• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de alışveriş yaptığınız yerler.?

cemresila

Başlangıç 73 G: 57.9 H: 55 BY:1,65 Y:27
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
662
1.933
313
Kızlar denizLi'de farklı seyler bulabilecegim magazalar varmı.Şehsen ben giriyorum her yer aynı :( Fark & Fark var orayı yeni buldum.Bunun gibi fiyatları uygun ve değişik magazalar arıyorum yardımcı olursanız... kaydirigubbakcemile4

bide x young var oraya baktın mı cınarda ıı magazası var ben ordaki tarza bayılıyorum

kesinlikle fark&fark vazgeçilmez tek yer kaydirigubbakcemile5 aklıma gelirse daha söylerim bende size ama ilk gördüğümde fark dicektim ki siz demişsinz bile :))

slm bende alısveris yaptım bgün x young dan fark güsel misspoem var forumdanda sevenhıll adil ısıkda gsl seyler oluo denzlide fala magaa yok ya hep aynı kıyafetler oluooo bıktımmm

slm kızlar bende denililiyim ama cahilliğimi maruz görün bu fark var mağzası nerde ki çınardaysa çok utanırım hep oradan alışveris yaparımda::))

slm kızlar bende denililiyim ama cahilliğimi maruz görün bu fark var mağzası nerde ki çınardaysa çok utanırım hep oradan alışveris yaparımda::))

yok cnm cınarda degil.çatalçesmenin üstünde denizli lisesinin karsısına denk gelıo o ısıklarda.denizli lisesinin oraya gelınce muhahhak tabelayı görürsün.

Ben Cuma günü gittim degişik kazak tarzlarını 20tl falan cok begendıgım var bitane onu almayı düşünüyorum:) Sizde ugrayın derım bu aralar ucuz herşey:)

Son düzenleme:
slm bende alısveris yaptım bgün x young dan fark güsel misspoem var forumdanda sevenhıll adil ısıkda gsl seyler oluo denzlide fala magaa yok ya hep aynı kıyafetler oluooo bıktımmm

cnm x young nerdeydi yaa,hatırlıyorum sankı yerını ama cıkartamadım.Misspoem de beledıyenın üstündeki topal kadirin yanındaki demi? Sevenhil de güzel fakat herkes ordan alısverıs yaptıgı ıcın farklı seyler almak ıstıyorum sewmıorum orayı.Adil Işık cok pahalı oluyo die girmıyorum bile içine :) delikafadulden

forum çamlıkta kotondan ve mudodan alışveriş yaparım.
bide javelini seviyorum lise caddesine doğru fark &fark a gelmeden..
zaten çınarla lise caddesi arasındaki küçük butiklerle magazalar cok güzel bence çınarda aluşveriş yapılacak tek yer orası. ykm kapanmasaydı ykm de de fena seyler olmuyodu ama artık teras park yada foruma gidiyorum boshayallersmile

x young cınarda cnm iki tane var ondan biri collizonenin altında biride tekbir giyim var cınarda onun altında

Ben dÜn x youngtan ıkı tane uzun ÖrgÜ ceketlerden aldım krem renk almıstım snrdan fıyatı uygun geldı 20tlydı bıde sıyah aldım bı bakın derım gecen hafta enderden alacaktm krem hırka ama 50den asagı yoktu ıyı kı almamsm sımdı ıkı tane alms oldum:)

çınarda cnm collezione nin altında bide cınarın asağısında tekbir giyimin altında

xyoung orasımı :D ben orayı biliyorum sewerım alısverıs de yaparım alt taraftakı yerınde arkadasım calısıyo hatta :D

orda bi pantolon begendım ben süperr ama muhtesemdı 50tl

Back
X