denizlili hamişler ve hamiş adayları nerdesiniz

slm kızlar denizlili hamiişler burda buluşalım bundan sonra doktorları fiyatları ve bebişlerimizi konuşuruz ...

merhaba ben de denizliliyim 19+1 günlük hamileyim sizinki ne kadarlık hangi doktora gidiyorsunuz

merhaba canim aramiz çok az seninle benimde 18+4 ultrasona göre 19+1 benimde nuray aydina gidiyorum ama sigortayla anlaşmasi bitmiş şuan başka bi doktor araştiriyorum sen kime gidiyosun bu arada 3 lü testin yapildimi

Kizlar çalişiyomusunuz ev hanimimisiniz neler yapiyorsunuz anlatin tanişalim özendim heryerde hamişler burda tanişip buluşmuşlar bigün bizde ayarlariz belki ne dersiniz

slm
bende denizlidenim 34 haftalık hamileyim. az kaldı bebişimi kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum.

hımmmm buraya denizlili hamişler takılıyo sanırsam, ben de denizliliyim ve 30+4 haftalık hamişim, murat karayele gidiyorum, ben emekli sandığına bağlıyım, odak tıp merkezine sevkli gidince 35 ytl ödüyorum, sigortayla anlaşması olup olmadığına hiç dikkat etmedim, doğumumu orada yapmayı düşünüyorum, normal doğum paketi 550 ytl imiş, sezaryen doğum paketi de yanlış hatırlamıyorsam 750 ytl civarındaydı, yanında bir de çocuk doktoru ücreti var, gündüz olursa 60 ytl gece olursa 90 ytl imiş, normal doğumda 1 gece sezaryende 2 gece hastanede kalınıyormuş, hastaneyi beğeniyorum, doktorum da çok tatlı bi adam, diğer doktorlarda bu duygğuyu yaşayamadım ama şu anki doktorum bana güven veriyor, doğumumu da onda yaptırmayı düşünüyorum, allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin, seviyle kalın

slm
bende denizlidenim 34 haftalık hamileyim. Az kaldı bebişimi kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum.

merhaba canim allah bi avazda sağ salim kurtarsin ikinizide vuslata az kalmiş darisi başimiza aramizda tecrübeli bi hamiş olmasina sevindim biz yolun başini biraz geçtik tecrübelerini paylaşirsin artik bizimle bebişin kiz mi erkek mi bu arada

merhaba canim ne güzel yaa seninde vuslata az kalmiş allah sağ salim kurtarsin biavazda cümlesiyle beraber murat beyi çok methediyorlar iyi bi doktormuş bu arada doğum normalmi olucak senin bebişin kizmi erkekmi adi ne anlat teyzelerine

ay benim vuslata daha çok var bee, 10 hafta var daha benneyaptımki doğum anı aklıma geldikçe tırsıyorum :roflol: murat bey bence gerçekten çok hoş, şu ana kadar beni itecek herhangi bir durum yaşamadım orada, eğer bir sorun olmazsa orada bitirmeyi düşünüyorum, normal bi doğum istiyorum ama bu işler kısmet belli olmuyor, açıkçası sezaryenden tırsıyorum profil resmime baksana bebişim gülümsüyo, allah hepimizi sağ salim kurtulmak nasip etsin inşallah, benim oğluşum olcak kısmet olursa, kimin kızı olcek bu arada, kertmek isteyen olursa biz hazırız yanea :roflol:

Kizlar bu arada bugün 3 lü test sonuçlarini aldim çok iyi çikti allahim nasil sevindim umarim herkesin iyi çikmiştir. Ben kisaca biraz anlatayim size kendimi benim 4. Gebeliğim 3 ünü kaybettim erken haftalarda 2 si düştü 7 ve 8. Haftalarda biride boş gebelikti . Tüm ümidimi kaybetmiştim aslina bakarsaniz hertürlü testim yapildi çok normal dedi doktorlar hiçbir problem yoktu eşimdede yoktu yine takdiri ilahi demekki .. Hiç düşünmediğim bi anda hamiş kaldim ve maşallah diyeyim şimdilik 2 li test 3 lü test hepsi süper çikti haftasina göre gelişmeside önde dedi doktor iyi gidiyo allahim kimsenin emeğini ümidini boşa çikarmaz inşallah sonuna kadar devam ettirir ve hayirli evlatlar nasip eder dilerim herkese dostuma düşmanima

bir an önce hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah, bugüne kadar benimde testlerim normal çıktı, hatta bebişim haftasına göre önde gidiyomuş ama yine de kısmet diyorum ben herşeye, benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, şimdi düştüğüne üzülmüyorum çünkü doğanın kanunu bu, düşen bebişlerimizde kromozom bozukluğu varmış demekki, vücudumuz da doğal olarak bebişlerimizi atmaya çalıştı, belki yaşasalardı sakat olucaklardı, bizim için böylesi hayırlıydı diye düşünüyorum ben, allah şu andaki bebişlerimize ve sonra doğacak bebişlerimize ömür versin

güzelim bizimkini düşününce seninki baya bi az kalmiş gibi geldi bana allahim sağ salim kavuştursunda bu bekleyişler bile güzel aslina bakarsaniz dimi tatli hasret bunlar

güzelim bizimkini düşününce seninki baya bi az kalmiş gibi geldi bana allahim sağ salim kavuştursunda bu bekleyişler bile güzel aslina bakarsaniz dimi tatli hasret bunlar

tabiki tatlı hasret ama insan ne de olsa biraz korkuyor, daha önceden tecrübem de yok başıma ne geleceğini de bilmiyorum sanki karanlık bi yolda önüme ne çıkacağını bilmeden ilerliyomuşum gibi geliyo, elimde değil yav tırsıyorum işte :roflol:

amin canim öyle haklisin doğanin bi dengesiymiş bu olsun onlarda cennet kuşlari ahiretliklerimiz bizim orda bizi bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…