denizlili hamişler ve hamiş adayları nerdesiniz

aman da aman utangaçmış teyzesinin gülü, bizimkisi çok utanmaz yaa, bi pozumuz var görsen yiğidin malı meydanda olur gibi bacaklarını ayırmış, doktor bile terbiyesiz dedi :roflol: yakında öğrenirsiniz inşallah, ona göre hazırlık yaparsınız

senin bebişin kızmı erkekmi şeker?
göstermiyo teyzesi bizimki uyuyo doktora gidince hemde yüzüstü ayaklarıda karnına çekiyo secde pozisyonu bişey göstermiyo ben rüyamda erkek bebiş görüyorum ama hep hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun

evet çok hevesliyim sorma bişeyler almak istiyorum ama hem erken daha diyorlar hemde renklerini ona göre seçerim aslında ne saçma şey kim çıkardıysa saçma ama uyuyoruz hepberaber allahın rengi kızda giysin erkekte dimi yabancı ülkerin bazılarında cinsiyet söylenmiyormuş onlarda renk takıntısı yok heralde bizim ülkemizdeki gibi

yok yok daha erken ben hiçbişey almadım daha, biraz daha bekle istersen, ben 2 hafta sonra yıllık izne ondan sonra da doğum iznine ayrılcam o zaman yavaş yavaş bakınmaya başlıcam artık gerekli şeyleri almak için bebişini kucağına al da geri herşey parayla oluyo zaten alınır hepsi

merhaba tekrar
ooo siz sohbeti koyultmuşsunuz.
bebişim kız. artık hazırlıklar hızlandı. doğum çantamı bile hazırladım. bi kaç eksiğim var onları tamamlayacağım. kızımın odasını hazırlıyoruz sabırsızlıkla.
İbolya ile aynı doktora gidiyoruz hatta aynı işyerinde çalışıyoruz. ama artık doğum iznindeyim ben.
İlk hamileliğim, hamileliğim süresince hiç sorunum olmadı diyebilirim Allah'a şükür. ufak tefek şeyler oldu ama geldi geçti. Prensesimin gelişimi de çok iyi. 2 li testimiz normal çıkmıştı. şeker yüklemesinde bi sorun çıkmadı. dediğim gibi herşey iyi gidiyor şükürler olsun ki. inşallah sonuna kadar böyle gider ve hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.

günaydın canım çok sevindim böyle sorunsuz geçmesine darısı başımıza hayatıda sorunsuz dertsiz tasasız geçer inşallah kızımızın ve senin ...

kızlar çok güzel bi site buldum bebeklerin anne karnınfa eğitimiyle ilgili epeydir araştırma yapıyodum klasik müzik çıktı heryerde karşıma pramatüre bebeklerde bile hızlı gelişim göstermelerini sağlıyomuş baya bi üniversiteler araştırmışş neyse işte klasik müzik sitesi arıyodum buldum sizde girin mp3 kısmını tıklayın süpermiş valla insanı rahatlatıyo www.beethovenlives.net adres

merhaba themiscim saol canım mesaj için
kızlar bu benim ikinci bebişim diğeri baya büyüdü .11 yasında kızım var .inşallah ikincisi içinde oğlan dediler ben doktora tekdene evren ceylana gidiyorum daha önceki doktorum ali ulutürktü şimdi erpada sanırım çalışmıyorum ev hanımıyım allah hepimize sağlık ve sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

[
yeşimmervecim merhaba canım resmen başka bişey istesem olcakmış bende eylüle evren beyden randevu aldım nasıl bi doktormuş sorayım kızlara dedim sayfayı açtım baktım sen yazmışsın canım doktor nasıl muayene ayrıntılımı bilgi veriyomu benim ayrıntılı ultason var eylülde ona gidicem 3 boyutlu varmış sanırım bana bilgi verirmisin canım[/QUOTE]

merhaba canım ayrınyılı ultrasona evren beydede girdim ben üniversitede girdim doktor iyi ama bazı şeyleride sen sorarsan anlatıyor sormazsan yüzüstü anlatıp geçiyor şimdiye kadar bana ters gelen bir yanı olmadı belki daha önceki doktorum daha konuşkan olduğu için bana öyle gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…