H
huriye aydın
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elvan.ecrin
-
slm arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim... zerrin çeliğe gidiyorum ben siz hangi doktora gidiyosunuz... hamileliğiniz nasıl geçiyo... Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin
Bende geldiimmm bende burdayımmm 13+2 haftalık hamileyim doktorum babür kaleli. üniwersiteye bağlı doktorumla daha doğum konusunda konuşmadık hiç,bilen yaşayan warmı üniwersitede nasıl oluo,ortam nasıl? ücret nasıl
selam bende babür kaleliye gidiyorum valla istersen fark alıp özelde yapıyormuş sanırım erpa ama tam emin değilim doktor bir arkadaş söylemişti.
aksercim senin nasıl gidiyo 11 haftalıksın sanırım takvimin doğruysa bulantıların geçtimi
aksercim senin nasıl gidiyo 11 haftalıksın sanırım takvimin doğruysa bulantıların geçtimi
Bende geldiimmm bende burdayımmm 13+2 haftalık hamileyim doktorum babür kaleli. üniwersiteye bağlı doktorumla daha doğum konusunda konuşmadık hiç,bilen yaşayan warmı üniwersitede nasıl oluo,ortam nasıl? ücret nasıl
İbolya canımm teşekkür ederim yaaa çok korktum ben şimdii ya parayı werecen başka hastaneye gidecen doktorunla ya da doktor değiştiricen yanii :bbo: 13 haftalığım bu wakitten sonra doktor değiştirsem nasıl olur gittiğim doktor nasıl karşılar oofff bana şu doktor iyi bu doktor iyi dediler kimse böle şeylerden bahsetmemişti senağlama
merhaba canim hoşgeldin sende aramiza haftalarimiz şimdilik yakin 3 kişi olduk bu arada nuray aldemirin adini bende duydum doktoru değişrttirmek istiyorum sen memnunmusun doktordan ücretleri nasil
canım ben çok memnunum nuray hanımdan arkadaş gibi çok cana yakın saatlerce seninle konuşur istediğini sor yanıtlar hatta ben ilk gittiğimde ya arkadaşız sanki dedim çıktığımda ücretide 80 ytl fakat her gidişimizde almıyo bazen hiç almıyo bazen 40 yeter diyor fiyat konusu uygun bence
sağol tatlım bilmiyorum ya doktor değiştirmek çok zor oluyo ama mecburen maddi nedenlerden değiştirmek zorunda kalınıyo ssk anlaşması bitince süper fiyat çıkartıyorlar herşeye bakalım önümüzdeki ay nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?