• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm cnm avcı82. bu gün aşılama yapılacaktı ama yapılmadı ya çok üzüldüm ağlamaktan kendimi almıyorum.eşim sper veremedi.ilk önce yaptı az olmuş bununla yapamayız dediler.sonra eşim sinir oldu yaptırmayalım dedi ve kaldı .çok kötü durumdayım.

slm cnm avcı82. bu gün aşılama yapılacaktı ama yapılmadı ya çok üzüldüm ağlamaktan kendimi almıyorum.eşim sper veremedi.ilk önce yaptı az olmuş bununla yapamayız dediler.sonra eşim sinir oldu yaptırmayalım dedi ve kaldı .çok kötü durumdayım.

hadi yaa..çok üzüldüm canım..ama sen normal yoldan çalış tatlım..günaşırı ilişkiye gir..nasılolsa yumurtalar hazırlandı okadar..üzülme kendini topla ve bugünleri kaçırma canım..bakarsın kendiliğinden tutar..Allah büyük tatlım yaa..şer gibi görünen şeyde de bi hayır vardır elbet..nolur bırakma kendini..
erkekler içinde stresli sperm verme işi..biz evde alıyoruz koştur koştur hastaneye yetiştiriyoruz..bidahakine sizde öyle yaparsınız olmazsa..ama sen bu günleri boş geçme..eşinede destek ol konuş onunla küs olmayın bu yüzden..sen o kadar hormon alıyosun vücuduna bazı sıkıntılar çekiyosun o da çekicek bazı sıkıntıları..herşey bebişlerimiz için..Allah tez zamanda yüzlerimizi güldürsün inşallah..

arkadaşlar ben bugün iğne yapmaya başladım cuma gel kontrole dedi.susya sıkma canını avcı82 ye katılıyorum stres çok olan spermi azaltıyo.dikkat et kendine

merhaba bende denizli denim. Bende 2 defa nihal özgene
aşılama yaptırdım ama olmadı.
siz hangi doktora ve ne kadara aşılama yaptırıyorsunuz?
Babür Kaleli ye giden varmı ben ona aşılama yaptırmak istiyorum.
Fikir vermenizi rica ederim.

slm cnm babür kaleliyi ilk defa duydum. bu formda avcı 82 arkadaşımız pü de başak yıldırıma gidiyo.ben ve arkvldncbn rumuzlu arkadaş
odak tıp merkezinde murat karayel var ona gidiyoruz.benim ayın 3 de aşılama olcaktı olmadı eşim sper az oldugundan.ama öbür arkadaş yeni iğneye başlamış sanırım onun önümüzdeki cuma falan olur. murat beyden ben memnunum ii bi dr.muayeneden sonra iğne veriyo murat bey iğneler 400 tl tuttu benim aşılama ücreti sanırım 500 falan tutar yani 1000 tl yi gözden çıkar. ben birde mehmet gencer beyi duydum iii bii dr diye.o özel egede görei yapıyo.ama hiç gitmedim arkadaşlardan duymuştum.bu arda kaç yıllık evlisin.

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar üzülmemek elimde değil ama yinede ne diyem hayırlısı böle imiş demek kii.. inşallah sizlerden güzel haberler gelirr.

Son düzenleme:
slm cnm babür kaleliyi ilk defa duydum. bu formda avcı 82 arkadaşımız pü de başak yıldırıma gidiyo.ben ve arkvldncbn rumuzlu arkadaş
odak tıp merkezinde murat karayel var ona gidiyoruz.benim ayın 3 de aşılama olcaktı olmadı eşim sper az oldugundan.ama öbür arkadaş yeni iğneye başlamış sanırım onun önümüzdeki cuma falan olur. murat beyden ben memnunum ii bi dr.muayeneden sonra iğne veriyo murat bey iğneler 400 tl tuttu benim aşılama ücreti sanırım 500 falan tutar yani 1000 tl yi gözden çıkar. ben birde mehmet gencer beyi duydum iii bii dr diye.o özel egede görei yapıyo.ama hiç gitmedim arkadaşlardan duymuştum.bu arda kaç yıllık evlisin.

cevabın için çok teşekkür ederim 3 yıllık evliyim. Korunmayı bırakalı 2 sene oldu.
Sorun eşimde olduğu için bana daha önceki aşılamalarımda klomen ve çatlatma iğnesiyle yapılmıştı.
Çebremde herkes Babür Kaleli yi tavsiye etti bende sizlerden de bilgi almak istedim.

slm babür kaleliyi duydum ama pek tavsiye eden olmuyo pü nün dr sanırım ben murat beyden şimdilik memnunum bakalım hayırlısı.cuma kontrole çağırdı ama aşılama ne zaman nasıl olucak bilgim yok sadece merak ediyorum şimdi ne olucak

slm cnm cuma çagırdıysa eğer yumurtalıkların 18 ml yada 20 falan olduysa cumartesiçatlama iğnesi yapmanı sölyler.vurulduktan sonra 36 saat geçmesi gerekiyor. bu arda yumurtalıkların kaç ml oldu söylemişmiydi.

hayır canım hiç bişey söylemedi zaten ilk muayene ederken baktı p.tesi gittim cuma bakcaz dedi.ben bir iki soru sorucam sana ama cvplarsan sevinirim sen de göbekten iğne yaptınmı kendine kaç gün yaptın?göbeğin alt tarafına yapsam olurmu iğneyi

evt cnm bende göbekten yaptım. göbek deliğinin 4 parmak ilerisinden yap . ben öyle yapmıştım.prugon 75 ml. yaptım 7 gün boyunca ve yumurlalıklarım yedi günde gelişti. konrole gittiginde ulrason gibi bir şeyle bakıyo ya o bakarken sor ona kaç ml olmuş diye o zaten hesaplaeken görüyosun sende ekrandan . ben o bakerken bende ekrana bakıyodum.

bu arda arkadaşlar dua etmeyide unutmayalım. ben sürekli dua edeceğim dua da çok önemli. meryem süresi varmış onu ve yasini okumaya başlıcam kitaptan ezbere bilmiyorum ama olsun. bu süreler okumak önemli imiş duyduguma göre. şu zamna kadar yücerabbime her zamn dua ediyordum ama şimdi dua dan başka yapacak bir şeyim kalmadı.her şeyi verecek olan yine rabbim.

slm hayırlı cumalar arkadaşlar. avncı82 cnm nerelerdesin görünmüyosun. durumun nasıl .kendini nasıl hissediyosun az kaldı belli olması

vizonteler arkadaşım sen ne yaptın hangi dr. gitmeye karar verdin
?

slm hayırlı cumalar arkadaşlar. avncı82 cnm nerelerdesin görünmüyosun. durumun nasıl .kendini nasıl hissediyosun az kaldı belli olması

vizonteler arkadaşım sen ne yaptın hangi dr. gitmeye karar verdin
?

merhaba canım.. hayırlı cumalar.. 12. gün pazar günü eğer ogün adet olmazsam p.tesi kan vermeyi düşünüyorum..bilmiyorum belirti varmı yokmu kendimi kötüye hazırlıyorum ben..inşallah tutmuştur..cuma vakti hürmetine cümle bekleyen ve isteyenlere verir inşallah rabbim..

avcı82 pazara kadar dikkat et sakın kötü düşünüpte strese girme biliyosun stres mahvediyo sürekli dua et hem kendine hem bize:49:

Back
X