• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

susya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
139
0
46
Denizli
SLM ARKADAŞLAR ben denizlide oturuyorum denizlide oturup aşılama yaptıranlarr hangi hastanede ve nasıl yaptırdıklarını paylaşsınlar. ben de bu ay sonu yaptıracagım hayırlısıyla. murat karayele giden var mı ben ona gidiyorumm .odak tıp merkezinde.

Son düzenleme:
merhaba bende denizlide yaşıyorum..paü de başak yıldırım a gidiyorum..aralık ayında 3. ve son aşılamamı yaptıracağım..büyük bi ihtimal tutmayacak ve tüp bebek yaptırıcaz yaza..murat karayeli duymadım devlet hast. dr.umu?

Son düzenleme:
yok canım devlet degill odak tıp merkezinde çalışıyo.iiii bi dr ama bakalım.inşallah olur canım moralini yüksek tut.ben ilk aşılama mı olacagımmm aralığın sonunda ..

ben bir dr duydum eger ilk aşılamam olmassa ona gideceğim şimdi ilk murat beyle tedaviye başladıgım için onunla devam etmek istiyorum. bu dr çokk iii diyolar netten de araştırdım ama bakalım. dr. adı mehmet emin sosyal biii araştır derimm .

yokk devlet degil odak tıp merkezinde çalışıyor.. ben ilk tedavime onunla başladım şuan memnunum ama olmassa ikinci ye yeni bir dr. buldum mehmet emin sosyal biye bir dr ona gidecegim araştırdım biraz çok iiidiyolar ama oda özel çalışıyo.muayehanesi var pahalı bir dr. ama gidenler çok memnun

evet duydum mehmet emin beyi..ama bende ilk başak hoca ya gittiğim için ona devam ediyorum..çok pozitif beni çok rahatlatıyo herkonudada yardımcı olmaya çalışıyo..dr. değiştirmekte cesaret işi yani biri bi tedavi uyguluyo öbürü öyle olmaz şunu yapalım diyo..bende çift rahim var bide başak hoca sorun yaratmaz dedi şimdi başka dr.a giderim ameliyat der yeni bi tedavi yine bi sürü zaman geçicek diye gidemiyorum başka dr.a..

haklısın aslında ama bazen dr. değiştirmek çokk işe yarıyomuşş bakalım. ben aralığın sonunda aşılama yapılack adetimin olmassını bekliyorumm .inşallahh ilkinde olurrr

haklısın aslında ama bazen dr. değiştirmek çokk işe yarıyomuşş bakalım. ben aralığın sonunda aşılama yapılack adetimin olmasını bekliyorumm .inşallahh ilkinde olurrr

benim aşılamamda aralık sonu yada ocak başı gibi..Allah hayırlısını versin..inşallah ilkinde olur senikide..sizde bi problem varmı?sperm veya yumurtalarda?

evt var eşiimin sperm sayıs ı düşükk o yüzdennn.dr. senden bir şey yok dediii. inşallah ikimizin ki de tutar.benim aralığın 19 yada 20 adetim olacak dr. adetinin 2. günü gel dedi ya hayırlısı inşallah. senin aşılamanı nerede ve hangi dr. yapacak.

evt var eşiimin sperm sayıs ı düşükk o yüzdennn.dr. senden bir şey yok dediii. inşallah ikimizin ki de tutar.benim aralığın 19 yada 20 adetim olacak dr. adetinin 2. günü gel dedi ya hayırlısı inşallah. senin aşılamanı nerede ve hangi dr. yapacak.

aynı dr. a gidicem üni.de yapılır benim dr. un özeli yok o yüzden hastanede yapılıyo..bizdede sperm problemi var..keçi boynuzuyla arttırmaya çalışıyorum..son adetim 19 kasımdı işte benimde aralık 20 si gibi adet olur 2. günü gider bi usg yaptırır sorun yoksa iğnelere başlarım..seninde iğneylemi yapılacak??

yokk dr. daha hap yada igne demedi geldiginizde karar veririz dedi ya bakalım.ben ilki olmassa mehmet emin diye bir dr. varmış ona gidecegm. bu arda bu form da başka denizlide aşılama yaptıran yok mu acaba. ben hangi dr. gitmişler merak ediyorumm .

bu arda bende keçi boynuzu kürü yaptımm ama eşim içmedi pek. sonra keçi boynuzu ,tarçın,incir hepsini karıştırıp yaptınn onu içiyo ama her gün degil 2 güne bii falan arayla içiyo. daha yeni başlattım ama faydası varmı bilmiyom...

yokk dr. daha hap yada igne demedi geldiginizde karar veririz dedi ya bakalım.ben ilki olmassa mehmet emin diye bir dr. varmış ona gidecegm. bu arda bu form da başka denizlide aşılama yaptıran yok mu acaba. ben hangi dr. gitmişler merak ediyorumm .

bu arda bende keçi boynuzu kürü yaptımm ama eşim içmedi pek. sonra keçi boynuzu ,tarçın,incir hepsini karıştırıp yaptınn onu içiyo ama her gün degil 2 güne bii falan arayla içiyo. daha yeni başlattım ama faydası varmı bilmiyom...

ben bi ara mehmet emin bey le ilgili açılmış bi konu görmüştüm..onu bulabilirsen bi oku hakkında yapılan yorumlar vardı..benim gittiğim dr.a giden bikaçkişiylede konuşmuştum başka topiklerde..özer bey var üni. de dr. ona gidenlerde çok memnun..başka duyarsam yazarım sana..
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın iyi dr.lara düşürsün..şans işi birazda..seni iyi eden başkasına iyi gelmeyebiliyo....hepimiz için hayırlısı inşallah..

cnmm cnmmm sevinirimm dr. hakkında ne kadr çook bilgimiz olursaa iii olurr.. haklısın aslınd her kişinin vücut yapısı farklı onun ona ii gelen sana ii gelmiyo tabii.bakalım artıkk benim nasıl olacak.beklesi çokk sıkıcıı ama az kaldıı.

[/B]
cnmm cnmmm sevinirimm dr. hakkında ne kadr çook bilgimiz olursaa iii olurr.. haklısın aslınd her kişinin vücut yapısı farklı onun ona ii gelen sana ii gelmiyo tabii.bakalım artıkk benim nasıl olacak.beklesi çokk sıkıcıı ama az kaldıı.

tamam canım duyduklarımızı bildiklerimizi yazarız haberdar ederiz birbirimizi..zaten aşağı yukarı aynı döneme gelcek aşılamalarımızda..birlikte ilerleriz..bize özel bi topik oldu burası:66:

selam..dün adet oldum ben, bugün 3. aşılama için iğneye başladım..sen ne durumdasın???

slm cnmm. inşallah hayırlı haberleri alırız.benn bu gün adet olmam lazım dı ama hala olmadımm sanırım yarın olacagım. daha önce geceksin isterdim şimdi bir an önce olsun istiyorumm ama olmadım.inşallah yarın olıuruz. beklemek çok zor oluyoo :) senin iğnenin adı ne?

slm cnmm. inşallah hayırlı haberleri alırız.benn bu gün adet olmam lazım dı ama hala olmadımm sanırım yarın olacagım. daha önce geceksin isterdim şimdi bir an önce olsun istiyorumm ama olmadım.inşallah yarın olıuruz. beklemek çok zor oluyoo :) senin iğnenin adı ne?

gonal f kullanıyorum 150 ml..göbekten yapıyorum her sabah..

Back
X