bende adem beyle görüştüm tomografımı cektırdım sonucumu goturcem artık bakalımm nolcakkkk :)))
aa şimdiden hayırlı olsun o zamannn :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende adem beyle görüştüm tomografımı cektırdım sonucumu goturcem artık bakalımm nolcakkkk :)))
kızlaaar forumda yeniyim, bu pazartesi adem beye burun ameliyatı oluyorum ve olgacn fotoğraflarını görmeyi çok istiyorum! çok heyecanlıyımmm :)
kızlaaar forumda yeniyim, bu pazartesi adem beye burun ameliyatı oluyorum ve olgacn fotoğraflarını görmeyi çok istiyorum! çok heyecanlıyımmm :)
Adem bey eğer burunla ilgili sağlık sorunumuz varsa mı ameliyat ediyor. Estetik amaçlıysa ne kadara mal oluyor genel olarak bende uygun olursa yaptırmak istiyorum![]()
geçmiş olsun canım inşallah güzel bi sonuç alırsın
çok teşekkürler kızlar, ameliyatımı oldum, iyi geçti fakat şuan tanınmaz haldeyim :)) bende kemik eğriliği ve et büyümesi vardı o yüzden devlet masrafların çoğunu ödedi, 519 gibi makul bi ücret ödedim :)
merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))
merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?
sadece ufak bi tavsite alçın bandajın çıkınca sakın bu nasıl burun bu ben miyim diye üzülme o kadar çabk alışıyorsunki eski görüntünü hatırlamıyosun :)
ben hakan beye olmadım ama benim doktorum kalkıklığın zamanla ineceğini söylemişti canım. için rahat olsun öyle kalmayacak :)
arkadaşlar ben yarın adem bey e oluyorum . aslında baştan beri hakan guney dedim buraya da yazmıstım fakat adem beyle tanıstıktan snra fıkrım tamamen değiştii :)))
Irresistable adem beye olacağına çok sevindim, tarihe bakarsak şimdiye olmuş bitmiştir hatta morlukların iyileşme aşamasındadır :) merak ediyorum seni canım, acaba sana da benimki gibi doğal mı yaptı? fotoğraf paylaşır mısın görmeyi çok istiyorum :)