• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar dr. nuray aydına giden var mı içiniz de ... bazı arkadaşlar gitmişş memnun kalmışş ama onlar hamile oldukları için gitmişş.. çok işlgili bir dr. demişler ama bebek tedavisi için giden var mı acaba?

hadii ya... o zamn üniversiteye başak hanıma gideyim en iyiyisi. zaten aşılama için degil de yumurta takibi yaptıracagım onun için gidecegim..

Başak hanım iyidir arada bir yurtdışına falan gider ama asistanı emre bey bakar o yoksa emre bey de çok iyi . ilk defa paranın bu kadar az geçtiği bir yer gördüm.

arkadaşlar dr. nuray aydına giden var mı içiniz de ... bazı arkadaşlar gitmişş memnun kalmışş ama onlar hamile oldukları için gitmişş.. çok işlgili bir dr. demişler ama bebek tedavisi için giden var mı acaba?

nuray aydın gebe olupta gidildimi iyi bi doktordur. ama gebeliğin sorunlu geçerse yada gebe kalmak için başvurduğunda gayet başka doktorlara yönlendirmeyi çok iyi bilen bi doktor kendisi. ilgilenmek istemio. ultrasondan bakmak kolayına geliyo sanki. o yüzden sorunlu hamileliklerde ve gebelik tedavisi için nuray aydını vb. op.doktorları tavsiye etmiyorum...

hadii ya... o zamn üniversiteye başak hanıma gideyim en iyiyisi. zaten aşılama için degil de yumurta takibi yaptıracagım onun için gidecegim..

başak hanım çoğunlukla hastalarını asistanlarına yönlendiriyor. benim bi çok arkadaşım sırf bu yüzden başak hanıma gidenler başka doktor aramak zorunda kaldılar. hep kendi ilgilenmiyor anlayacağınız

bu arda bu formda ki bazı arkadaşlardan ses çıkmıyor.. avcı 82 arkadaşım nerelerdesin.

merhaba canım.. tüp bebek yaptırdım ben sonuç bekliyorum..Allah ım nasip eder inşallah.. dua edin bana..
sen nasılsın?ben başak hocanın hastasıydım bana erkek sbepli infertilite olmasına rağmen aşılama yapmasına tüp bebeği yapan dr. çok kınadı bilmiyorum iyi hoşda birazda baştansavma davranıyo..özer bey daha iyi bence o da üniv.de..hakkında hayırlısı olsun canım inşallah..

İnşallah bebeğin yada bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar.nerde tüp bebek yaptırdın aşılama tutmazsa ki büyük olasılıkla tutmayacak bende tüp yaptıracağım.

cnm hayırlısıyla tutar inşallah ..ne zaamn açıklanacak sonuç ? ben 2 ayydır bir şey yapmıyorum bekliyoruz. bu asy yumurta takibimi yaptırsam diyorum onun için dr. araştırıyorum bakalım hayırlısı..

İnşallah bebeğin yada bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar.nerde tüp bebek yaptırdın aşılama tutmazsa ki büyük olasılıkla tutmayacak bende tüp yaptıracağım.

inşallah canm çok saol..Ankara da yaptırdım..
olumlu düşün canım aşılamayla tutan çok bizm sperm sayımız çok düşüktü aşılamayla olmadı o yüzden.inşallah seninki tutar Allah hayırla sağlıkla nasip etsin..

avcı 82 arkadaşım senin ne zamn belli olacak sonuçç?

20 si canım bekliyorum bakalım inşallah sağlıkla nasip eder rabbim..

Yine Olmadı arkadaşlar aşılama tutmadı...Bu söze öyle alıştımki üzülüyorum ama yapacak birşey yok.. Bahçeci yi düşünüyorum tüp için çok olumlu yazılar var orayla ilgili.Bakalım bir telefonla göreşeyim ne diyecekler olmadı başka bir yer bakıcaz...
Ayın 20 side pozitif haberini bekliyor olacağım...

Yine Olmadı arkadaşlar aşılama tutmadı...Bu söze öyle alıştımki üzülüyorum ama yapacak birşey yok.. Bahçeci yi düşünüyorum tüp için çok olumlu yazılar var orayla ilgili.Bakalım bir telefonla göreşeyim ne diyecekler olmadı başka bir yer bakıcaz...
Ayın 20 side pozitif haberini bekliyor olacağım...

Allah yardımcın olsun canım..zor bi durum inan bende yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum..nasip Allah ım inşallah nasip eder en kısa zamanda..git görüş dr. laboratuvar çok önemli güvendiğin yerde yaptır canım hakkında hayırlısı olsun..sonucumu haber veririm inşallah birlikte seviniriz..

kızlar ya benim içimdeki çocuk isteği beni yıpratıyor artık
hırsımdan eşimide kırıyorum
ben eşimden dolayı bebek sahibi olamıyorum
ne zor birşeymiş çocuk sahibi olamamak
allahım hepimize sabır versin.

vizontele çok haklısın cnnmm çok zorr bii durum.bir de insanlar sorup durmuyo mu neden çocuk yapmıyosunuz diyee.. bende sinir oluyorum artık.. benim de eşimden dolayı olmuyo ve bazen bende istemeden eşimi kırıyorum sonra çok üzülüyorum onun da suçu yok aslında ama insan öfkesine yenik düşüyo..iann 2 aydır hiç eşimle bu konuyu konuşmuyoruz o da çok yıprandı çünki..bir kaç ay yumurta takibi yaptırıp deneyecegim ondan snr yine iii bir dr. aşılama denemeyi düşünüyorum..yüce rabbim hepimizi en kısa zamn da bebişlerine kavuştursun...

Back
X