Doğuma Hazırlık Depend hasta külodu alın!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

demetanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
324
31
68
Diğer
Ben doğum çantama Depend hasta külodu koydum. Doğumdan sonra onu giydim. Çok rahat ettim. Kanama azalana kadar da giymeye devam ettim. 1 hafta onu kullandıktan sonra normal pedlere geçtim. Tavsiye ederim. Depend sayfasına girerseniz, ücretsiz numune de gönderiyor. :49:

Ben doğum çantama Depend hasta külodu koydum. Doğumdan sonra onu giydim. Çok rahat ettim. Kanama azalana kadar da giymeye devam ettim. 1 hafta onu kullandıktan sonra normal pedlere geçtim. Tavsiye ederim. Depend sayfasına girerseniz, ücretsiz numune de gönderiyor. :49:

bende böyle bir ürün araştırıyordum teşekkür ederim tavsiyen için makbule geçti :)

birşey değil, ben memnun kalınca herkesle paylaşayım dedim. Bu ürün bel ölçüsüne göre alınıyor. Ben hamilelikten önceki bel ölçümü düşünerek aldım. Huggies bebek bezini ve Depend'i aynı firma üretiyor.

Bende numune istedim ama gelmedi. 15 günü geçti. ben evde yokken geldiyse de yapacak bişey yok sanırım.almadım da bakalım artık..

Back
X