• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasıl oldu cnm yumurtalıklarının duru mu ne? ne zamn aşılama yapılacak.benim daha adetim bu gece biraz önce başladı.2 gün gecikti sanırım ilçardan oldu.perşembe dr. gidecegim.bakalım bana ne ilacı verecek bana..

nasıl oldu cnm yumurtalıklarının duru mu ne? ne zamn aşılama yapılacak.benim daha adetim bu gece biraz önce başladı.2 gün gecikti sanırım ilçardan oldu.perşembe dr. gidecegim.bakalım bana ne ilacı verecek bana..

bende yarın gidicem bakalım..inşallah sorun yoktur..yarın haberleşiriz..

ben bu gün gittim dr. bana igne verdii.birde jel verdi onuda aşılamadan sonra kullanmak içinmiş. ilaçlarım 400 tl tuttu. senin ilaçlar ne kadar tutmuştu.bu gün dr gittin mi ?

ben bu gün gittim dr. bana igne verdii.birde jel verdi onuda aşılamadan sonra kullanmak içinmiş. ilaçlarım 400 tl tuttu. senin ilaçlar ne kadar tutmuştu.bu gün dr gittin mi ?

mrb canım gittim dr.a iyi yumurtalar büyüyo p.tesi yeniden gitcem..3. aşılamayı devlet karşılamıyomuş..şu an bi kutu iğneyi 270 tl den aldım en az 2 kutu gider çatlatma iğnesi ve progestanla beraber 750 tl yi bulur rahat..devlet karşılarken 3 kutu iğne folic plus çatlatma iğnesine 450-500 tl ödemiştim..hadi bakalım başarılar dilerim inşallah tutar aşılamalarımız..

çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. bende yarın başlayaci de hayırlımiz içinagımm ilaçlara.inşallah ik olur.kaç gündür kullanıyosun iğneler.ben bir an önce olsun istiyorum çatlıcam artık.

çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. bende yarın başlayaci de hayırlımiz içinagımm ilaçlara.inşallah ik olur.kaç gündür kullanıyosun iğneler.ben bir an önce olsun istiyorum çatlıcam artık.

geçen hafta cuma başladım 8. günüm bugün geçen seferkilerde 13.gün yapılmıştı..aşılamadan sonra günler hiç geçmiyo canım..inşallah hayırla güzel sonuçlansın..sen hangi iğneyi kullunıyosun?

puregon başladım cnm ben. gün de 1 defa 75 ml dedi dr. bakalım hayırlısı artık. salı günü konrole gel dedi

Son düzenleme:
ben puregon başşlladım cnm. 75 ml sabahları bir defa göbekten. senin kinin dozu yüksektii demi bana neden bu kadar düşük doz verdi anlamadım.haftaya salı günü kontrole gidecegim. bakalım hayırlıs inşallah.

slm cnmm nerelerdesin görünmüyosun uzun zamndır çalışıyomuydun sen ? bu arda aşılamanın zamanı b belli oldu mu? ben bu gün gittim dr. 12 ml olmuş daha .

slm cnmm nerelerdesin görünmüyosun uzun zamndır çalışıyomuydun sen ? bu arda aşılamanın zamanı b belli oldu mu? ben bu gün gittim dr. 12 ml olmuş daha .

canım yatılı misafirim vardı giremedim kaç gündür..yarın yapılıyo aşılamam..dün 19 ve 18 mm iki yumurtam vardı..çatlatma iğnemi yaptım yarın öğlen yapılcak aşılamam..seninde cuma falan olur heralde..birlikte bekliycez sonucu iyi olcak.inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım..öpüyorum canım..

merhaba canım..ben yaptırdım bugün aşılamamı..
yıkandıktan sonra 2 milyon sperm verildi..benim işim biraz zor..ama Allah tan umut kesilmez..
sen ne durumdasın??
aşılaman seneyemi kalcak yoksa:1:
cuma olur demiştim ben ama..
hayırlısı canım..haberini bekliyorum..

slmmm.. üzlülme inşallah tutar cnm yüce rabbim istedikten sonra her şey olur.umudunu yitirme.ben yarın gidecegim dr. yarın olmaz sanırım benim ki haftaya kalır dr zaten cuma yaparız demedi.cuma tekrar bakalım yumurtalıkların durumuna dedi ama bakalım hayırlısı.belki pazartesi falan olur. çatlama iğnwsini hastanedemi yapıyolar yada biz kendimiz mi yapıyoruz.senin sonucun 13 ocakta falan mı belli olcak.

slmmm.. üzlülme inşallah tutar cnm yüce rabbim istedikten sonra her şey olur.umudunu yitirme.ben yarın gidecegim dr. yarın olmaz sanırım benim ki haftaya kalır dr zaten cuma yaparız demedi.cuma tekrar bakalım yumurtalıkların durumuna dedi ama bakalım hayırlısı.belki pazartesi falan olur. çatlama iğnwsini hastanedemi yapıyolar yada biz kendimiz mi yapıyoruz.senin sonucun 13 ocakta falan mı belli olcak.

ben kendim yaptım çatlatma iğnemi aynı diğer iğneler gibi oda..benim 10 u gibi belli olur heralde..12gün sonra adet olmazsan gel dedi dr.um..bakalım hayırlısı..bu sefer çok kolay oldu aşılamam..inşallah seninkide öyle olur..

inşallah cnm ya . ben kendim yapabilirmiyim bilmiyom benim ki preglini 2 tane 5000 lik.yarın gidecegim inşallah yumurtalıklarım büyümüştür yaaaa...sabırsızlanıyorum artık.

slm cnm hayırlı cumalar . sabah dr. gittim yumurtalıklarım büyümüş biri 17 biri 18 ama birden fazla yumurtalıklarım oluşmuş 4 tane olmuş.dr kist olma riski var diyo.moralim bozuldu. pazartesi 10 da aşılama yapılacak ama şimdiden moralim bozuldu yaaa üzüldüm. hayırlısı artık.

slm susya sen murat beyden memnunmusun bende yeni başladım ona pazartesi sabah tekrar gel dedi aşılama yapılcak

slm cnmm inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.bende ilk defa aşılama olacagım . şimdilik memnunum işini ii yapıyor allah var. her şeyi ince ayrıntısına kadar inceliyo. ilk defa mı aşılama olacaksın.benim de pazartesi aşılamam olacak bakalım artık.

5]slm susya sen murat beyden memnunmusun bende yeni başladım ona pazartesi sabah tekrar gel dedi aşılama yapılcak

cnm sana iğnemi verdi hap mı verdi murat bey. ve çatlama iğnesini ne zamn yaptın? burada 3 kişi olduk ve heman hemn yakın zamnlada aşılama olduk sayılır.hepimiz için de hayırlısı inşallah.

ben daha bugün iğneye başlıycam göbekten iğne verdi bakalım hayırlısı saat 9,30 gibi gidicem

Back
X