Deprem bolgesi Elbistandaydim.Tum Turkiyenin burda yardim icin oldugu yerde.suriyelilerin cadirkentte sefa icinde olmalari.canimi SIKIyor.

Dusunceniz nedir

• Iyi

OY: 0 0,0%
  • Kotu

OY: 3 100,0%
  • Banane

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bildiğim ilce merkezinden biraz uzak bir cadirkente alındılar çünkü konteynerkentlerde öncelikli değiller diye biliyorum. Yani henüz konteynerkentlere alınmiyorlar. İlçe merkezindeki cadirkentler kapandı. Ve konteynerkentler yapılınca Türkler oralara suriyeliler ise elbistanin biraz ötesinde küçük bir cadirkente alındılar elbistandaki tanidiklarimdan öğrendiğim kadarıyla.

Benim bildiğim ilce merkezinden biraz uzak bir cadirkente alındılar çünkü konteynerkentlerde öncelikli değiller diye biliyorum. Yani henüz konteynerkentlere alınmiyorlar. İlçe merkezindeki cadirkentler kapandı. Ve konteynerkentler yapılınca Türkler oralara suriyeliler ise elbistanin biraz ötesinde küçük bir cadirkente alındılar elbistandaki tanidiklarimdan öğrendiğim kadarıyla.

Yani cadirkentte kalma sebepleri konteyner hakları olmaması. Çoğu yerde böyle. Büyük cadirkentler kapanırken küçük alanlarda suriyeliler kalmaya devam ediyor.

Mune Mune abla bir el at
3 gün kala hiç hoş bir konu değil
Ztn olmamış, cadirkent sefası ih ih
Ya kendinizi ifade probleminiz var. Yada kavga için açılmış konu

Mülteci problemi fazlasıyla bizi boğdu ve çok rahatsızım. Bir çok kişinin görmediği zamanlardan beri rahatsızım ben çatır çatır Türk vatandaşları ile evlenirken bile adamlara laf söylerdim şimdi çocukları buyududee okullarına başladı
Ama bu konuda bir tuhaflık var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X