- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Twitter’da depremle ilgili tweetlerde gördüm kendisini ,”Elazığ ve Manisa’dan kaçın yeniden deprem olabilir” gibi şeyler söylüyor,dünki depremi yaşadım ve çok korktum.Bu adamın tweetleri de beni iyice tedirgin etti.
Uykum var uyuyamıyorum midem boş yemek yiyemiyorum can korkusu hiçbir şeye benzemiyor
Binamızda sıva çatlakları var duvarlarda çatlaklar var ne yapacağız bu soğukta karda kışta nereye kaçalım öyle ha diyince gidilmiyor.
Bilimsel bir dayanağı var mı bu adamın söylediklerinin gerçek midir ?
Bu arada dünki depremde köyler vs harabe olmuş,televizyonda gösterilen kısımdan çok daha fazlası yaşanmış.
Sen frank hoogerbeets e guven başkasının dediğine değilTwitter’da depremle ilgili tweetlerde gördüm kendisini ,”Elazığ ve Manisa’dan kaçın yeniden deprem olabilir” gibi şeyler söylüyor,dünki depremi yaşadım ve çok korktum.Bu adamın tweetleri de beni iyice tedirgin etti.
Uykum var uyuyamıyorum midem boş yemek yiyemiyorum can korkusu hiçbir şeye benzemiyor
Binamızda sıva çatlakları var duvarlarda çatlaklar var ne yapacağız bu soğukta karda kışta nereye kaçalım öyle ha diyince gidilmiyor.
Bilimsel bir dayanağı var mı bu adamın söylediklerinin gerçek midir ?
Bu arada dünki depremde köyler vs harabe olmuş,televizyonda gösterilen kısımdan çok daha fazlası yaşanmış.
Ramazan ve naci hocanın instegram adresleri nedir. Yanı soyadları nedirİtibar etmeyiniz. Bilim insanlarını takip ediniz, böyle kendisine kahinim bilmem neciyim diyenlere güvenmeyiniz. Ramazan ve Naci hoca dışında hiç kimseyi takip etmiyorum. Naci hoca aylar öncesinden Elazığ ile ilgili uyarı yaptı ama dinleyen olmadı. Ramazan hoca da artçı şokların 5'in üzerinde olmaması nedeniyle fayın diğer kollarının henüz kırılmamış olabileceğini söylüyor. Uyarıyor. Mutlaka tedbir alın. Allah hepimizi korusun.
Ramazan ve naci hocanın instegram adresleri nedir. Yanı soyadları nedir
Naci bey Ekim basinda sivrice ye dikkat edilmeli enerji birikti demiş hatta eski video su ara izlenen videolar arasındaNaci hoca kim yeni bir şey söylüyor mu bari
Madem.olu sayısı fazla biz neden görmüyoruz. TV Ler canlı yayınla her enkazın başında bir spiker anında bilgi veriyor. Böyle fazla sayıda ölüm varsa nasıl saklayabiliyorlar. Ölümler kayıt altına alınmıyor mu sayısı ortaya çıkmasın diye. Bir ikisi kayıt altına alinmadi diğerleri nasıl saklansin. Gerçekten merak ettiğim den soruyorum. Çünkü her toplu ölümlerde sayı gerçek ten fazla saklanıyor gibi söylentiler cikiyorkomsumuz elazigli ailesi orada ve olen ve yikilan ev sayisi soylenenlerin 3 kati diyorlar
bahsettiginiz adam ayni seyi ankara icinde soyluyor dun gece bende uyuyamadim takip etmemeye karar verdim tedbirlerimi aldim ne zaman basımiza yikilacak diye bekliyoruz yapacak baska bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?