Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm avcı82. bu gün aşılama yapılacaktı ama yapılmadı ya çok üzüldüm ağlamaktan kendimi almıyorum.eşim sper veremedi.ilk önce yaptı az olmuş bununla yapamayız dediler.sonra eşim sinir oldu yaptırmayalım dedi ve kaldı .çok kötü durumdayım.
slm cnm babür kaleliyi ilk defa duydum. bu formda avcı 82 arkadaşımız pü de başak yıldırıma gidiyo.ben ve arkvldncbn rumuzlu arkadaş
odak tıp merkezinde murat karayel var ona gidiyoruz.benim ayın 3 de aşılama olcaktı olmadı eşim sper az oldugundan.ama öbür arkadaş yeni iğneye başlamış sanırım onun önümüzdeki cuma falan olur. murat beyden ben memnunum ii bi dr.muayeneden sonra iğne veriyo murat bey iğneler 400 tl tuttu benim aşılama ücreti sanırım 500 falan tutar yani 1000 tl yi gözden çıkar. ben birde mehmet gencer beyi duydum iii bii dr diye.o özel egede görei yapıyo.ama hiç gitmedim arkadaşlardan duymuştum.bu arda kaç yıllık evlisin.
slm hayırlı cumalar arkadaşlar. avncı82 cnm nerelerdesin görünmüyosun. durumun nasıl .kendini nasıl hissediyosun az kaldı belli olması
vizonteler arkadaşım sen ne yaptın hangi dr. gitmeye karar verdin
?