arkadaşlar hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
elt elt çok sevindim cnm. Allah hayırlısıyla doğum nasip etsin.
cnm ilk aşılamanmıydı, sorununuz neydi.
lütfen bizede yardımcı ol.
sen bize umut oldun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elt elt cnm sizin sorun ne idi. birde yıkama sonrası kaç milyondu.dr istirah önermişmiy di sana.aşılamadn sonra...
elt elt çok sevindim cnm. Allah hayırlısıyla doğum nasip etsin.
cnm ilk aşılamanmıydı, sorununuz neydi.
lütfen bizede yardımcı ol.
sen bize umut oldun.
elt elt cnm sizin sorun ne idi. birde yıkama sonrası kaç milyondu.dr istirah önermişmiy di sana.aşılamadn sonra...
etl elt arkadaşım çok sevindimm hayırlı haberine. inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın...
bende bu gün aşılama oldum ama hiç umudum yok çünki 2 milyon yıkama sonra sı. nasip degilmiş demek ki.
neyse üzülmüyorum hayırlısı artık..
ben erpada ali ulutür var ona yaptırdım. erpa kalabalık bir hastane 2 ay sonra bir daha deneyecegiz o zamn özel ege hastanesine mehmet gencer beyi çok begeniyorlar ona gidecegim. randevu almak zor ama 2 ay öncede alacagım randevuyu hayırlısı bakalım..
aysun karabulut a aşılama yao,ptıran varmı arkadaşlar?
oesen inşallah cnm da benim pek ümidim yok ama hayırlısı artık.. bende babür beyi düşünüyorum 2 ay snr bakalım artık.2 ay ara verdik..
Aysun hnm a Ben 3 ay düzenli gittim ama hemen aşılama yapmadı canım takipe aldı ama bi dene istersen..
cnm aysun hanım nasıl bir doktor? O yurt dışında infertilete eğitimi almış.
O yüzden çok güveniyorum.
Sende problem neydi cnm nasıl takibe aldı.
Klomen ve çatlatma iğnesiylemi.
Yorumların benim için önemli.
Canım ben öncesinde 1 yıl odağa gittim filmlerim teslerımiz orda yapıldı hiçbir sorun bulunamadı fakat adet düzensiziğim vardı zaman zaman,aysun hnm a dosya actrdım devlet hastanesınde o kadar yoğunluğn içinde çok igili bir doktor ve bi sistemlerı var takıp ettıklerı aşama aşama ilerlıyorlar ılk ay adet duzenszlğmı tedavı ettı sonra klomen kullandım ama çatlama ıgnesı olmadım kendılığnden catlamştı yumrtalarım fakat gebelık gercekleşmedı klomenden sonrada 2 ay ara verıyor tedavıye, ılacın etkısı 2ay daha devam edıyor dıye,heralde sonrakı tedavısı klomenıın dozunu arttrmak yada aşılama olucaktı fakat ben işe başlıyorum pazartesı ve vardıye de çalşmadığı için devam edemeyecegız tedavıye,2 ay sonra babur beye gecıcem tabii cumartesı öğleden sonra hasta kabul edıyorsa,ama aysun hnmı çok beğendım ben gecen gün nobetınde gıttım danşmak için herzaman guleryuzlu ve mutavızı bi doktor işe başlamasam onunla devam ederdım cnm,umarım aydınlatıcı olmuştur.
arkadaşlar aşılamamın 12 günü adetim olduu yaff.. bir dahakine inşallahh
Arkadaşlar ben aysun hanıma ilk muayenede aşılama yaptırmak istediğimi söyledim kabul etmişti.
ama önümüzdeki hafta burada olamayacağı için bir dahaki aya erteledik.
Klomen kullanacağım bu ay.
Klomenle belki hamile kalırım allahın izniyle.
Çok iyi bir doktor,çok anlayışlı ve ilgili.
Hepinize tavsiye ederim.
O yoğunlukta o çabası ve kibarlığı takdir edilecek bir doktor.