DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

$image_1355236911331853.webp

yandan ve onden görünüş

dun tamponlardAN DA Kurtuldum şişlikler ınmeye başladı. senınde dedıgın gıbı ezgıcım ınmeye basladı burun ucu ama daha dogal duracak =)))

amelıyattan once herhangı bı kemık ya da egrılık kemer sorunum yoktu benım. nefes alma problemlerım ıcın yaptırdım aslında kotu de olmadı hani :))$Fotoğraf0098.webp

evet bizim şansımız hiç estetik gibi durmayan doğal burunlarımız :) hatta ben öyle benimsedim ki, sanki doğduğumdan beri bu burunla yaşıyor gibiyim, eski hallerimi unuttum gitti :D
eski burnun çok kötü değilmiş ama yeni burnunla özellikle gözlerinin güzelliği ortaya çıkmış :)

evet bizim şansımız hiç estetik gibi durmayan doğal burunlarımız :) hatta ben öyle benimsedim ki, sanki doğduğumdan beri bu burunla yaşıyor gibiyim, eski hallerimi unuttum gitti :D
eski burnun çok kötü değilmiş ama yeni burnunla özellikle gözlerinin güzelliği ortaya çıkmış :)

tşk ederımm :)) ben senın fotogrflarını goremıyorum yeni üye oldugum ıcın maleseff .

Arkadaşlar bende kulak estetiği olmak istiyorum adem beye 25ine randevu aldım ve konuşmaya gidicem sizce bana ne kadar fiyata gelir tahminen çok istiyorum bu estetiği aynı zamanda da acayip korkuyorum inşallah güzel bir fiyat çıkar da yaptırabilirim :(

burun estetiği olsa bişeyler atayım ama kulak estetiği hiç araştırmadığım bir konu :5:

burunlar harikaa :)) ama benım kalkıklık ındı bayaa daha ınecek mı acaba yoksa eskısınden farkı kalmıcak >:D:>D:D

sağolun kızlaaar hepimizinkine nazar değmesin :) irresistable ben geceleri (adem beyin tavsiyesi üzerine) burun ucumdan iki kaşımın arasına kadar uzanacak şekilde bant yapıştırıyorum. ucunu hafif kaldırmasını sağlıyor, düşmesini engelliyor. sen de öyle yap evde olduğun zamanlarda.

merhaba arkadaslar bende burun ameliyatı olmak istiyorum denizlide,burunlarınızı cok merak ettim arkadaslık istegi gonderdim kabul ederseniz sevinirim..

Back
X