hmm gecmıs olsun sankı senınle ısteklerımız aynı gıbı benı ısterlermı acaba:) bende burun ustunde kemer var nasıl alıyolar kırıyolarmı korkuyorum napıyolar bılmıyorumaynı paramı kac para ortalama fıyatlar? paüdemi yaptırdı ben bı kızla daha konustm hakan guney dıe bırıne yaptırmıs tanıyomusun?
sen hakan güney le görüştün mü?bence önce git doktorla görüş sonra bi kaç doktorla daha görüş ona göre bir karar verirsin.zaten onlar senin fotolarını çeker bi tasarı falan yaparlar bakarsın bu aslında el becerisi.forumda yaptıran arkadaşı diyorsan onunla iletişime geç.ya kırmak denilen küçük kesiler gibi bişi sanırım :)
ben de burada çok araştırdım ama malesef iyi bi doktor bulamadım. hatta bi arkadaşım denizlide yaptırdı burnunu ve 1 sene içinde önce bi kemik çıktı burnunda sonradan da burnunun ucu sağa kaydı ve yapılmadan önceki burnundan daha da kötü bi hal aldı burnu:l o yüzden buradaki doktorlara pek güvenemedim açıkcası. haftaya istanbulda olacağım, hakkında olumsuz hiç birşey okumadığım bi doktor buldum. belki denizlide de vardır iyi bi doktor ama dediğim gibi arkadasımın basına gelen olay beni cok korkuttu:/
ben de burada çok araştırdım ama malesef iyi bi doktor bulamadım. hatta bi arkadaşım denizlide yaptırdı burnunu ve 1 sene içinde önce bi kemik çıktı burnunda sonradan da burnunun ucu sağa kaydı ve yapılmadan önceki burnundan daha da kötü bi hal aldı burnu:l o yüzden buradaki doktorlara pek güvenemedim açıkcası. haftaya istanbulda olacağım, hakkında olumsuz hiç birşey okumadığım bi doktor buldum. belki denizlide de vardır iyi bi doktor ama dediğim gibi arkadasımın basına gelen olay beni cok korkuttu:/
hadı yaa sansızlıkmı doktorun acemılıgımı artık cok uzuldumm bende endıselıyım denızlıden ama bılmıyorum nereye yaptırmıstı arkadasın? bende arastırma ıcersındeym bu aralar. ıns basarılı bı amelıyat olur ıstedıgın gıbı bı sonuc alırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?