Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
test yaptırmaya korkuyorum canım ya, galiba yaptırmıcam test beklicem 20 gün olana kadar ama bilmiyorum sabredebilirmiyim. bugün 12. gün daha.. sen napçan bu ay bişey yapçanmı?

vee bugün yine hüsran

merhaba
çok üzüldüm. ben senden umutluydum.
hayırlısı olsun.
ben hala toparlanamadım canım
ve ayrıca aşılamaya inancım kalmadı.
ben aartık tüp bebek düşünüyorum.
biraz zaman geçsin nisan gibi falan tüp bebeğe gitmek istiyorum
başka şehirde olacağı için kışın gidip gelmek zor olur
hem birazda kafam ruhum rahatlasın
aşılamalarımı arka arkaya yaptırıp aldığım negatifler beni epeyce sarstı.
Babür bey sana iyi şans vermişti değil mi?
çok şaşırdım ya offfff.
kendine iyi bak.
2.yıkım daha zor oluyor işte ama
seni teselli edecek sözcükte bulamıyorum affet.

ben de çok üzüldüm canım ve benim de aşılamaya hiç inancım kalmadı ama 1 kerelik daha ilacım war, son kez daha deneyelim dedik ama bir daha ki ay. babür bey bir ay ara vercez yumurtalıkların topkansın demişti. ben de artık tüp bebek yapacağıma inanıyorum ama şehir dışı olunca gidip gelme nası olcak onu merak ediyorum, acaba sadece yumurta toplama ve enjekte işlemi için gitmek yetrli oluyor mu?

slm arkadaşlar.. cnm çok üzüldüm ...hakımızda hayırlıs olsunn.. ben uzun zamndır bir şey yapmıyorumm.ne yapacagımıda bilmiyorum gerçi.içimden bir şey yapmakta gelmiyo bu ara ....pufffffffffffff

özaltınorak tüp bebek merkezi araştırırken birbirimizi bilgilendirelim.
sistem nasıl bilmiyorum.

mrb arkadaşlar.... bu hafta sonu abdurrahman orhana gittim adetimin 2 günü aşılama için .eşimde vardı. dr .eşimin daha önce ki tahilil sonuçlarına baktı bizim morfoloji 2 idi en son . siz direk tüp bebek deneyin dedi. eşimi de ikna etti.bizde kasım da erpada yaptıracagız. şimdi tüp bebek le ilgile şeyleri araştırıyorum.

bir yandan sevindim ben eşime diyordum ama o ikna olmuyordu.dr.konuşunca ikna oldu. çokk samimi bir dr. ve hiç paracı degil. bizden para almak için aşılamayı deneyelim bile demedi.50 tl muayene ücreti aldı.

bu arada tüp bebekle ilgili edindigimiz bilgileri birbirimizle paylaşalım arkadaşlar .....

bu arada tüp bebekle ilgili edindigimiz bilgileri birbirimizle paylaşalım arkadaşlar .....

susya;
bizimde morfo %2. ama dr hiç birşey demedi. bende kafama takıyorum çok.
bugün aşılamamın 12. günü.
acaba negatif olmasının en büyük sebebi bu mu ?

slm cnmm ... bilmiyorum ama bize dr . bu spermogram testin de önemli olan sayı degill morfoloji oldugunu söyledi.morfoloji:canlı ve kaliteli spermlerin yüzdesini gösteriyormuş.morfoloji yüksek oldumu şansınız da yüksek olur dedi dr. bu arada sizin sorun neydi ..birde sperm sayınız kaçtı acaba? birde aşılamayı kime yaptırıyorsun...

bu doktorları anlayamıyorum
bizede üroloji doktorları
sorun değil normal yolla olur dediler hep
bizde morfoloji %3 -2 değişiyor
jinekologlar şansınız düşük diyor
bizde eşimle bu yönden tartışıyoruz ama
bildiğim birşey bar morfoloji ve ileri hızlı düşükse
hamile kalınmıyor tek kendimden söylemiyorum
hastanede kaç tane 6-7 yıllık evliler gördüm uğraşan
susya erpada tüp bebek ne kadara mal olacak
ayrıca doktorun erpayı tavsiye ediyor mu canım
iyi araştır lütfen.

meraba arkadaşlar, ben de ankaradaki anatolya tüp bebek merkeziyle konuştum, gerçekten internette çok iyi yorumlar wardı orası için. farklı şehirdeki hastalar için prosedür şöyle imiş: herhangi birgün gidip ankaraya muayene olyosun o zamn doktor hangi tedawiyi hangi ilaçları kullanacağını söylüyo, sonra yumurta takiplerini kendi doktorun denizlide yapıyormuş. bir daha yumurta toplama ve enjeksiyon işlemi için ankaraya gidiyormuşsun yaklaşık 4-5 gün orda kalman gerekiyormuş. fiyat olarak da tedawi ücreti 4200 TL dedi artı ilaçlar oluyormuş ama bu direk telefonda werdiği fiyat, heralde pazarlık olyordur. ayrıca rapor çıkarınca daha da düşüyormuş ücret. benim aklıma yattı burası ama bir kere daha aşılma denemek istiyorum, zaten ilaçlarım war ewde, gerçi aşılamadan hiç ümidim yok ama nasip diyorum sadece

slm kızlar ben susya.diger nikte sorun oldu giremedim uzun zamndır. bu yeni nikim bununla girecegim artık.

cnm tam bir fiyat demedi dr. ama 4000 tl bulacak sanırım.abdurrahman orhana gittik o erpa ile anlaşmalı dr. ya o tavsiye etti. 1 defa burada şansımızı deneyecegiz nasipte varsa olur olmassa bir süre ara verip istanbulda yada izmirde düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm. kasım da da muayeneye gidecegim testler falan yapılacak.bir sorun olmassa aralıkta yapılacak .bu arada abdurrahman beyi tavsiye ederim cnm eşimi o ikna etti.

bu arada diğer arkadaşlardan neden ses çıkmıyo buraya sadece soru sormak için girmeyin kızlar konuşup dertleşmek için de girelim lütfen.çünki bu tür konuları ancak si<zlerle konuşabiliyorum ben başka ki
mse anlamıyo çünki.yanlışmıyım?

merhabalar arkadaşlar
susya nickini değiştirmişsin canım ama
bu nick nerden aklına geldi böyle...

canım ben dün yazmıştım hatta aynı sitemi bende yaptım
ama internetteki sorundan dolayı gönderilmedi.

tedavinin sonucunu bekliyoruz canım bakalım hayırlı olsun.
bende şubat -mart gibi izmir ege üniversitesinde
tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum canım.

aşılamaya inancım yok erkek infertilisinde başarı sağlamadığına inanıyorum.

inşallah ikimizde tüp bebekte iyi sonuçlar alırız.

canım benim ege üniversitesini istememdeki sebep
orda baştan tekrar araştırılmak istiyorum.
çünkü bazen küçük bir pürüz tüp bebekle bile hamile kalınmasına engel.
burda bir forumda okudum arkadaşın biri bir kaç defa aşılama 1 defa tüp bebek denemiş
sonuç alamamış sonra başka dokora gidiyor ve rahminde tümseklik olduğu ortaya çıkıyor
sonra ameliyat oluyor ve 3.ayında hamile kalıyor.

kendine iyi bak tedavi aşamalarını anlatmanı bekliyorum
beni çok heyecanlandırıyor tüp bebek aşamaları
biraz da korkuyorum ama bebek için katlanmaya hazırım.
bebeğğim olsun hayırlısıyla her şeye razıyım.

inşallah cnm hayırlısı..şu an bizim şehir dışına çıkma şansımız yok o yüzden burda deneyecegim.

meraba canım, ben hiiç bişey yapmıyorum. regl olunca doktora gitmem gerekiyo aşılama için ama kararsızım. sen neler yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…