Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar Allah rızası için yardım edin ne olur ben hem meme hem burun estetiği aynı anda olmak istiyorum olsun bitsin hepsi sizce mümkünmü olabilirmi..hakan güney iyi diyolr ona ameliyat olan warmı varsa fotolarını görebilirmiyim...walla ömrüm boyunca duacınız olurum..bana yardım edin gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım war(((((((
ben ve kuzenım adem beyle ikinci randevumuza gittik.. ben ikinci kez kuzenim ilk kez gitti.. daha önce bir kbb ye görünen kuzenime kbb hemen hallederiz kolay diye yaptırmaya calısmıstı fakat adem bey burnunu inceledi ve çene yapısının burun amelıyatı için çok da uygun olmadığını söyledi (ki bu tavrı bizden çok alkış aldı :)) hemen amelıyat için ısrar etmedi) kuzenime önce çene yapısı için tedaviye başlamasını daha sonra burnunu yaptırmasını tavsiye etti.. ama eğer isterse de burnunu kaldırmadan estetik yapabileceğini belitti.. benim sigortamda sorun çıktı o nedenle amelıyatım eylül 25 civarına ertelendi.. şu anda size amelıyatlı burnumla cevap vermeyi çok isterdim :))
bende aynı şekilde hem meme hem burun aynı anda olsun btsin istiyorum burnumda kemik varmış rahat nefes alamıorum ama estetik olarak deil. olur mu ki o şekilde bilmiyorum okul açılınca bütğn doktorlara tek tek gideceğimm öncelik meme büyütme :)
tatlım inşallah herşey gönlünce olur...fiyat için ne söledi adem bey..ve burnunda sağlık sorunu warmıydı?? yoksa sadece estetikamaçlımı... birde adem beyin yaptığı burunların fotolarını gördünmü gerçekten başarılımı??? birsürü soru oldu ama napıyım bulmuşken seni sorayım bari:) hakkını helal et artık tatlım :))
ben 2 sene önce hakan güneye gögüs büyütme ameliyatı oldum arkadaşlar.. çok araştırmıştım öyleki istanbuldaki şu ünlülerin doktoru onur erola dahi gittim... 2009 da 11 milyar para istedi kendisi.. ayrıca duydum ki meliyatlara artık onur erol değil asistanları giriyormuş.. muayneden sonra vazgeçtim.. sonra istanbul onepte hakan güney diye bir doktorun olduğunu aynı zamanda denizlide de estetik merkezi bulunduğunu duydum.. bu doktoru araştırırken bir arkadaşımında aynı doktora göğüs ameliyatı olduğunu duydum.. arkadaşımla iletişime girdim bilgi aldım hatta yaptığı ameliyatı gördüm... gerçekten çok başarılıydı.. çok doğaldı.. ameliyat izleri yok denecek kadar azdı.. ve sonunda hakan beyle yüz yüze konuşmaya karar verdim.. kullandığı protezler piyasadaki en iyi protezler... çok iyi bir doktor.. beni ilk görüşmemizde ikna etti, gün aldım ve 2009 da ameliyat oldum sonuç düşündüğümden de iyi.. hatta mükemmel diim.. benimle aynı dönemde başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarım ikinci ameliyatlarını oldular... ben çok ağrısız ve çok başarılı bir ameliyat geçirdim 2 sene oldu ve ameliyat izlerimde kayboldu.. tek ameliyatla çok doğal bir sonuca ulaştım yine olsa hakan beye ameliyat olurdum.. burun ameliyatlarında da çok başarılı olduğunu duydum ama görmedim bence kesinlikle hakan beyle görüşmeden denizlide ameliyat olmayın...
bende aynı şekilde hem meme hem burun aynı anda olsun btsin istiyorum burnumda kemik varmış rahat nefes alamıorum ama estetik olarak deil. olur mu ki o şekilde bilmiyorum okul açılınca bütğn doktorlara tek tek gideceğimm öncelik meme büyütme :)
hakan beyi de yine forumdan duydum sanırım ama adem bey kadar uygun bir fiyata mal olacağını sanmıyorum maalesef o yüzden adem beye gittim ben :)
canım özel mesaj hakkım olmadığı için burdan cevap veriim istedim hakan beyle görüş canım burun ameliyatını bilmiyorum ama göğüs konusunda kesinlikle memnun kalırsın.. kullandığı protez markası mentor.. piyasadaki en iyi protez.. sertifikasını veriyor size.. buda çok önemli bir ayrıntı.. hiçbir ağrım sızımda olmadı, korkulacak bir ameliyat ta değil yani.. ayrıca hakan bey istanbul onepte onur erolun hastanesinde çalışan bir doktor zaten.. haftanın iki günüde dedizliye geliyor.. istanbula yada izmire gitmene hiç gerek yok inan.. benim izmir istanbulda ve ankadarada ameliyat olan arkadaşlarım var.. hepsinin 2. 3 ameliyatları ve hiç doğal değil görüntü açısından.. ben sadece hakan beyle bir görüş diyebilirim sonrası sana kalmış tabikii. :))
kimde karar werdinizsiz... ne güzel olur ikisi birden olsa bitse aslında dimi :))))) ben böle istiyorum ameliyat falan diyorum ama hiçte bi bilgim yok doktor konusunda...denizlide olsun istiyorum ama burdaki doktorlarda acaba iyimidir ki:/ bilemedim... izmirdeki doktorlarda çok tuzlu geldi bana...Allah yardımcımız olsun(
fazlanazlı arkadaşım bana özelden msj yazmışsın ama benim msj hakkım yok canım cevap veremedim.. ben çok memnunum kesinlikle hakan beyle görüş tek ameliyatla doğal bir sonuç istiyorsan.. zaten hakan bey istanbul onepte onur erolun hastanesinde çalışan bir doktor haftanın iki günü de denizliye geliyor.. kesinlikle güvenebilirsin.. benim çevremde herkes 2. hatta 3. ameliyatlarını oldular ben tek memnun olan ve tek ameliyatla sonuca ulaşmış biriyim :)
kimde karar werdinizsiz... ne güzel olur ikisi birden olsa bitse aslında dimi :))))) ben böle istiyorum ameliyat falan diyorum ama hiçte bi bilgim yok doktor konusunda...denizlide olsun istiyorum ama burdaki doktorlarda acaba iyimidir ki:/ bilemedim... izmirdeki doktorlarda çok tuzlu geldi bana...Allah yardımcımız olsun(
fazla nazlıcım özel mesajına cvp veremedim üzgünüm msj sayım yeterli değil..valla bende düşünce iindeyim birtürlü karr weremiyorum..birde yaptırdığıma değer inşallah die endişeleniyorum..doktorlar hakkında hiç bi fikrim yok... ayrıca birde şu var dişlerimi bende yaptırmak istiyorum...çok ortak yönümüz war:)) seninle buluşup konuşmak isterim)
Hanimlarr ben dun ameliyatimi olduum![]()
Bahsettigim gİbi devlet hastanesindeki adem bey yapti ameliyatimi cok guzel gecti cok rahatim dun oglen ciktim ameliyattan hic agrim olmadi hatta bugun evimdeyim ve oturabiliyorum surekli yatmiyorum. Silikon tampon kullandigi icin burnumdan nefes de aliyorum ve su an bile burnumu cok sevdim :)