- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 968
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
3 farkli marka var suan evde gercekten hepsinde var aluminyum benneyaptımki Ozellikle koltuk altini aldiktan hemen sonra kullanmamak gerekiyormus
Canım bu dediğin markalarda alümiyum yoksa hemen alırım .İçeriklerine baktın mı ?a.s.Bu konu beni de çok rahatsız ediyor. Piyasada çok bilinen, marketlerde satılan pek çok deodorant ve roll on tarzı ter önleyicinin içeriklerini okudum. Alüminyum bileşikleri hepsinde var.İthal orjinal parfüm satan parfümerileri dolaştım. Bu parfümlerin özellikle stick deodorant şeklinde olanlarında alüminyum bulunmuyor.En azından içerikleri listesinde yok. Şu anda Kenzo summer ve D&G light blue nun sticklerini kullanıyorum. Parfümle birlikte daha da güzel kokuyor üstelik :)
Canım pudra ile ilgisi olduğunu sanmıyorum .Çünkü marketlerdeki bütün dolara baktım (stick, rolon, sprey, pudralı) hepsinde var .İki tane aynı markanın deodorantı , pudralı olanda var alüminyum chlorohydrate , pudrasızda yok :uhm: Acaba pudrayla alakalı birşeymi alüminyum chlorohydrate?
Canım pudra ile ilgisi olduğunu sanmıyorum .Çünkü marketlerdeki bütün dolara baktım (stick, rolon, sprey, pudralı) hepsinde var .
Canım benim inşallah yoktur .Ben bu konuda bayağı kararlıyım ,bu maddeyi içeren ürün kullanmamaya .Benim fikrime göre, bir markanın bir ürününde bu madde varsa ,diğerinde de vardır .Ne diyeyim birtanesi umarım senin dediğin doğrudur:1hug::1hug:ŞenizAma bendeki pudrasızda yok görünüyor ablam fisfisfis Tesadüf dün aldım :roflol:
Canım çok teşekkürler .Yazdığın iki ürüne muhakkak bakacağım .Sevgiler....:1hug:Kenzo nun kutusunu attım ama light blue nun içeriğini yazıyorum
Alcohol denat, propylene glycol, sodium streatae, glycerin, acua/water, polysorbate 20, limonene, triclosan citral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?