DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

kızlaaar forumda yeniyim, bu pazartesi adem beye burun ameliyatı oluyorum ve olgacn fotoğraflarını görmeyi çok istiyorum! çok heyecanlıyımmm :)

Adem bey eğer burunla ilgili sağlık sorunumuz varsa mı ameliyat ediyor. Estetik amaçlıysa ne kadara mal oluyor genel olarak bende uygun olursa yaptırmak istiyorum:(

Adem bey eğer burunla ilgili sağlık sorunumuz varsa mı ameliyat ediyor. Estetik amaçlıysa ne kadara mal oluyor genel olarak bende uygun olursa yaptırmak istiyorum:(

adem bey isteğe göre ameliyat ediyor yani estetikçi :) ameliyat ücreti hastaneye bağlı ama ben muhasebeyle görüştüğümde 1800-1900 tlden fazla olan olmadı demişlerdi

çok teşekkürler kızlar, ameliyatımı oldum, iyi geçti fakat şuan tanınmaz haldeyim :)) bende kemik eğriliği ve et büyümesi vardı o yüzden devlet masrafların çoğunu ödedi, 519 gibi makul bi ücret ödedim :)

sadece ufak bi tavsite alçın bandajın çıkınca sakın bu nasıl burun bu ben miyim diye üzülme o kadar çabk alışıyorsunki eski görüntünü hatırlamıyosun :)

denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))
merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?

merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?

ben hakan beye olmadım ama benim doktorum kalkıklığın zamanla ineceğini söylemişti canım. için rahat olsun öyle kalmayacak :)

sadece ufak bi tavsite alçın bandajın çıkınca sakın bu nasıl burun bu ben miyim diye üzülme o kadar çabk alışıyorsunki eski görüntünü hatırlamıyosun :)

olgacn aynada burnum yokmuş gibi geldi öyle büyüktü ki eski burnum :D fotoları koydum bi ara yorum yaparsan sevinirim :)

arkadaşlar ben yarın adem bey e oluyorum . aslında baştan beri hakan guney dedim buraya da yazmıstım fakat adem beyle tanıstıktan snra fıkrım tamamen değiştii :)))

ben hakan beye olmadım ama benim doktorum kalkıklığın zamanla ineceğini söylemişti canım. için rahat olsun öyle kalmayacak :)

ezgicim ben uzun arastırmalarım sonucu her doktorun el becerısının bı bölümde yogunlastıgını gördüm . kimle konustuysam hakan bey ıcın göğüs amelıyatlarındA 1 nıumara oldugunu soyledıler ama burun konusunda tereddutte kalanları gorunce önyargılı davranmamam gerektıgını düşünerek arastırmalarıma devam ettım.

arkadaşlar ben yarın adem bey e oluyorum . aslında baştan beri hakan guney dedim buraya da yazmıstım fakat adem beyle tanıstıktan snra fıkrım tamamen değiştii :)))

Irresistable adem beye olacağına çok sevindim, tarihe bakarsak şimdiye olmuş bitmiştir hatta morlukların iyileşme aşamasındadır :) merak ediyorum seni canım, acaba sana da benimki gibi doğal mı yaptı? fotoğraf paylaşır mısın görmeyi çok istiyorum :)

Arkadaşlar bende kulak estetiği olmak istiyorum adem beye 25ine randevu aldım ve konuşmaya gidicem sizce bana ne kadar fiyata gelir tahminen çok istiyorum bu estetiği aynı zamanda da acayip korkuyorum inşallah güzel bir fiyat çıkar da yaptırabilirim :(

Irresistable adem beye olacağına çok sevindim, tarihe bakarsak şimdiye olmuş bitmiştir hatta morlukların iyileşme aşamasındadır :) merak ediyorum seni canım, acaba sana da benimki gibi doğal mı yaptı? fotoğraf paylaşır mısın görmeyi çok istiyorum :)

bende hıc morarma olmadı hafıf bı sişlik gorenler ınanamıyor amelıyat olduguma . sargı olmasa burnumda nerdeyse hıc bır fark yok :)) agrı sızı da cok nadır oldu hapsurunca :)) hersey harıkaydı yarın sargılarım alınıyor merakla beklıyorumm

hergün değişimleri gorebılmek ıcın bırcok fotograf cektırdım ama suan onları paylaşamıyorum burda nasıl yapıcam bılemedım..

Back
X