Arkadaşlar özel Sağlik La Anlaşmali Kendi özel Muayenehanesinde çalişan Kadin Doğumcu Nuray Aydini Taniyormusunuz.nasil Bi Dr.bi Fikriniz Varmi?
selam bende bebegımı dusurdum 2 bucuk aylıktı. ıyı bır doktor bılen varsa doktorumu degıstırmek ıstıyorum bu arada nuray hanım hakkında ıyı seyler duymuyorum bırkac kısıde hamıle sonrası parca bırakmıs ama yınede sız bılırsınız ıyı gunler
arkadaslar ben hıc dogum yapmadım o yuzden bılmıyorum bana dogum yapmıs bır bayan nuray hanım benım ıcımde parca bırakmıs o yuzden dogumdan sonra bıdaha kurtas oldum dedı ve bırkac kısıdede bu olmus ben sadece duydum dedım ınanmıyorsanız sız bılırsınız * ıyı doktor bılıyorsanız yazarmısınız özel saglıkta meral alten var o nasıl*
ne bakımdan acımasız sen gıttınmı* benı ona onerıyorlarda o yuzden sordum ama haklısın bıraz sans ısı....sımdıkı doktorun kım nasıl ıyımı?denzlıde ne ıs yapıyorsun 1 yıl oldu gelelı demıssın?
ay sonu kızların gelmerhaba bende denizlideyim ve önereceğiniz dr isimlerini bekliyorum 10 hafta 4 günlük hamileyim sevgilerle
merhaba bende denizlideyim ve önereceğiniz dr isimlerini bekliyorum 10 hafta 4 günlük hamileyim sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?