Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deprem bolgesi Elbistandaydim.Tum Turkiyenin burda yardim icin oldugu yerde.suriyelilerin cadirkentte sefa icinde olmalari.canimi SIKIyor.
Sıkıntılı konulara sıkıntısız cevap veremeyiz şimdi.
Başınızdan büyük bir felaket geçmiş,onların da aynı. Çadırkentte sefa olmaz, siz nerede kalıyorsunuz ki?
Benim bildiğim ilce merkezinden biraz uzak bir cadirkente alındılar çünkü konteynerkentlerde öncelikli değiller diye biliyorum. Yani henüz konteynerkentlere alınmiyorlar. İlçe merkezindeki cadirkentler kapandı. Ve konteynerkentler yapılınca Türkler oralara suriyeliler ise elbistanin biraz ötesinde küçük bir cadirkente alındılar elbistandaki tanidiklarimdan öğrendiğim kadarıyla.
Benim bildiğim ilce merkezinden biraz uzak bir cadirkente alındılar çünkü konteynerkentlerde öncelikli değiller diye biliyorum. Yani henüz konteynerkentlere alınmiyorlar. İlçe merkezindeki cadirkentler kapandı. Ve konteynerkentler yapılınca Türkler oralara suriyeliler ise elbistanin biraz ötesinde küçük bir cadirkente alındılar elbistandaki tanidiklarimdan öğrendiğim kadarıyla.
Yani cadirkentte kalma sebepleri konteyner hakları olmaması. Çoğu yerde böyle. Büyük cadirkentler kapanırken küçük alanlarda suriyeliler kalmaya devam ediyor.
Mune
abla bir el at
3 gün kala hiç hoş bir konu değil
Ztn olmamış, cadirkent sefası ih ih
Ya kendinizi ifade probleminiz var. Yada kavga için açılmış konu
Mülteci problemi fazlasıyla bizi boğdu ve çok rahatsızım. Bir çok kişinin görmediği zamanlardan beri rahatsızım ben çatır çatır Türk vatandaşları ile evlenirken bile adamlara laf söylerdim şimdi çocukları buyududee okullarına başladı
Ama bu konuda bir tuhaflık var
Cadirkentte nasil bir sefa olabilir ki herkes telef oldu konteyner derseniz o evin hasar durumuna gore cikan bir sey cok hasarliysa direkt veriliyor yanlis bilmiyorsam
Allah kimseyi evsiz barksız bırakmasın, felaketlerle sınamasın, anne babasının, evlatlarının, sevdiklerinin acısını göstermesin lakin ucu siyasete ve ırkçılığa gidecek bir konu açık kalamaz zira siyaset ve ırkçılık yasak.