne olmayı sen hiç merak etme bu kadar çabamız boşuna değil yasemin sakin ol lütfen