• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elt elt cnm sizin sorun ne idi. birde yıkama sonrası kaç milyondu.dr istirah önermişmiy di sana.aşılamadn sonra...

susya neden babür kaleliyi düşünmüyorsun? ben onun aşılamalarını hep tuttuğunu duymuştum.
elt elt de buna örnek oldu.
Ben şu an durumum yok ama babür kaleliye gitmek istiyorum.
fikir amaçlı yazdım cnm öneri olarak.

elt elt çok sevindim cnm. Allah hayırlısıyla doğum nasip etsin.
cnm ilk aşılamanmıydı, sorununuz neydi.
lütfen bizede yardımcı ol.
sen bize umut oldun.

canım ilk aşılamam evet.bizim 8 ay falan olmayınca bebek bi dr gittim sanırım abdurrahman orhandı o çikolata kisti oldugunu söleyip ameliyat olmam gerektiğini söledi eylülde babür beyi araştırıp buldum hemen ameliyat oldum sonra tedaviye biraz devam ettik ve dogal yollardan olabilir dedi ama sansa bırakmak istemiorum dedi tekrar kist oluşma olasılıgı yüksek demşti yani sorun kalmamıştı ortada eşimin değerleride ii cıktı onda bi problem yoktu yani.ogün benimle beraber 2 kişi daha aşılama oldu ben onların durumunu öğrenebilirsem haber veririm.bence babür beye mutlaka gitmelisin cnım.ins hayırlısı olur hepimiz için

elt elt cnm sizin sorun ne idi. birde yıkama sonrası kaç milyondu.dr istirah önermişmiy di sana.aşılamadn sonra...

canım yıkama sonrası 55.000.000 kaldı.ben eşime aşılamadan önce 1 hafta keçiboyn uzu kürü yaptım işe yaramıştır heralde gerçi ilk tahlili önceki değerlerini bilmioruz ama bence denemekte fayda var.aşılamadan sonra istirahat önermedi bende aynen hayatıma devam ettim hatta o gün ark geldi hemen onlara hizmet ettim bide moralim cok bozulmuştu tutmazsa h,iç yatmadım die ama kısmet işte

cnm sizin yıkamadan snr falan çok iii mişş sayı şans yüksekmiş. bu formda avcı 82 arkadaşımız da en son aşılamasını 2 millyonla yaptırmıştı onun da tutmadı.dr. bana dedi zaten sayıyı görünce kötü dedi.

napalım hakkımızda her şeyin hayırlısı ...

zon tele cnm haklısın bende babür beyi duymuştum çok ... bakalım eşim 2 ay falan ara verelim ondan snr bir daha deneyelim dedi. o zamn babür beye gideyim nasip olursaa. aslın da dr ii olmasıda öemli ama birde sperm sorunu önemli. sayı yüksek olduktan snr her dr. da şasn yüksek oluyor..

arkadaşlar hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

elt elt arkadaşım çok tebrik ederim inan çok sevindim daha yeni okuyorum gerçekten hepimize bi umut oldun Allah bebişine ve sana uzun ömürler versin,benim bu ayda olmadı klomenle yumrta takıbı yaptrmştım haftaya işe başlıyorum dolayısıyla devlet hastanesını bırakmak zorundayım 1 ay kendı halıne bırakıp gidicem mutlaka babür beye

etl elt arkadaşım çok sevindimm hayırlı haberine. inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın...

bende bu gün aşılama oldum ama hiç umudum yok çünki 2 milyon yıkama sonra sı. nasip degilmiş demek ki.

neyse üzülmüyorum hayırlısı artık..

ben erpada ali ulutür var ona yaptırdım. erpa kalabalık bir hastane 2 ay sonra bir daha deneyecegiz o zamn özel ege hastanesine mehmet gencer beyi çok begeniyorlar ona gidecegim. randevu almak zor ama 2 ay öncede alacagım randevuyu hayırlısı bakalım..

Susyacım hayırlı haberlerini bekliyoruz olucak olduktan sonra 2mılyonda olsa sayı 100mılyonda olsa olur sonucta tek bi tanesıne ihtıyacımz var,hep tutucakmış gibi düşün ne kadr olumlu düşünursen okdar olumlu olurmuş sonuç yeni bir müjdeli haber de senden beklıyoruz cnm

oesen inşallah cnm da benim pek ümidim yok ama hayırlısı artık.. bende babür beyi düşünüyorum 2 ay snr bakalım artık.2 ay ara verdik..

oesen inşallah cnm da benim pek ümidim yok ama hayırlısı artık.. bende babür beyi düşünüyorum 2 ay snr bakalım artık.2 ay ara verdik..

Canım şimdiden ara verdım deme belkıde hamılesındr ne zaman test yapmayı düşünuyosun?babur beye gdıcem bende 2 ay sonra bakarsın aynı zamanda aşılama yaptırırz

Aysun hnm a Ben 3 ay düzenli gittim ama hemen aşılama yapmadı canım takipe aldı ama bi dene istersen..

cnm aysun hanım nasıl bir doktor? O yurt dışında infertilete eğitimi almış.
O yüzden çok güveniyorum.
Sende problem neydi cnm nasıl takibe aldı.
Klomen ve çatlatma iğnesiylemi.
Yorumların benim için önemli.

cnm aysun hanım nasıl bir doktor? O yurt dışında infertilete eğitimi almış.
O yüzden çok güveniyorum.
Sende problem neydi cnm nasıl takibe aldı.
Klomen ve çatlatma iğnesiylemi.
Yorumların benim için önemli.

Canım ben öncesinde 1 yıl odağa gittim filmlerim teslerımiz orda yapıldı hiçbir sorun bulunamadı fakat adet düzensiziğim vardı zaman zaman,aysun hnm a dosya actrdım devlet hastanesınde o kadar yoğunluğn içinde çok igili bir doktor ve bi sistemlerı var takıp ettıklerı aşama aşama ilerlıyorlar ılk ay adet duzenszlğmı tedavı ettı sonra klomen kullandım ama çatlama ıgnesı olmadım kendılığnden catlamştı yumrtalarım fakat gebelık gercekleşmedı klomenden sonrada 2 ay ara verıyor tedavıye, ılacın etkısı 2ay daha devam edıyor dıye,heralde sonrakı tedavısı klomenıın dozunu arttrmak yada aşılama olucaktı fakat ben işe başlıyorum pazartesı ve vardıye de çalşmadığı için devam edemeyecegız tedavıye,2 ay sonra babur beye gecıcem tabii cumartesı öğleden sonra hasta kabul edıyorsa,ama aysun hnmı çok beğendım ben gecen gün nobetınde gıttım danşmak için herzaman guleryuzlu ve mutavızı bi doktor işe başlamasam onunla devam ederdım cnm,umarım aydınlatıcı olmuştur.

Canım ben öncesinde 1 yıl odağa gittim filmlerim teslerımiz orda yapıldı hiçbir sorun bulunamadı fakat adet düzensiziğim vardı zaman zaman,aysun hnm a dosya actrdım devlet hastanesınde o kadar yoğunluğn içinde çok igili bir doktor ve bi sistemlerı var takıp ettıklerı aşama aşama ilerlıyorlar ılk ay adet duzenszlğmı tedavı ettı sonra klomen kullandım ama çatlama ıgnesı olmadım kendılığnden catlamştı yumrtalarım fakat gebelık gercekleşmedı klomenden sonrada 2 ay ara verıyor tedavıye, ılacın etkısı 2ay daha devam edıyor dıye,heralde sonrakı tedavısı klomenıın dozunu arttrmak yada aşılama olucaktı fakat ben işe başlıyorum pazartesı ve vardıye de çalşmadığı için devam edemeyecegız tedavıye,2 ay sonra babur beye gecıcem tabii cumartesı öğleden sonra hasta kabul edıyorsa,ama aysun hnmı çok beğendım ben gecen gün nobetınde gıttım danşmak için herzaman guleryuzlu ve mutavızı bi doktor işe başlamasam onunla devam ederdım cnm,umarım aydınlatıcı olmuştur.

canım cevabın için teşekkür ederim. Bende ilk görüşmede memnun kaldım aysun hanımdan
biraz onunla devam etmek aşılama yaptırmak istiyorum.
ama aklıma takıldı mesela bana adetin 3.günü gel dedi. O zaman o olmazsa ne olacak.?
Çalışma çizelgesine baktım genelde nöbet nöbet izni falan yazıyor? O zaman nasıl oluyor.
Dosyası olanların randevu almasına gerek yok sanırım? Hemşire sıra alamazsan sabah 7.30 da burda ol dedi. Ama sıra almak ne mümkün.2 hafta önceden anca sıra alınabiliyor çok yoğun.

arkadaşlar aşılamamın 12 günü adetim olduu yaff.. bir dahakine inşallahh

hayırlısı olsun canım..inşallah gelicek bu bebekler ama zamanı var demekki..
inşallah tez zamanda kavuşuruz..
bende tüp bebeğe karar verdim haziranda başlıycam inşallah..dualarınızı eksik etmeyin..

Arkadaşlar ben aysun hanıma ilk muayenede aşılama yaptırmak istediğimi söyledim kabul etmişti.
ama önümüzdeki hafta burada olamayacağı için bir dahaki aya erteledik.
Klomen kullanacağım bu ay.
Klomenle belki hamile kalırım allahın izniyle.
Çok iyi bir doktor,çok anlayışlı ve ilgili.
Hepinize tavsiye ederim.
O yoğunlukta o çabası ve kibarlığı takdir edilecek bir doktor.

Arkadaşlar ben aysun hanıma ilk muayenede aşılama yaptırmak istediğimi söyledim kabul etmişti.
ama önümüzdeki hafta burada olamayacağı için bir dahaki aya erteledik.
Klomen kullanacağım bu ay.
Klomenle belki hamile kalırım allahın izniyle.
Çok iyi bir doktor,çok anlayışlı ve ilgili.
Hepinize tavsiye ederim.
O yoğunlukta o çabası ve kibarlığı takdir edilecek bir doktor.

Memnun kaldığına sevındım cnm,netten sıra alamassan şöle yapıyosun bi gun once sabah 8 de telefnla randevu sıstemne arıyosun 8 i 10 geçe gıbı randevuları doluyo tutturabılsen artık,en olmadı dosyan oldgn için hemşireye soluyosun sana kaşelı kağıt verıyo sıra alıp gelıyosun diğer bınadan.
Bende ılk ay klomen denedım cnm ama olmadı sonrada ilacın etkılerı devam eder ara verılm demiştı aradayım şuanda ama 10 gun erken adet oldum bu ay,,,umarım senın klomen tedavın başarılı olur cnm.

Back
X