Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın aslında ama bazen dr. değiştirmek çokk işe yarıyomuşş bakalım. ben aralığın sonunda aşılama yapılack adetimin olmasını bekliyorumm .inşallahh ilkinde olurrr
evt var eşiimin sperm sayıs ı düşükk o yüzdennn.dr. senden bir şey yok dediii. inşallah ikimizin ki de tutar.benim aralığın 19 yada 20 adetim olacak dr. adetinin 2. günü gel dedi ya hayırlısı inşallah. senin aşılamanı nerede ve hangi dr. yapacak.
yokk dr. daha hap yada igne demedi geldiginizde karar veririz dedi ya bakalım.ben ilki olmassa mehmet emin diye bir dr. varmış ona gidecegm. bu arda bu form da başka denizlide aşılama yaptıran yok mu acaba. ben hangi dr. gitmişler merak ediyorumm .
bu arda bende keçi boynuzu kürü yaptımm ama eşim içmedi pek. sonra keçi boynuzu ,tarçın,incir hepsini karıştırıp yaptınn onu içiyo ama her gün degil 2 güne bii falan arayla içiyo. daha yeni başlattım ama faydası varmı bilmiyom...
cnmm cnmmm sevinirimm dr. hakkında ne kadr çook bilgimiz olursaa iii olurr.. haklısın aslınd her kişinin vücut yapısı farklı onun ona ii gelen sana ii gelmiyo tabii.bakalım artıkk benim nasıl olacak.beklesi çokk sıkıcıı ama az kaldıı.
:) evtt yaa ...inşallah ikimiz de yenii yıllda bebişlerimizle başlarızzz..
slm cnmm. inşallah hayırlı haberleri alırız.benn bu gün adet olmam lazım dı ama hala olmadımm sanırım yarın olacagım. daha önce geceksin isterdim şimdi bir an önce olsun istiyorumm ama olmadım.inşallah yarın olıuruz. beklemek çok zor oluyoo :) senin iğnenin adı ne?