• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çokk soll cnmm inşallahh en kısa zamnda sizden de güzel haberler alırız.

bu arada ozoltrak cnmm senin neden kafan karışıyo ki sen ne istedigini biliyosun demi. her dr bir şey diyo ben buna eminim artık bizede dr. normal yoldan zor dedi ama nasip işte kendiliginden oldu. . maddi anlamda seni çok zorlamayacak sa kesinlikle dene diyorum canım ben .biz elimizden geeleni yapalım sonra allaha bırakalım. biz evleneli iki yıl oldu ve ben 1.5 sene elimden gelen bütün yolları denedim en son tüp bebege bile karar verdik. çünki beklemek istemiyorduk ve ben bebegimi istiyordum onun için tıbben ne gerekiyorsa yaptım ve rüce rabbime sığındım.

kızlar neler yapıyorsunuz.
delii hamileliğin nasıl gidiyor.
hangi doktorla devam ediyorsun
biraz anlatsana
:52:

slm kızlarr .hamileligim çok şükür iii şimdilik.daha kesin bir dr. karar vermedim şuan murat beye ve zerrine gittim. birde mehmet gencere gidecegim ondan snr kesin bir karar vercemm :))siz ne yapıyosunuzz .yaptıgınız birr tedavi var mı?

ben özel ege hastanesi dr mehmet gencere gidiyorum uzun bir süredir bebek istiyorduk aşılama yaptırdık allah ıma çok şükür ilk seferde tuttu 11 haftalık hamileyim ikizlerimiz olacak...

arkadaşlar merhaba şükürler olsun sonunda bende hamileyim.
deliiiiiiii bugün rubella toxoplazma ve cmv sonuçlarımı aldım korktum
lütfen senin sonuçlarını ve doktorıun dediklerini yazar mısın?
benim doktor pazartesi öğlden sonra bakabilecek.
yazmanı bekliyorum canım.

arkadaşlar merhaba şükürler olsun sonunda bende hamileyim.
deliiiiiiii bugün rubella toxoplazma ve cmv sonuçlarımı aldım korktum
lütfen senin sonuçlarını ve doktorıun dediklerini yazar mısın?
benim doktor pazartesi öğlden sonra bakabilecek.
yazmanı bekliyorum canım.

rücee rabbimmm ... cnm benim gerçekten çooook sevindimm .. ben senin dedigin testleri anlamadım cnm ya. ben önce kendim eczaneden test alıp yaptım. sonra özel hastanede kan testi yaptırdım.kan testinde bthc benim 285 çıktı ayak üstü dr. test sonucu na baktı hamilesin ama daha çok yeni dedi. 2 hafta snr falan gel dedi . ben 2 hafta sonra gittim kese göründü cnm.

arkadaşlar bir güzel haber de benden:) ben de hamileyiimmm:) çok bereketli bir ay oldu bu ay:) ben abdurrahman orhana gittim perş günü 5 haftalık dedi ultrasona bakarak, bugün babüre gittim 4,5 haftalık dedi. biraz kafam karıştı ama olsun.. bizde sadece keseyi görebildik.. inş kalp atımlarını da duyarız:)

kızlarrrr ne güzell haberlerr bunlar çoookkk sevindimm...nerdeyse bu formdaa herkezz hamilee ne güzell.

bu ay hiçç bir şey yapmamıştınız demii arkadaşlar kendiliginden olduu.

Canım nekadar sevindim anlatamam çok tebrik ederim,gözün aydın,,giremiyodum nezamndır güzel bi süpriz oldu umut oldu bizlere..
ben de ilk aşılamamı yaptrıyorum bu ay 2yıl bekledim sebep de bulunamadı doğal yollardan da olmadı, iğnelerimi bugn aldım Babür hocaya yaptrcaktım o bu ay yurtdışnda olucakmş bende odağa gittim murat beye bakalım kısmet inşallah tutar.

canımm sende durum ne ?

canımm sende durum ne ?

gerçekten ne hayırlı bi ay oldu ben bugün ilk aşılamamı yaptırdım odak ta yıkandıktan sonra 50mılyon sperm vardı 3tanede yumrtam var umutluyum ama hayrılısıysa olsun dıyorum 2haftaya bellı olcak dua edın benım içinn haberlerını aldgm herkes için çok çok sevındım darısı başıma...

kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor.
ben mide bulantısından iyi değilim.
özaltınorak sende çalışan hamilesin değil mi?
delii sen ev hanımıydın sanırım.
sizleri merak ediyorum yazarsanız sevinirim.
delii sen şimdi kaç aylık hamilesin?

ewet ben çalışıyorum canım. şuan ben de hiç bi değişiklik yok, arada uyku hali basıyo o kadar sadece:) ben zaten kalp atışın duymadan çok ümitlenmek istemiyorum

ewet ben çalışıyorum canım. şuan ben de hiç bi değişiklik yok, arada uyku hali basıyo o kadar sadece:) ben zaten kalp atışın duymadan çok ümitlenmek istemiyorum

cnm hayrlı uğurlu sağlıklı olsun bebeğin,kendiliğinden mi hamile kaldın herhangi bşy denemişmydin bu ay?

kızlar hamilelikleriniz nasıl gidiyor.
ben mide bulantısından iyi değilim.
özaltınorak sende çalışan hamilesin değil mi?
delii sen ev hanımıydın sanırım.
sizleri merak ediyorum yazarsanız sevinirim.
delii sen şimdi kaç aylık hamilesin?

vizontele senin nasıl oldu tedavi görmüş müydün hamile kaldığın ay nasıl oldu maşallah diyelim bide baktık bir anda herkesler hamile :)

oesen cnmm çok sevindimm şansın yüksek gibi ...inşallah 15 gün sonra seninde güzel haberlerini alırızz.

vizontele cnmm ben çalışmıyorum evdeyimm. 9 hafta oldu bizim.ben bu zamna kadar hiç bir sorun yaşamadım mide bulntısı tikkinme falan sadece ilk ay biraz iştahlıydım 2 kilo falan aldım hemn ama son 3-4 haftadır kilo almıyorum pek. allala şükürr çok iii geçiyo hamileligim.cuma dr. gidegegiz bir daha. rutin testler yapılacak bu hafta bakalım hayılısı.

cnm buarada 7 haftalıkken falan duyuyosun kalp atışlarını.bizde öle olmuştu.

arkadaşlar buradan birbirimizi her zamn bilgilendirelim. diğer arkadaşlar gibi hamile kallıpta terk etmeyelimmm :( hamile olunca her şey bittimiyo çünkü sürekli bir endişe içinde oluyo yine insan.

oesen sendende hayırlı haberler bekliyoruz canım hadi bakalım.
hemen yaz bize.
ben 4 negatif aşılamadan sonra sürpriz şekilde kendim doğal hamile kaldım.
delii ben 6+1 de kalp atışını gördüm ama doktor dinletmedi.
özaltınorak nasıl gidiyor hamilelik.

benim de allaha şükür şimdilik çok güzel gidiyo, dün doktora gittim 6 haftalık dedi, yolk kesesini gördük, kalp atımı başlamış dedi:) umarım hepimizinki sorunsuz bir şekilde devam eder:)

ne olur dua edin...... adetime 1 hafta var ve gebelik testinde 2. çizgi çok belirgin pembe ama aynı koyulukta değil. 12 aydır bekliyorduk. inşallah hamileyimdir. bugün kan tahlili yaptıracağım. dualarınıza ihtiyacım var.

merhaba hamile kaldığımda yazmıştım buraya.şimdi ben sona geldim artık.haftaya inş bebeğimi kucağıma alacağım.sizlerin durumunu burdan hep takip ettim hepinizin adına cok mutlu oldum.çok sevindim arkadaşlar.allah inş isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.

Back
X