DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

paude meme büyütme estetiği 2ooo
denizli devlet hastanesinde bi komplikasyon olmazsa 15oo-2ooo arası olursa fiyat 25oo'leride bulabilir ortalama fiyat bu..
bana hastaneden tam anlamı ile soylenen şekli bu .. Umarım yardımcı olabilmişimdir..

paü de hangi dr bu fiyatı verdi mayne oldun mu...ben arayıp sormuştum önce asistanların muayene ettiğini sonra hocaları olan hakan beyin baktığını söylemişlendi. forumda iki hakandan bahsediliyor. biri paü de ki hakan hoca soyaını bilmiyorum biri çamlıkta muaynehanesi olan ist onepte çalışıp haftada 2 gün denizliye gelen hakan güney..

merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?

genelde zamanla iner deniliyor ben burun ameliyatı olmadım ama sakıncsı yoksa kaça mal olduğun sorabilir miyim ben meme büyütme düşünüyorum. ama göörüşmedim hakan beyle bi fikir olsun isterim.. geçmiş olsun.

slm,
denizlide fiyatlar baya ucuzmus. Ist 3000 basliyor.

bantla bile dolasırım ezgiii yeterkı dusmesın daha fazla =))) off stres yarATtı bende bu durum

mrb canım.biz adem beyin muayene odasının önünde karşılaşmıştıkhatrlarsan.nasıl olduğunu merak ettm.herhangi bi sıkıntı oluştu mu .burnunuzun son halini merak ettm desem çok olur muyum.ben de şubat sonu olabilirm diye düşünüyorm.

evet hatırladım sizi benım hersey yolunda burnum cok dogal oldu gectı artık tamamen ama cok dogal olmasından yana bıraz skıntılıyım eskısınden pek fark yok eskıden de problemlı degıldı benım kı pek gıttıkce dusuyor burnum zaman ne gosterıcek bende cok merak edıyorum

sizin kulak estetıgıydı yanlıs hatırlamıyorsam degıl mı ? ben hıc yaptırana rastlamadım bugune kadar umarım sızınde basarılı gecer

çok güzel olmuş.tam benim istediğim gibi.ben kulakoldum.15 gün önce.iyileşti kulaklrm.doğal oldu kulaklarda bi sıkıntı yok.ama burun düşündürüyor.benim görüntü olarak baya bi problemli burnum.ama işte çevre baskısından cesaret edemiyorum.bir de ağrılı olmasından korkuyorum.ameliyattan sonra morlıklar falan işte korkutuyor.sizinkisi baya bi hoş olmuş.

gecmıs olsun sıze de tesekkr ederm benım kemıkle ılgılı bı ıslem olmadıgı ıcın tek bır morluk olmadı cok rahat gectı amelıyatım ve sonrası . verılen agrı kesıcı sayesınde hıc agrım olmadı yüzümde şişlik oldu bıraz o da normaldi zaten . cevre baskısını düşünmeyın gecer gider alısırlar fakat sız bu halınızle mutlu degılsenız bılın kı ınsana en buyuk zararı yıne kendısı verır .

2 hafta önce ben de paü de oldum , doktorumuda gayet iyi araştırdım ve iletişimimiz çok iyiydi , burnum şu anda iyi gibi gözüküyo , memnunum diyebilirim :) Pr. dok. Cüneyt Orhan Kara :) Kbb ekibine gösterin derim

arkadaşlar bende yeniyim.birkaç fotolarınınzı gördüm.burunlarınınz harika olmuş.bende adem beyi düşünüyorum ama daha fazla foto görmek istiyorum. benide arkadaş olarak eklermisisniz. lütfen çok rica ediyorum.

merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?

hakan güneye ameliyat oldunuz yani.burnunuzu merak ediyorum. resminiz yok sanırım.bende aden beyle hakan bey arasnda kaldım

benim fotolarım açık bakabilirsin. ben adem beye yaptırdım. artık kendisi devlet hastanesinde değil üniversite hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…