- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Ne yapalım o zaman nerelere kaçalımİtibar etmeyiniz. Bilim insanlarını takip ediniz, böyle kendisine kahinim bilmem neciyim diyenlere güvenmeyiniz. Ramazan ve Naci hoca dışında hiç kimseyi takip etmiyorum. Naci hoca aylar öncesinden Elazığ ile ilgili uyarı yaptı ama dinleyen olmadı. Ramazan hoca da artçı şokların 5'in üzerinde olmaması nedeniyle fayın diğer kollarının henüz kırılmamış olabileceğini söylüyor. Uyarıyor. Mutlaka tedbir alın. Allah hepimizi korusun.
İhtimali bile çok korkunç,can korkusu çok farklı ya hiçbir şeye benzemiyor.İnanmayın böyle şeylere.
Naci hoca kim yeni bir şey söylüyor mu bariO adam bana hiç inandırıcı gelmedi. Naci hoca haricindekileri dinlemiyorum hiç. Eskiden Aykut Hoca vardı rahmetlişimdi de en güveniliri Naci Hoca geliyor bana.
Ne yapalım o zaman nerelere kaçalım
Twitter’da depremle ilgili tweetlerde gördüm kendisini ,”Elazığ ve Manisa’dan kaçın yeniden deprem olabilir” gibi şeyler söylüyor,dünki depremi yaşadım ve çok korktum.Bu adamın tweetleri de beni iyice tedirgin etti.
Uykum var uyuyamıyorum midem boş yemek yiyemiyorum can korkusu hiçbir şeye benzemiyor
Binamızda sıva çatlakları var duvarlarda çatlaklar var ne yapacağız bu soğukta karda kışta nereye kaçalım öyle ha diyince gidilmiyor.
Bilimsel bir dayanağı var mı bu adamın söylediklerinin gerçek midir ?
Bu arada dünki depremde köyler vs harabe olmuş,televizyonda gösterilen kısımdan çok daha fazlası yaşanmış.
Çok stresliyim çokBu arada sıva çatlakları olur, korkmayın. Kolonlar kirişler önemli. Bizim Adana'da depremde duvarlarda sıva çatlakları oldu. 1 sene boyunca sallandık durduk bir şey olmadı. Önlem alın,içinizi de ferah tutmaya çalışın. Telefonunuzun şarjı hep dolu olsun,evde yalnız kalmayın.
Söyler misiniz aylar öncesinden bahsedilen tedbir nasıl alınır ki ?tedbir alınacaksa bütün şehirlerin binaların yıkılıp depreme dayanaklı yeni yapıların yapılması gerekiyor. Ki bu da bir şehrin yok edip yeniden yapılandırması anlamına gelir.yalova depreminden öncesi ve sonrasında alınması gereken tedbirler alındı mı ki! Yani insanlar kendi başlarına nasıl tedbir alacak ?İtibar etmeyiniz. Bilim insanlarını takip ediniz, böyle kendisine kahinim bilmem neciyim diyenlere güvenmeyiniz. Ramazan ve Naci hoca dışında hiç kimseyi takip etmiyorum. Naci hoca aylar öncesinden Elazığ ile ilgili uyarı yaptı ama dinleyen olmadı. Ramazan hoca da artçı şokların 5'in üzerinde olmaması nedeniyle fayın diğer kollarının henüz kırılmamış olabileceğini söylüyor. Uyarıyor. Mutlaka tedbir alın. Allah hepimizi korusun.
Naci Görür. Yeni şeylerden ziyade bana gerçekçi geliyor söyledikleri. Ne çok iyimser ne de çok kötümser. Ayrıca da çok net anlatıyor.Naci hoca kim yeni bir şey söylüyor mu bari
Söyler misiniz aylar öncesinden bahsedilen tedbir nasıl alınır ki ?tedbir alınacaksa bütün şehirlerin binaların yıkılıp depreme dayanaklı yeni yapıların yapılması gerekiyor. Ki bu da bir şehrin yok edip yeniden yapılandırması anlamına gelir.yalova depreminden öncesi ve sonrasında alınması gereken tedbirler alındı mı ki! Yani insanlar kendi başlarına nasıl tedbir alacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?