Denizli ve izmirliler bir bakarmısınız

capoeira

İmkanlar el verdikçe, hayallerini yaşa
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
2.275
2.275
248
İnşalalh doğru yere açıyorumdur konuyu..
Arkadaşlar izmir denizli ve afyonkarahisar da gelinlik ve abiye toptancısı arıyorum yada direk üretim fabrikası..türkiyede deilim arama motoruna yazdığımda hep butikler çıkıyor ama ben toptancı arıyorum.. Lütfen bilgisi olan varsa yardım edin.. Tşkkrlr

Son düzenleme:
gelinlik fabrikası diye bir yer var denizli de birde face te görmüştüm nazilli de dikim yapan bir fabrika var sanırım

gelinlik fabrikası diye bir yer var denizli de birde face te görmüştüm nazilli de dikim yapan bir fabrika var sanırım
Çok tşkkr ederim araaştırma yaparken neresinden tutacağımı bilemedim.. En azından biraz ip ucu oldu.. Saol :)

Tam ulaşamıyorum yaaaa hiç bir toptancıya.. Ne zormuş :(

İnşalalh doğru yere açıyorumdur konuyu..
Arkadaşlar izmir denizli ve afyonkarahisar da gelinlik ve abiye toptancısı arıyorum yada direk üretim fabrikası..türkiyede deilim arama motoruna yazdığımda hep butikler çıkıyor ama ben toptancı arıyorum.. Lütfen bilgisi olan varsa yardım edin.. Tşkkrlr

I-su gelinlik diye aratın.
İzmirden viyanaya ihracat yapan bir firma. Kendileri için yapıyorlar ama belki yardımcı olurlar ulaşırsanız.

İzmirde birisiyle iletişime geçtim, instagramdan konuştuk bir abiye sordum, abiye iğrençti ama dikim güzeldi, 600 tl dedi.. Model versem dikiyprmusunuz dedim tabiiki dedi arayın konuşalım dedi.. Aradım, dikimlerinin 1200 eurodan başladığını söyledi, abi sen türkiyede yaşamıonusun be eurosu dedim ama sen avrupadan arıosun ben daha iyi anla die öle dedim dio.. Desim nie 600 tl dedin , o kiralama parası dedi.. Anlımda salak yazıo cahil yazıo dicem ama anlımıda görmediki.. Bunu dediğimdede gelin hallederiz dio.. Nereye gitsem illa ters bişi çıkıo yaaa..

Back
X