Denk Gelmeler

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.158
8.799
358
Bu bir dert değil farkındayım ama nereye sorabileceğime emin olamadım ve ben de buraya yazmaya karar verdim. Bugün saati 20:20 gibi veya 23:23 iken gördüm, dün de 23:23'te görmüştüm sanırım, 1 saat öncesi de olabilir. Evren bana mesaj gönderiyor olamaz değil mi?

Son düzenleme:
Sevgilin seni düşünüyor

Bizim eşimle geyiğimizdir bu yıllardır. Saati gören bağırır aaaa 23:23 diye diğeri de ben karımı/kocamı düşündüm der günde 15 kez falan bu diyalog geçer bizim evde. Çok enteresan bişey değil yani böyle saate denk gelmek.

Evren mesaj falan göndermiyor. Cep tlf surekli elimizde olduğundan daha fazla saate bakıyoruz ve daha cok görüyoruz.

Şimdi ihtimali hesaplayalım
Bir gün 24 saat gün
00 00 dan başlar
01 01
02 02 diye kombinler tam 24 kez olur
Her saatte 60 dakika yani her saatte sayı kombinleri 60 kez olur

gün 24 saatse 24*60 olur çünkü saat içinde 60 dk var yani 60 kez toplam sayı kombini olur her saat için

01 00
01 01
01 02
Diye gider bu 60 kez 59 a kadar

24/24*60 olasılık hesabıyla sanırım
Sadeleştirmeyele 1/60 yüzde1 ve yüzde 2 arasında bu oran yüzde 0 olmadığı sürece olma ihtimali olan bir oran

ondan evrenin mesaj verdiğini düşünmüyorum
Evrenin gençler arasındaki geyikten de haberi yoktur diye düşünüyorum

Kesin bir mesaj gonderiyor. Ne oldugunu bulmak size kalmis

Sözelcileri ağlattın vander

"Her saat diliminin bir anlamı bulunur. Bunlardan bir tanesi de 20:20 saat anlamıdır. Bu saat dilimi durumun kişilerin sandığından daha kötü olduğu anlamını taşırken hayatta ister istemez sorunların da olabileceğini simgeler. Öte yandan kişilerin başkalarına bel bağlamaması gerektiği ve hayatlarında sadece onlara kıymet veren kişilerin olması gerektiğinin altını çizer. Peki; 20:20 Çift Saat Anlamı Nedir? İşte 20:20 Saat Anlamı

20:20 SAAT ANLAMI

20:20 saat anlamı belki de umutlanmayı bırakmalı ve yolunuza devam etmeniz gerektiğini vurgular. Özel ilişkileri temsil eden bu saat diliminde bencilce hareket edenlerden uzak durulması gerektiği anlamı taşırken "Şu anda başkasıyla yan yana" demek de olabilir."

Bu ne ya,üzdü.

Şu da var

"

0 sayısı her şeyi ve hiçbir şeyi, tüm olasılıkları ve boşluğu temsil eder. Bu genellikle kendi kaderimizi yazmak için bir tür boş listemiz olduğunu ve tüm seçeneklerin şu anda bizim için mevcut olduğunu gösterir.

Saat 20:20, bize tek sınırlarımızın kendimize dayattığımız şeyler olduğunu ve bizim için önemli olanlar ile aramıza duvar örmememiz gerektiğini hatırlatıyor.

20 + 20 = 40 numerolojide, 40 sayısı yavaş ilerlemeyi, bir sınırlama hissini veya zorlukları sembolize eder. Bu nedenle cesur olmalısınız ve kendinizi nostaljiye kaptırmamalısınız. Doğru olduğunu düşündüğünüz yöne gitmeye çalışın. Geçmişte takılıp kalmayın.

Önümüzdeki tüm iyi şeyleri hak ediyorsunuz çünkü başarılı olmaya hiç bu kadar kararlı olmadınız."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…