denizliden hamileler

normal doğummu sezeryanmı

• normal

OY: 20 62,5%
  • sezeryan

OY: 12 37,5%

• Ankete Katılan
    32
Arkadaşlar özel Sağlik La Anlaşmali Kendi özel Muayenehanesinde çalişan Kadin Doğumcu Nuray Aydini Taniyormusunuz.nasil Bi Dr.bi Fikriniz Varmi?

cnm nuray hnm harika bir insan bende ona başladım
nuray hnm ı yaklaşık 5 senedir tanıyorum ahbaplığımız vardı ama dr um apdurrahman orhondu.çünkü o bana kızıma kavuşmamda yardımcı olduğu için bir nevi innet borcu ile 9 senedir hiç değiştirmedim.
şimdi 2. bebek için uğraşıyoruz abdurrahman bey doğum konusunda süper bir dr fakat tedavi olarak kendini artık günümüze uyarlamamış sanırım 1 yıldır hamiş olamadığım için nuray hanıma başladım hemen teşhisi koydu ve tedaviye başladık
daha öncede dedimya çok canayakın ve iyi bir bayan tavsiye ederim

Miracim Ilgine Tşk Ler.umarim En Kisa Zamanda Aramiza Katilirsin.nuray Hanima Gidcem Tşk Ler.

selam bende bebegımı dusurdum 2 bucuk aylıktı. ıyı bır doktor bılen varsa doktorumu degıstırmek ıstıyorum bu arada nuray hanım hakkında ıyı seyler duymuyorum bırkac kısıde hamıle sonrası parca bırakmıs ama yınede sız bılırsınız ıyı gunler

hamile sonrası nasıl parça kalır anlamadım cnm açıklarmısın:uhm:

Hakaten Hamilelik Sonrasi Ne Parçasai Kalirki Anlamadim.o Dediğim Kürtaj Sonrasi Olmasin.

arkadaslar ben hıc dogum yapmadım o yuzden bılmıyorum bana dogum yapmıs bır bayan nuray hanım benım ıcımde parca bırakmıs o yuzden dogumdan sonra bıdaha kurtas oldum dedı ve bırkac kısıdede bu olmus ben sadece duydum dedım ınanmıyorsanız sız bılırsınız * ıyı doktor bılıyorsanız yazarmısınız özel saglıkta meral alten var o nasıl*

meral hanımıda ben sevmem hiç
çok acımasız davranr bazen
yaaa dr işi şans işi be kızlar

ne bakımdan acımasız sen gıttınmı* benı ona onerıyorlarda o yuzden sordum ama haklısın bıraz sans ısı....sımdıkı doktorun kım nasıl ıyımı?denzlıde ne ıs yapıyorsun 1 yıl oldu gelelı demıssın?

cnm ben 10 yıldır denizli deyim
şu an nuray hnm a gidiyorum
ben daha önce çalıştığım işten dolayı dr ları tanıyorum
meral hnm ıda kişilik olarak tanırım nuray hnm ıda ve bir çok dr u
öncelikle abdurrahman beye gittim ben iki ölü bebek vakam var sonra kızım oldu şükür 6 yaşına girecek.2. bebeği düşünüyoruz ama 14 aydır korunmamama rağmen olmuyor.abdurrahman bey doğum vs.. olaylarında süper ama tedavi sürecinde kendini geri bırakmış
yani 1 yıldır oyalandım ben.sonra m.emin soysal a gittim prof üniv.oda bi teşhis koydu evlere şenlik ameliyata kalkıştı.sonuçta ben cahil bir insan değilim ve int. çok araştırıyorum.
en son nuray hnm. gittim şu an tedavi sürecindeyim bakalım cnm inş hamiş olurum en kısa zamanda

parça olayına gelince normal doğum yapan kadınların bir bölümünde halk dilinde eşiği deniyor o tam olarak çıkmıyor ve kanama s çokluğu nedeni ile kürtaj ile temizleniyor.bu dr dan çok yapı ile lğili cnm

kızlar cts buluşuyoruz
buluşma ve aktivite sayfasından yerine ve zamanına bakın
bekliyorum siziiiii

Ben honazda öğretmenin.burda oturuyorum.4 yaşında kızım var 10 haftalıkta gebeyim.12. haftamı doldurunca nuray aydına bi gidcem bakalım.denemekten başka şansım yok.dediğim gibi geleli 1 yıl oldu dr lar konusunda hiç bir bilgim yok.miracım iş ne?

anladım canım ınsallah en kısa zamanda anne olursun bende bu yaz denıcem bakalım ınsallah sen memnun kalırsan belkı bende hamıle olunca gıdeyım ama ınsan herseye ınanıyo napıyım ben bu konularda cok korkuyorum ... allah kerkese nasıp etsın ..... ela gozlu _ merhaba benım esımde muasebecı

kızlar yarın yani 12 ocak ta saat 13 de teras park gönül kahvesinde buluşuyoruz haberiniz olsun

arkadaşlar dende denizliliyim
şuan orda degilim ama kalbim hep orda.iş nedeniyle sakaryada oturuyorum denizliyi çok seviyorum kendinize iyi bakın.hamile olanlar inşallah sağ sağlim bebeginizi kucanıza alırsınız

merhaba bende denizlideyim ve önereceğiniz dr isimlerini bekliyorum 10 hafta 4 günlük hamileyim sevgilerle

merhaba bende denizlideyim ve önereceğiniz dr isimlerini bekliyorum 10 hafta 4 günlük hamileyim sevgilerle

merhaba güzelim bende denizlideyim.hiç doktora gitmedinmi daha,yoksa memnun deilmisin?şuan ben 6+6 günlük hamileyim ben prof.erkan beye gidiyorum,harika bi doktor.daha önce benim 2 tane gebeliğim olmustu ve ölümle sonuçlandı.normal doktorlarla çok ama çok farkı var söylim.eğer maddi açısından durumun iyiyse git derim.şunuda söylemeden geçemiycem,bana sorcak olursan bayan doktora gitme.ben önceden bayan doktor diye tutturmuştum ve büyük konuştum,asla erkek doktora gitmem demiştim ama büyük konuşmamak lazımmış.bana söylüyolardıda ben inanmıyordum.erkek doktorlar daha iyi,bayanlardan daha anlayışlı,daha dikkatli,daha açıklayıcı,daha güler yüzlüler.tercih senin tabi de...prof.istemiyorum dersende ismail uryanın çok iyi olduğunu söylüyor çok kişi.ayrıca hayırlı olsun canım.allah kucağına almayı nasip etsin.

ilk bebeğimi izmirde doğurdum. denizliye yeni geldim hamileyim. burada rıdvan erdemire gidecem. pek kimseyi tanımıyom ama bir kaç kişiden adını duydum iyi diyolar bir de ben izmirde epidural ile doğurmuştum burda anestezi uzmanlarını hiç tanımıyom epidural için tavsiye edeceğiniz biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…