Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi bayramlar kızlar.
özaltınoarak ben artık hiç bir şey yapmıyorum
martta ege üniversitesinde dosya açtırıp tüp bebeğe başlayacağım.
o zamana kadar hiç bir şeyyapma niyetinde değilim canım.

Hayırlı bayramlar arkadaşlarrrr.

herkeste bir sessizlik war hepİmiz beklemeye çekildik heralde arkadaşlar:) ben regl olunca tekrar aşılama yaptırcam sanırım:)

benim aşılamaya umudum kalmadı.
susya tüp bebek aşaman nedir?
ben mart gibi tüp bebek tedavisine başlayacağım nasip kısmet.

ayrıca susya sizde morfoloji kaç ve abdurrahman orhan morfoloji için
ne söyledi?

cevaplarsan sevinirim.

slm cnmm adetimin olmasını bekliyorum.3 güne kadar olacak .snr gidecegiz hastaneye. morfolaji 2 idi cnm bizde dr. düşük dedi bu şartlarda zor bebek sahibi olmanız dedi.hiç uğraşmayın aşılama ile falan dedi zaten .

arkadaşlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm.....bu ay kendiliginden olduuu.ben umudun kesmiştim yüce rabbimmm nasipp etti...

ayy canım benimm inan o kadar sewindim ki anlatamam:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş:) ve darısı başımıza:) gelişmelerden bizi de haberdar et:)

ayy canım benimm inan o kadar sewindim ki anlatamam:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş:) ve darısı başımıza:) gelişmelerden bizi de haberdar et:)

saol cnm inşallah sağ salim kavuşurum bebegime... sizinde güzel haberlerinizi en yakın zamnda alırız inşallah cnm .haber veririm . haftaya dr. gidecegimm.sağlık ocagında kan testi yaptırdım bu günn 3-4 haftalık sanırım haftaya belli olacak inşallah.

arkadaşlar ya bişey sorcam, bu semen analizindeki morfoloji bizim son aşımada %6ymış, geçen sene yapılan spermogramda morfolojik incelemede normal %13, en çok kuyruk anomalisi war %69. bu ne kadar etkiler?

merhaba ben varım. memnun kaldım.
daha önce özelde de yaptırmıştım hiç bir farkı yoktu.
doktorlar güzel ilgileniyorlar.

halimemusa devlet hastanesine infertilite bölümüne dosya açıcaksın.
infertillite merkezinde 3 doktor var zaten hangisi varsa o ilgileniyor.
ben şule aydın a denk gelmiştim hep çok iyi bir doktor.

susya hamile kalınca sendemi unuttun bizi...

yok cnm benim unuturmuyum . buradaki arkadaşlarınde güzel haberlerini duymak içinvakit buldukça girmeye çalışıyorum.rüce rabbim inşallah en kısa zamnda sizleride bebişlerine kavuşturur.canı gönülden dua ediyorum. sen ne durumdasın şun an.ne yapacaksın?

meraba arkadaşlar, benim artık aşılamadan hiç ümidim kalmadı ve tüp bebek hakkında konuşmak için erpaya gittim, doktor bu değerlerle tüp bebek yapmak gereksiz dedi. laparoskopi yaptırman gerekiyo dedi.. ama bunu bana hiç bi doktor söylememişti.. iyice kafam karıştı

merhaba
erpada kime gittin değerlerin nasıldı???

erfat; rıdvan erdemirle görüşmeye gittim tüp bebek için. ama bizde sperm sayısında falan sorun yok, sadece ben de pko war. o yüzden gereksiz buldu rıdvan bey.

arkadaşlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm.....bu ay kendiliginden olduuu.ben umudun kesmiştim yüce rabbimmm nasipp etti...

Canım nekadar sevindim anlatamam çok tebrik ederim,gözün aydın,,giremiyodum nezamndır güzel bi süpriz oldu umut oldu bizlere..
ben de ilk aşılamamı yaptrıyorum bu ay 2yıl bekledim sebep de bulunamadı doğal yollardan da olmadı, iğnelerimi bugn aldım Babür hocaya yaptrcaktım o bu ay yurtdışnda olucakmş bende odağa gittim murat beye bakalım kısmet inşallah tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…