merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 8 haftalık hamileyim nuray hanıma gidiyorum çok iii bir doktor çok açıklayıcı herşeyde ne sorarsanız uzun uzun anlatıyo
ilk bebeğimi izmirde doğurdum. denizliye yeni geldim hamileyim. burada rıdvan erdemire gidecem. pek kimseyi tanımıyom ama bir kaç kişiden adını duydum iyi diyolar bir de ben izmirde epidural ile doğurmuştum burda anestezi uzmanlarını hiç tanımıyom epidural için tavsiye edeceğiniz biri var mı?
Merhaba canım ben hamile değilim ama kuzenim epidural doğumu er-pa hastanesinde yaptı oranın anestezistinin iyi olduğunu biliyorum çünkü eşim sağlık sektöründe çalışıyor.Adını hatırlamıyorum ama başhekim yardımcısıydı sanırım.Zaten rıdvan beye gidersen epidurlinde orda olur bence iyi bir seçim.
Merhaba canım ben hamile değilim ama kuzenim epidural doğumu er-pa hastanesinde yaptı oranın anestezistinin iyi olduğunu biliyorum çünkü eşim sağlık sektöründe çalışıyor.Adını hatırlamıyorum ama başhekim yardımcısıydı sanırım.Zaten rıdvan beye gidersen epidurlinde orda olur bence iyi bir seçim.
merhaba,
canım yaaa, sana bişey sorabilir miyim?
Eşim sağlık sektöründe demişsin, ben Odak tıp merkezi, Murat Karayel'e gidiyorum, hastane ve doktor nasıl, bilgisi varmı eşinin bi sorar mısın??
şimdiden teşekkürler... a.s.
merhaba,
canım yaaa, sana bişey sorabilir miyim?
Eşim sağlık sektöründe demişsin, ben Odak tıp merkezi, Murat Karayel'e gidiyorum, hastane ve doktor nasıl, bilgisi varmı eşinin bi sorar mısın??
şimdiden teşekkürler... a.s.
Mesajını yeni gördüm canım kusura bakma.Eşime sordum odak tıp merkezi iyidir ve doktorda iyidir hakkında kötü bir şey duymadım dedi.Eğer başka birşey duyarsam mutlaka söylerim İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini sevgiler.
Evet canım o 2 arkadaşım onunla epidural oldu.Birisi sezeryan diğeri normal oldu.İkiside çok memnun kaldılar.Bende hamile olursam er-pa da epidural yapacağım.Zaten araştırırsan bu konuda sayılı uzman olduğunu görürsün.
MURATkarayel e 3 ay gittim değiştirdm.dr.dan çok menmundum.o aynı zamanda odak'ın sahibi.değiştirme nedenim şuydu orası ernihayetinde nir tıp merkezi yani en küçük sağlık birimlerinden biri.hastane kadar kapsamlı dreğil.doğumdada başına ne gelecegi belli olmaz.sebebim buydu .12.haftadan beri erpa ile anlaşmalı nuray aydın a gidiyorum .menmunum.şu an 34 haftalık hamileym .bana isim konusunda yardımcı olun lütfen.
arkadaşlar ben doğum öncesinde de hamileliğim boyunca da odak tıp merkezinden murat karayel e gittim. doğumumu da odak ta yaptım ve inanılmaz memnun kaldım. benim için kaliteli hizmet kaliteli şartlar ve konuya hakim insanlar önemli mutlaka herkes için de öyledir nihayetinde hem canınızı hem yavrunuzu emanet edeceksiniz o yüzden hiç dr umu ya da hastanemi değiştirmeyi düşünmedim. ayrıca murta bey ultrason konusunda gerçekten çok iddialı. umarım dr yada hastane önerisi isteyenlere bi fikir verebilmişimdir.
selen sss mrb bende murat karayele gitmeye başladım aşılama olcak benim bakalımm artık hayırlısı ama murat beyi herkese tavsiye ederim işinde çok bilgili ve uzman bi dr
slm.....
bende denizliye taşınalı 3ay oldu eşimin tahini cıktı ve burda hamile kaldım ve benimde ilk gebelik bende 1.5yıldır evliyim 27yaşındayım istanbuldan geliyoruz ben calışmıyorum. şuan bende 11+4hamileyim benim bebiş seninkine göre daha kücük...bu hafta sonu murat karayelde randevum var ilk gidişim olcak murat beye bakalım