- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
komsumuz elazigli ailesi orada ve olen ve yikilan ev sayisi soylenenlerin 3 kati diyorlar
bahsettiginiz adam ayni seyi ankara icinde soyluyor dun gece bende uyuyamadim takip etmemeye karar verdim tedbirlerimi aldim ne zaman basımiza yikilacak diye bekliyoruz yapacak baska bisey yok
yikilan ev sayisi çok fazlaymis ozellikle köylerde gocuk altinda kalan çokca insan varmiş sabah kiz ölü sayisi 25 degil biz ordayken bile 72 kisiydi dediMadem.olu sayısı fazla biz neden görmüyoruz. TV Ler canlı yayınla her enkazın başında bir spiker anında bilgi veriyor. Böyle fazla sayıda ölüm varsa nasıl saklayabiliyorlar. Ölümler kayıt altına alınmıyor mu sayısı ortaya çıkmasın diye. Bir ikisi kayıt altına alinmadi diğerleri nasıl saklansin. Gerçekten merak ettiğim den soruyorum. Çünkü her toplu ölümlerde sayı gerçek ten fazla saklanıyor gibi söylentiler cikiyor
Anlıyorum ama işte nasıl.sayilar üzerinde oynama yapabiliyorlar bunu nasıl mümkün kılıyorlar eğerki denilenler doğruysa. Köyde göçük altında kalıp hala.cikarilmayanlarin yakınları demiyor mu üç gün oldu bizimkiler e neden ulasmiyorsunuz diye. Sizi elestirmiyorum yanlış anlamayın bana bu tip sayısal söylemler doğru gelmiyor mantıklı düşününce. Yoksa bir kişinin canı da on kişinin canida çok değerli.yikilan ev sayisi çok fazlaymis ozellikle köylerde gocuk altinda kalan çokca insan varmiş sabah kiz ölü sayisi 25 degil biz ordayken bile 72 kisiydi dedi
soyluyorlardir da yayinlayan yokAnlıyorum ama işte nasıl.sayilar üzerinde oynama yapabiliyorlar bunu nasıl mümkün kılıyorlar eğerki denilenler doğruysa. Köyde göçük altında kalıp hala.cikarilmayanlarin yakınları demiyor mu üç gün oldu bizimkiler e neden ulasmiyorsunuz diye. Sizi elestirmiyorum yanlış anlamayın bana bu tip sayısal söylemler doğru gelmiyor mantıklı düşününce. Yoksa bir kişinin canı da on kişinin canida çok değerli.
Fox anahaber depremde.butun evlerin yıkıldığı köyden canlı yayın yaptı göçük altında kimsenin olmadığını söyledi. Olsaydı ki inşallah yoktur mutlaka bunu haber yaparlardı.soyluyorlardir da yayinlayan yok
Yapmayın yahu. Şarlatan o. Ya turtarsa diye sallıyor. Ankara’da büyük deprem bekliyordu, Ankara’da fay yok.Twitter’da depremle ilgili tweetlerde gördüm kendisini ,”Elazığ ve Manisa’dan kaçın yeniden deprem olabilir” gibi şeyler söylüyor,dünki depremi yaşadım ve çok korktum.Bu adamın tweetleri de beni iyice tedirgin etti.
Uykum var uyuyamıyorum midem boş yemek yiyemiyorum can korkusu hiçbir şeye benzemiyor
Binamızda sıva çatlakları var duvarlarda çatlaklar var ne yapacağız bu soğukta karda kışta nereye kaçalım öyle ha diyince gidilmiyor.
Bilimsel bir dayanağı var mı bu adamın söylediklerinin gerçek midir ?
Bu arada dünki depremde köyler vs harabe olmuş,televizyonda gösterilen kısımdan çok daha fazlası yaşanmış.
Kimse yaşamasın hiçbir yer bu durumu ya,acilen önlem alınmalı.Malatya’da ve özellikle Elazığ’da çok mağduriyet var.Televizyonda gösterilenden daha kötü durum.Ahmet Yakut var, o da deprem araştırmacısı. Böyle orasından atan insanlar değil bunlar. Bilgili, inceleyen, durum değerlendirmesi yapan, tarihi inceleyen insanlar. O da demişti, İstanbuldan önce doğu Anadolu fayında 6 üzeri deprem olacak diye. Çünkü hep öyle olmuş. Sonuçta yerkürenin ve tektonik plakaların belli bir yapısı var. Ona bakıyorlar.
Bende bugün neyi fark ettim. 98de Adana depremini yaşadık. Daf kırıldı. Ertesi yıl 99 Düzce Kaf kırıldı. O yüzden bundan sonraki 2 yıl için İstanbul tehlike. Zaten tektonik plakaların son çarpışması da 510 yıl önceymiş. Sizden geçti, şimdi o taraf alarm veriyor
Yok değil uzmanlar hasar tespitine başladı zaten buraya daha gelen olmadı ama kısa zamanda gelirler.Ben ona inanmıyorum her şehri yazıyor amacı takipçi kasmak... Eviniz kötü durumdaysa bir akrabanızın yanına gidin
Ankara çok tehlikeli değil diye biliyorum.komsumuz elazigli ailesi orada ve olen ve yikilan ev sayisi soylenenlerin 3 kati diyorlar
bahsettiginiz adam ayni seyi ankara icinde soyluyor dun gece bende uyuyamadim takip etmemeye karar verdim tedbirlerimi aldim ne zaman basımiza yikilacak diye bekliyoruz yapacak baska bisey yok
ankara aslinda fay hatti uzerinde degil ama kirikkale cankiri yozgat kirsehir bolu çok yakin ve buralarda allah korusun buyuk bir deprem olsa ankarayida buyuk oranda sarsarAnkara çok tehlikeli değil diye biliyorum.
Evet durum daha kötü,enkaz sayısı çok değil ama hasar çok fazla mağduriyet çok fazla.Allahtan kış olduğu için köylerde çok kimse yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?