Bende ayni durumdayım canım ailem felan desteklemiyor eğer benimki de kotu olursa bende kaldiramam lakin kötü olma riski her doktora var ..Ben reelde de arastiriyorum ADEM beyi şu an bakalım artik.Gorusmemde bana güven verdi gibi sali günü tekrar gidicem ,sen de denizlide misin ?Canim evet ben henuz gorusmedim adem beyle. Evet adem beyde benim dr seceneklerim arasinda. Aynen ne olursa olsun sonucta kotu olma riski varya insan gercekten cok korkuo. Ameliyatyan korkuyorum sadece ya pisman olursam diyorummm cunku kimse destek deil karsi herkes olmama. Koru olursa çevremden duyduklarimda bitirir beniii
Canim ben konyada yasiyorum ama denizliliyim ailem denizlide. Allahim affetsun Burnuma fena takmis durumdayimBende ayni durumdayım canım ailem felan desteklemiyor eğer benimki de kotu olursa bende kaldiramam lakin kötü olma riski her doktora var ..Ben reelde de arastiriyorum ADEM beyi şu an bakalım artik.Gorusmemde bana güven verdi gibi sali günü tekrar gidicem ,sen de denizlide misin ?
Amin canım inşallah hepimiz mutlu burunlara kavuşuruzCanim ben konyada yasiyorum ama denizliliyim ailem denizlide. Allahim affetsun Burnuma fena takmis durumdayimayni durumdayiz herkes ne gerek var sakin olma dio esimde dahil. O yuzden risk almak istemiyorum. Tabiki en iyi doktorda bile bu risk var tamamen sans allahim yardimcimz olsun
Ben şimdilik memnunum canım 18 gün oldu yarin bandajlarim çıkacakArkadaşlar psikolojim bozuluyor burnumun şekli yüzünden Denizli de Adem Topkara ismini duydum bu doktora burun ameliyatı olup memnun olan var mı
yeni ameliyat olanlar durumlar nasıl? biz bizim aileden 2. kişiyi adem beyin ellerine teslim edicez :) Üniversite hastanesinde yağ aldıran var mı aranızda?
merhaba canım memnun kaldın mı doktor beyden.bende ona düşünüyorum çünküdenizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))
denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))
oldun mu ameliyatını canm sen?nasıl geçti.kızlar Allah rızası için yardım edin ne olur ben hem meme hem burun estetiği aynı anda olmak istiyorum olsun bitsin hepsi sizce mümkünmü olabilirmi..hakan güney iyi diyolr ona ameliyat olan warmı varsa fotolarını görebilirmiyim...walla ömrüm boyunca duacınız olurum..bana yardım edin gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım war(((((((
canım özel mesaj hakkım olmadığı için burdan cevap veriim istedim hakan beyle görüş canım burun ameliyatını bilmiyorum ama göğüs konusunda kesinlikle memnun kalırsın.. kullandığı protez markası mentor.. piyasadaki en iyi protez.. sertifikasını veriyor size.. buda çok önemli bir ayrıntı.. hiçbir ağrım sızımda olmadı, korkulacak bir ameliyat ta değil yani.. ayrıca hakan bey istanbul onepte onur erolun hastanesinde çalışan bir doktor zaten.. haftanın iki günüde dedizliye geliyor.. istanbula yada izmire gitmene hiç gerek yok inan.. benim izmir istanbulda ve ankadarada ameliyat olan arkadaşlarım var.. hepsinin 2. 3 ameliyatları ve hiç doğal değil görüntü açısından.. ben sadece hakan beyle bir görüş diyebilirim sonrası sana kalmış tabikii. :))
gülşahcım seninle acilen konuşmalıyım cesaret aldım yazdıklarından ötürü.ben 2009 tarihinde hastane masrafları dahil 7 milyar lira verdim.. hakan beyde bana tek ameliyatla mükemmel bir sonuç verdi... diğer arkadaşlarım 2. hatta 3. ameliyatlarını oldular bu fiyat onların verdiği fiyatların yanında inanın çok komik kaldı...
merhaba Hakan bey e göğüs estetiği olan var mı?ezgicim ben uzun arastırmalarım sonucu her doktorun el becerısının bı bölümde yogunlastıgını gördüm . kimle konustuysam hakan bey ıcın göğüs amelıyatlarındA 1 nıumara oldugunu soyledıler ama burun konusunda tereddutte kalanları gorunce önyargılı davranmamam gerektıgını düşünerek arastırmalarıma devam ettım.
canım sen burun estetiği mi istiyorsun göğüs mü?merhaba Hakan bey e göğüs estetiği olan var mı?
göğüs :)canım sen burun estetiği mi istiyorsun göğüs mü?
Tanımıyorum kendisini. Bir de Denizli devlet hastanesinde Dr Hüseyin zeybek var ben ona lipo oldum ondan da memnun kaldım bilginize.Merhaba kızlar konu açılalı çok uzun süre olmus. Fakat yeni başlık açmak istemedim. Umarım görüp cevap yazan olur. Bende serkan bariskan'i bir suredir takip ediyorum. Acaba kendisine ameliyat olan varmı? Merak ettiğim şeyler var yardımcı olan olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim cevabınız için.Tanımıyorum kendisini. Bir de Denizli devlet hastanesinde Dr Hüseyin zeybek var ben ona lipo oldum ondan da memnun kaldım bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?