Deprem kahini Dyson Lin

İtibar etmeyin sahtekar o adam.
Etkileşim tek derdi.

Deprem bölgesi elazığ malatyada iseniz risk varsa uzmanları dinleyin eve girmemeniz gerekiyorsa girmeyin.

Adamın şarlatan olduğundan bahşediyor herkes bir sürü şey yazıyor sadece tutanları gösteriyor tutmayanları siliyor. Ayrıca bilimsel dayanağı yok

O etkilesim almak icin yapiyor sahtekar. Artci olmasi normal Istanbulda da olmustu en son olan depremlerde Manisa'da yuzlerce oldu. Ama daha buyuk olur mu Allah bilir genelde daha azalarak devam ediyor. Benim takip ettigim gruplar vardi orada Dogu Anadoluda bi deprem bekleniyordu Manisa depreminden sonra. Simdi Kuzey Anadolu Fay hatti diyenler var filan. Insallah bir sey olmaz. Allah kolayliklar versin depremzedelerimize hepsine.

Aslinda bogazicindeki uzmanlar da deprem bekliyorlardı. Çünkü doğu anadolu fay hattı uzun zamandır sessizdi. Uyari da yaptılar ama kimse aldırış etmedi. Biz de yasadiksivasta depremi. Allah vermesin çok korkunç.

Sen frank hoogerbeets e guven başkasının dediğine değil

Ahmet Yakut var, o da deprem araştırmacısı. Böyle orasından atan insanlar değil bunlar. Bilgili, inceleyen, durum değerlendirmesi yapan, tarihi inceleyen insanlar. O da demişti, İstanbuldan önce doğu Anadolu fayında 6 üzeri deprem olacak diye. Çünkü hep öyle olmuş. Sonuçta yerkürenin ve tektonik plakaların belli bir yapısı var. Ona bakıyorlar.

Bende bugün neyi fark ettim. 98de Adana depremini yaşadık. Daf kırıldı. Ertesi yıl 99 Düzce Kaf kırıldı. O yüzden bundan sonraki 2 yıl için İstanbul tehlike. Zaten tektonik plakaların son çarpışması da 510 yıl önceymiş. Sizden geçti, şimdi o taraf alarm veriyor

Fay hattında yaşıyorsanız önlemleri alarak yaşamalısınız...evinizi depreme karşı kontrol ettirin yetkililere mutlaka...

istanbuldada bir hafta icinde 7 siddetinde olacak diyorlardi Allaha şükür olmadi. Bilim adamlarini takip edin inanmayin boyle seylere
Evde korkuyorsaniz ve guvenli degilse çadırlara gidin cadir kurulmus
Rabbim yardimciniz olsun

kendi ülkesinde bilmem kaç bin lira ceza aldı bu adam. Milleti paniklettiği için. İtibar etmeyin. Amacının takipçi çoğaltmak olduğunu dün gece söyledi zaten.

Ramazan ve naci hocanın instegram adresleri nedir. Yanı soyadları nedir

komsumuz elazigli ailesi orada ve olen ve yikilan ev sayisi soylenenlerin 3 kati diyorlar
bahsettiginiz adam ayni seyi ankara icinde soyluyor dun gece bende uyuyamadim takip etmemeye karar verdim tedbirlerimi aldim ne zaman basımiza yikilacak diye bekliyoruz yapacak baska bisey yok

Adamın ölçüm istasyonu dediği şey buymuş zaten insan acık süsler, birşey sanalım diye

Eklentiler

• Screenshot_20200126-135325.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43
Adam her hafta deprem tahmini yapıyor birkaç tane. Tutmayanları silip tutanları bırakıyor. O sekilde tahmini bende yaparim. Malesef kimse bilemiyor deprem zamanını. Korkmayın soylentilerden.

Madem.olu sayısı fazla biz neden görmüyoruz. TV Ler canlı yayınla her enkazın başında bir spiker anında bilgi veriyor. Böyle fazla sayıda ölüm varsa nasıl saklayabiliyorlar. Ölümler kayıt altına alınmıyor mu sayısı ortaya çıkmasın diye. Bir ikisi kayıt altına alinmadi diğerleri nasıl saklansin. Gerçekten merak ettiğim den soruyorum. Çünkü her toplu ölümlerde sayı gerçek ten fazla saklanıyor gibi söylentiler cikiyor

Bazi bilim insanlari da Elazig depremi konusunda uyarmis. Kahinler kadar dikkate alinmiyor ya bu adamlar, denecek hicbir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…