- Konu Sahibi elvan.ecrin
-
göstermiyo teyzesi bizimki uyuyo doktora gidince hemde yüzüstü ayaklarıda karnına çekiyo secde pozisyonu bişey göstermiyo ben rüyamda erkek bebiş görüyorum ama hep hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun
göstermiyo teyzesi bizimki uyuyo doktora gidince hemde yüzüstü ayaklarıda karnına çekiyo secde pozisyonu bişey göstermiyo ben rüyamda erkek bebiş görüyorum ama hep hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsunsenin bebişin kızmı erkekmi şeker?
evet çok hevesliyim sorma bişeyler almak istiyorum ama hem erken daha diyorlar hemde renklerini ona göre seçerim aslında ne saçma şey kim çıkardıysa saçma ama uyuyoruz hepberaber allahın rengi kızda giysin erkekte dimi yabancı ülkerin bazılarında cinsiyet söylenmiyormuş onlarda renk takıntısı yok heralde bizim ülkemizdeki gibi
bu arada ibolyacım çalışıyomusun
evet şekerim çalışıyorum ya sen ?
bende çalışıyorum tatlım hemde baya bi çok şuan işyerindeyim ve paydosa daha var gibi off off
evet tatlım çekilmiyo ayaklarım davul gibi şişti sorma ama yapcak bişi yok mecburiyet var hayat zor be tatlım
merhaba tekrar
ooo siz sohbeti koyultmuşsunuz.
bebişim kız. artık hazırlıklar hızlandı. doğum çantamı bile hazırladım. bi kaç eksiğim var onları tamamlayacağım. kızımın odasını hazırlıyoruz sabırsızlıkla.
İbolya ile aynı doktora gidiyoruz hatta aynı işyerinde çalışıyoruz. ama artık doğum iznindeyim ben.
İlk hamileliğim, hamileliğim süresince hiç sorunum olmadı diyebilirim Allah'a şükür. ufak tefek şeyler oldu ama geldi geçti. Prensesimin gelişimi de çok iyi. 2 li testimiz normal çıkmıştı. şeker yüklemesinde bi sorun çıkmadı. dediğim gibi herşey iyi gidiyor şükürler olsun ki. inşallah sonuna kadar böyle gider ve hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.
merhaba themiscim saol canım mesaj için
kızlar bu benim ikinci bebişim diğeri baya büyüdü .11 yasında kızım var .inşallah ikincisi içinde oğlan dediler ben doktora tekdene evren ceylana gidiyorum daha önceki doktorum ali ulutürktü şimdi erpada sanırım çalışmıyorum ev hanımıyım allah hepimize sağlık ve sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin[/QUye
yeşimmervecim merhaba canım resmen başka bişey istesem olcakmış bende eylüle evren beyden randevu aldım nasıl bi doktormuş sorayım kızlara dedim sayfayı açtım baktım sen yazmışsın canım doktor nasıl muayene ayrıntılımı bilgi veriyomu benim ayrıntılı ultason var eylülde ona gidicem 3 boyutlu varmış sanırım bana bilgi verirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?