Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl oldu cnm yumurtalıklarının duru mu ne? ne zamn aşılama yapılacak.benim daha adetim bu gece biraz önce başladı.2 gün gecikti sanırım ilçardan oldu.perşembe dr. gidecegim.bakalım bana ne ilacı verecek bana..
ben bu gün gittim dr. bana igne verdii.birde jel verdi onuda aşılamadan sonra kullanmak içinmiş. ilaçlarım 400 tl tuttu. senin ilaçlar ne kadar tutmuştu.bu gün dr gittin mi ?
çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. bende yarın başlayaci de hayırlımiz içinagımm ilaçlara.inşallah ik olur.kaç gündür kullanıyosun iğneler.ben bir an önce olsun istiyorum çatlıcam artık.
slm cnmm nerelerdesin görünmüyosun uzun zamndır çalışıyomuydun sen ? bu arda aşılamanın zamanı b belli oldu mu? ben bu gün gittim dr. 12 ml olmuş daha .
slmmm.. üzlülme inşallah tutar cnm yüce rabbim istedikten sonra her şey olur.umudunu yitirme.ben yarın gidecegim dr. yarın olmaz sanırım benim ki haftaya kalır dr zaten cuma yaparız demedi.cuma tekrar bakalım yumurtalıkların durumuna dedi ama bakalım hayırlısı.belki pazartesi falan olur. çatlama iğnwsini hastanedemi yapıyolar yada biz kendimiz mi yapıyoruz.senin sonucun 13 ocakta falan mı belli olcak.