Son depremden sonra bilgisayarımda sürekli son depremler sayfası açık, elim sürekli F5'te... Sırf bu korkum yüzünden işi bırakmayı düşünüyorum, çünkü binamız çok eski, en az 30-40 yıllık, 6 katlı ve yol kenarı. En üst kattayız, yoldan arabalar geçtikçe sürekli sallanıyoruz. Bir de üstüne, uzun zamandır orada çalışan bir görevli, binanın 17 ağustos depreminde hasarlı raporu aldığını ama belediyeye para verip, raporu geri çektirdiklerini söyledi. Şimdi sağlam raporunu burnuma dayasalar, inanır mıyım bilmiyorum. Çalışanlardan, müdürlere kadar kimsenin binanın durumundan haberi yok, ilgilenmiyorlar da. İş stresinin üstüne bir de bu bindi, akşamı zor ediyorum cidden. Eşime anlattım konuyu, o da gitmemi istemiyor artık. Yeni bir iş bulmadan da bırakmak istemiyorum.
Teşekkür ederim canım. Evet, her sabah ayaklarım geri geri gidiyor artık. İş arıyorum, bakalım ne zaman bulurum.canım allah yardımcın olsun umarım bir iş bulursun en yakın zaman da depreme dayanıklı bir binası olanda kurtulursun ordan işe gitmek işkence gibi geliyodur sana kıyamam
Son depremden sonra bilgisayarımda sürekli son depremler sayfası açık, elim sürekli F5'te... Sırf bu korkum yüzünden işi bırakmayı düşünüyorum, çünkü binamız çok eski, en az 30-40 yıllık, 6 katlı ve yol kenarı. En üst kattayız, yoldan arabalar geçtikçe sürekli sallanıyoruz. Bir de üstüne, uzun zamandır orada çalışan bir görevli, binanın 17 ağustos depreminde hasarlı raporu aldığını ama belediyeye para verip, raporu geri çektirdiklerini söyledi. Şimdi sağlam raporunu burnuma dayasalar, inanır mıyım bilmiyorum. Çalışanlardan, müdürlere kadar kimsenin binanın durumundan haberi yok, ilgilenmiyorlar da. İş stresinin üstüne bir de bu bindi, akşamı zor ediyorum cidden. Eşime anlattım konuyu, o da gitmemi istemiyor artık. Yeni bir iş bulmadan da bırakmak istemiyorum.
Pencere koluna halat fikrinizi okuyunca aklıma geldi, ben de pencereden aşağı kaydırak yaptırmayı düşünüyordum bir ara.Bir apartman dairesinden en hızlı ve güvenli şekilde başka nasıl kaçılır, başka bir yolunu bulamadım hala. Ama kaydırak da hem hırsızlara davetiye (gerçi yangın merdiveni var da, neden deprem kaydırağı olmasın?), hem de anlattığım herkes komik buldu. Şeklen komik olabilir evet, ama kaçış için hala mantıklı geliyor bana.
Malesef bu korku bende de var..
Malum birde İstanbul'da yaşıyorum...Ara ara olur bana sanki gece yattığım zaman yatağım sallanır gibi gelir, korkumu anlatamam yatağa çakılıyorum iyice...Hele de enkaz altında kalmak yok mu ? Aman Allah'ım rabbim esirgesin ..
Sürekli kurup duruyor benim beynim de..Durduk yere avizeye baktığım bile oluyor sallanıyor mu diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?