Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bizim şansımız hiç estetik gibi durmayan doğal burunlarımız :) hatta ben öyle benimsedim ki, sanki doğduğumdan beri bu burunla yaşıyor gibiyim, eski hallerimi unuttum gitti
eski burnun çok kötü değilmiş ama yeni burnunla özellikle gözlerinin güzelliği ortaya çıkmış :)
Ne guzel ilerlemeler olmus burda :)) yarin gunduz bilgisayardan girip tek tek incelemem lazim cok merak ettim :))
merhaba bende Hakan beye ameliyat oldum iki hafta oldu ve burnum çok kalkık, estetik olduğu çok belli oluyor. Sizin de böyle olmuş muydu? İner mı sizce?
arkadaşlar ben yarın adem bey e oluyorum . aslında baştan beri hakan guney dedim buraya da yazmıstım fakat adem beyle tanıstıktan snra fıkrım tamamen değiştii :)))
Arkadaşlar bende kulak estetiği olmak istiyorum adem beye 25ine randevu aldım ve konuşmaya gidicem sizce bana ne kadar fiyata gelir tahminen çok istiyorum bu estetiği aynı zamanda da acayip korkuyorum inşallah güzel bir fiyat çıkar da yaptırabilirim![]()
olgacn seni merak ediyorum valla nerelerdesin hoşgeldin :)) herkese açık albüm yaptım bakabilirsiniz albümlerde kızlar
burunlar harikaa :)) ama benım kalkıklık ındı bayaa daha ınecek mı acaba yoksa eskısınden farkı kalmıcak >:>D
![]()
ben de bir foto ekleyeyim o zaman son halimden :) Eki Görüntüle 582840
oldu mu bilmem