- 2 Temmuz 2013
- 4.158
- 8.799
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Sevgilin seni düşünüyorBu bir dert değil farkındayım ama nereye sorabileceğime emin olamadım ve ben de buraya yazmaya karar verdim. Bugün saati 20:20 gibi veya 23:23 gibi görüyorum, dün de 23:23'te görmüştüm sanırım, 1 saat öncesi de olabilir. Evren bana mesaj gönderiyor olamaz değil mi?
Evren mesaj falan göndermiyor. Cep tlf surekli elimizde olduğundan daha fazla saate bakıyoruz ve daha cok görüyoruz.Bu bir dert değil farkındayım ama nereye sorabileceğime emin olamadım ve ben de buraya yazmaya karar verdim. Bugün saati 20:20 gibi veya 23:23 gibi görüyorum, dün de 23:23'te görmüştüm sanırım, 1 saat öncesi de olabilir. Evren bana mesaj gönderiyor olamaz değil mi?
Okadar yani ayy ne okuyorsunuz çok merak ettim acikcasiŞu an bölüm mü değiştirsem diye kararsızım ve belki olumlu ve olumsuz bir sinyaldir diye düşündüm.
Birak artık lanet olasi telefonu mesaji aliyor konu sahibi anlamiyor yalniznasıl bi mesaj
Kesin bir mesaj gonderiyor. Ne oldugunu bulmak size kalmisBu bir dert değil farkındayım ama nereye sorabileceğime emin olamadım ve ben de buraya yazmaya karar verdim. Bugün saati 20:20 gibi veya 23:23 iken gördüm, dün de 23:23'te görmüştüm sanırım, 1 saat öncesi de olabilir. Evren bana mesaj gönderiyor olamaz değil mi?
MühendislikOkadar yani ayy ne okuyorsunuz çok merak ettim acikcasi
Sözelcileri ağlattın vanderŞimdi ihtimali hesaplayalım
Bir gün 24 saat gün
00 00 dan başlar
01 01
02 02 diye kombinler tam 24 kez olur
Her saatte 60 dakika yani her saatte sayı kombinleri 60 kez olur
gün 24 saatse 24*60 olur çünkü saat içinde 60 dk var yani 60 kez toplam sayı kombini olur her saat için
01 00
01 01
01 02
Diye gider bu 60 kez 59 a kadar
24/24*60 olasılık hesabıyla sanırım
Sadeleştirmeyele 1/60 yüzde1 ve yüzde 2 arasında bu oran yüzde 0 olmadığı sürece olma ihtimali olan bir oran
ondan evrenin mesaj verdiğini düşünmüyorum
Evrenin gençler arasındaki geyikten de haberi yoktur diye düşünüyorum
hocam belki pc den giriyorBirak artık lanet olasi telefonu mesaji aliyor konu sahibi anlamiyor yalniz
Kız mühendismiş en iyisini yaptımmmSözelcileri ağlattın vander
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?