merhaba ben hakan beyi bilmiyorum işin maddiyatını düşününce devlet hastanesinde çalışan bir doktor arayışına girdim gerek burdan gerekse gidip bizzat görüşerek (bir de hastaneden bir doktorun görüşünü alarak) yazdım yorumlarımı da fakat ben ve kuzenim birlikte amelıyat olmayı planlıyoruz yarın da kuzenimin randevusu var sabah .. gelişmelerden haberdar edebilirim..
paude meme büyütme estetiği 2ooo
denizli devlet hastanesinde bi komplikasyon olmazsa 15oo-2ooo arası olursa fiyat 25oo'leride bulabilir ortalama fiyat bu..
bana hastaneden tam anlamı ile soylenen şekli bu .. Umarım yardımcı olabilmişimdir..
merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?
paude meme büyütme estetiği 2ooo
denizli devlet hastanesinde bi komplikasyon olmazsa 15oo-2ooo arası olursa fiyat 25oo'leride bulabilir ortalama fiyat bu..
bana hastaneden tam anlamı ile soylenen şekli bu .. Umarım yardımcı olabilmişimdir..
bantla bile dolasırım ezgiii yeterkı dusmesın daha fazla =))) off stres yarATtı bende bu durum
yan gorunus Eki Görüntüle 601346
çok güzel olmuş.tam benim istediğim gibi.ben kulakoldum.15 gün önce.iyileşti kulaklrm.doğal oldu kulaklarda bi sıkıntı yok.ama burun düşündürüyor.benim görüntü olarak baya bi problemli burnum.ama işte çevre baskısından cesaret edemiyorum.bir de ağrılı olmasından korkuyorum.ameliyattan sonra morlıklar falan işte korkutuyor.sizinkisi baya bi hoş olmuş.
merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?
arkadaşlar bende yeniyim.birkaç fotolarınınzı gördüm.burunlarınınz harika olmuş.bende adem beyi düşünüyorum ama daha fazla foto görmek istiyorum. benide arkadaş olarak eklermisisniz. lütfen çok rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?